- 26 Ekim 2023
- 914
- 263
- 23
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.741
Kuzum denk geldikçe yorumuna betan 0.15 den sonra yukseldimi pozitif mi olduOlsun kalpler bir olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum denk geldikçe yorumuna betan 0.15 den sonra yukseldimi pozitif mi olduOlsun kalpler bir olsun
Yok kuzum 0.15 negatifKuzum denk geldikçe yorumuna betan 0.15 den sonra yukseldimi pozitif mi oldu
Reglime 13 gün var 0.15 çıktı da benimYok kuzum 0.15 negatif
Daha çokmuş gününe ben reglime bir hafta kala iki tane idrarda gebelik baktım negatif çıkmıştı tam reglime bir gün kala baktım pozitifi yakaladım senin ise daha çok var gününe kanda bhcg bakıcaksan regline üç gün kala bakabilirsinReglime 13 gün var 0.15 çıktı da benim
Evet çok vardı kansızlık ve bel ağrısı kasık ağrısı için gittim doktor beta istedi ondada değer böyle çıktı 12 gün var regle şuan gebelik supende var bu değer artada bilir dedi eğer gecikseydin bu değer olsaydı ozaman negetif ti dediDaha çokmuş gününe ben reglime bir hafta kala iki tane idrarda gebelik baktım negatif çıkmıştı tam reglime bir gün kala baktım pozitifi yakaladım senin ise daha çok var gününe kanda bhcg bakıcaksan regline üç gün kala bakabilirsin
Çatlamış canım değerlendirMerhaba kızlar bugün ovulasyon testi yaptım da bakabilir mısınız yumurtam çatlamış mi anlamadım ben
Tamm cnm teşekkür ederimÇatlamış canım değerlendir
Nerhaba hangi kayganlaştırıcıydı ve gebe kaldınız mı?Evet bendim bizim kullandığımız markette satılan kayganlastırıcı , ebenin günlüğü direkt tamamen içine sıkılıyor derine onu kullanmadık ikisi farklıymış birbirinden.. bizim amaç ilişkide kolaylık olsun diyeydi fayda sağladı mı bilmiyorum ama sorun yaratmadı bende su bazlı olduğu icin rahat ettim ilişkide ben ama siz direkt bebiş icin istiyorsanız doğurganlık jeliyle deneyin isterseniz