• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Daha varmış kuzum ölçmeye devam et en azından bat a 2 gün kalayi bir gorelim , ateşte son gün bile sürpriz yapabiliyor ☺️
Evet bir hafta var diye ölçüm dedim adet gelecegi zaman düşecek mi yani ateş benim normal ateşim 36.4 36.5 genelde ateş baımca ölçüm dedim sizden banada bulaştı 😂😂 şimdi anlamadıgım bir şey daha var kuzum yumurtlama oluncamı ateş yükseliyor

Imperium® Go Plus SD 9161 | Şarjlı Süpürge | Küçük Ev Aletleri | Arçelik. Kuzum daha yenı anneme aldık.egılmesın etmesın dıye.dyson ayarında kırılıp koltuk altına fln gırıyor sen egılmeden.ben cok sevdım cekıs gucude mukemmel.bakabılırsın
Hatta bende robot supurge olmasa ben kendımede alırdım kesın, okadar sevdım yani.robot supurgemde arcelık benım ondanda cok memnunum.robot dusunuyorsan Imperium® Robo 3.0 RS 9131 | Robot Süpürge | Küçük Ev Aletleri | Arçelik

Kızlar konuyla hiç alakası yok ama süpürge almayı düşünüyorum tavsiyeniz varmı dyson demeyin😂 çok pahalı
Dikey Süpürge mi normal hortumlu süpürge mi robot süpürge mi?
Hortumlu sorarsan Philips Maraton kullanıyorum 7 yıl oldu alalı çekim gücü süper ve düşmedi performansi. Fakir'den uzak dur. Robot süpürge dersen roborock s7 maxv güzel 5200 Pascal çekim gücü var üzerine çıkamadığı hali yok haritalama çok başarılı.

Yumurtlama gununu bılıyormusun canım? Adete kac gun kaldıgından zıyade o onemlı bence.cunku mesela benım yumurtlamayla adet arasında 11-12 var sadece.o yuzden ancak adet gununden bı gub once fln cıkar cıkarsa
6_7 aralik yumurtlama 14 gun ekleyimce 21 araliga denk geliyor ama

Dikey Süpürge mi normal hortumlu süpürge mi robot süpürge mi?
Hortumlu sorarsan Philips Maraton kullanıyorum 7 yıl oldu alalı çekim gücü süper ve düşmedi performansi. Fakir'den uzak dur. Robot süpürge dersen roborock s7 maxv güzel 5200 Pascal çekim gücü var üzerine çıkamadığı hali yok haritalama çok başarılı.
Roborock a baktımda sımdı istasyonlusu 35.000 tl.çok pahalıymıs ya temızlık yapan ablanın süpürgelerimi harcadıgı bir evde o kadar pahalı bir süpürge alamam 😃🙈

6_7 aralik yumurtlama 14 gun ekleyimce 21 araliga denk geliyor ama
Valla ben bu ay ovulasyon testı yaptm cokta belırgın sonuc aldım.14 gun ekleme olayı bende hıkaye cıktı.zaten suphelenmıstım ben.bende luteal faz dedıklerı 11-12 gun sürüyor.senın yumurtlama 6-7 ise bır ıkı gune kesın bellı olur canm.yarın kan versen cıkar hatta varsa

Benimde ateş düşüşe geçti gibi 🤦🤦 bakalım yarın test yapacağız hakkımızda hayırlısı 🤲🤲🤲
Kimler var yarın test partisinde👀

Eklentiler

• Screenshot_20221218-212935_My Tracker.jpg
    Screenshot_20221218-212935_My Tracker.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 36
Back