• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Lütfen bilgisi olan başına gelen yardım edebir mi. Salı günü kan testi verdim değerim 2 çıktı cumartesi günü yine kan verdim değerim 16.45 çıktı ama bu gün kanamam başladı normal adet kanaması gibi sizce kimyasal gebelik mi geciriyorum.sancim kasıklarım da hala devam ediyor.

Yok canım öyle yapıyorum sabah her gün aynı saate yataktan kalkmadan ölçüyorum şuan 36.7. O öglen dedigini öylesine ölçtüm merak ettim

Bugunde yaptim cikmadi ama goguslerim cok aciyor adet onceside olurfu ama adete yakin gecerdi birde alt karnima ara ara sanki elektirik caraprmis gibi agri oluyor
Yumurtlama gununu bılıyormusun canım? Adete kac gun kaldıgından zıyade o onemlı bence.cunku mesela benım yumurtlamayla adet arasında 11-12 var sadece.o yuzden ancak adet gununden bı gub once fln cıkar cıkarsa

Lütfen bilgisi olan başına gelen yardım edebir mi. Salı günü kan testi verdim değerim 2 çıktı cumartesi günü yine kan verdim değerim 16.45 çıktı ama bu gün kanamam başladı normal adet kanaması gibi sizce kimyasal gebelik mi geciriyorum.sancim kasıklarım da hala devam ediyor.
Canım kimyasal olunca değer yükselip tekrar düşüyor ve regli oluyorsun
Ama kanama gebelıik varsada normal regli gibi olanda var bir yakınımızın kızı tabi en dogru cevabı doktor söyler acile gidersen bazı araştırma hastanelerinde geçte olsa kadın dogum doktorları oluyor inşallah bebeğin senledir🤲🤲🤲🤲

Canım kimyasal olunca değer yükselip tekrar düşüyor ve regli oluyorsun
Ama kanama gebelıik varsada normal regli gibi olanda var bir yakınımızın kızı tabi en dogru cevabı doktor söyler acile gidersen bazı araştırma hastanelerinde geçte olsa kadın dogum doktorları oluyor inşallah bebeğin senledir🤲🤲🤲🤲
Allah razı olsun o zaman ben takipte kalim

Cümlemizden ama imkanın varsa direk git acile enazından gebelik varmı yok mu öğrenirsin varsa ilaç verirler kanama neden oluyor ona bakarlar böyle şeylerde zaman kaybetmemek lazım
Özel hastaneye gittim ama doktor beklemede kal dedi 1 hafta sonra yine test yap dedi başka birşey demedi

Sonuç alabilir miyim nasıl bir süreç izlemeliyim bilmiyorum 🙄
Aynı satıcıdan alınan testlerin hepsi bozuk olduğu için testler ayıplı mal nitekiliğinde sonuç alabilirsin canım tüketici olarak seçimlik hakların mevcut. Onlardan birini kullanabilirsin.6502 sayılı yasanın 11. maddesinde, malın ayıplı olması durumda tüketicinin seçimlik hakları düzenlenmiştir. Bu seçimlik haklarda tüketici; bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir.

Aynı satıcıdan alınan testlerin hepsi bozuk olduğu için testler ayıplı mal nitekiliğinde sonuç alabilirsin canım tüketici olarak seçimlik hakların mevcut. Onlardan birini kullanabilirsin.6502 sayılı yasanın 11. maddesinde, malın ayıplı olması durumda tüketicinin seçimlik hakları düzenlenmiştir. Bu seçimlik haklarda tüketici; bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir.
Şu domuz gribine yakalanmasam çok iyi uğraşacaktım canım ama inan Şuan kendim oğlum ev okul hepsi bir yandan kafam kazan gibi. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim

İnşallah kuzum, inşallah🤲
Yarın sabah test şenliği yapacağız inşallah, ak mı kara mı bakacağız. Hayırlısı olsun hepimiz için 🤲
fnd_50 fnd_50 canım nasıl oldun? Umarım daha iyisindir.
pozitifbiri pozitifbiri canım sen nasıl oldun?
Canım çok şükür daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum 🤲🏻

Back