-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Tatlim ben olsam en az olani baz alirdimBenim de tartı bozuldu heralde. Bugün bir tartılayım dedim. Önce 400 gr fazla gösterdi geçen haftakinden. tekrar tartıldım 600 gr fazla gösterdi, tekrar tartıldım 1700 gr az gösterdiArkasından 6-7 kez daha tartıldım hepsinde farklı sonuç çıktı. Yarın ne yapacağım bilmiyorum
Ne guzel bir goruntu insanin ici aciliyor.Eki Görüntüle 1804546 @Gozdehayat ile iş yerinde kahvaltı
Bu arada ben ayranla verdiğim bütün gramlarımı geri almışım fakat yinede bir dahaki ay yine yapıcam sonuçta arındık yani ;-)
aslında bizde genelde birimiz diyet modundayken diğerimiz diyet bozma modunda oluyorduk B BaslarsanBitirirsin sağolsun bu topiği açınca ben baya gaza geldim o gaz bu gaz devam ediyoruz bakalım nereye kadar gitcek inşallah hedeflerimize kadar giderNe guzel bir goruntu insanin ici aciliyor.
Is arkadasiyla diyet yapmak cok guzel oluyor
Benim de bir arkadasim vardi 2 yil once
Onunla 10 ar kilo vermistik tayini cikti
Simdikilrde sagolsunlar ne yesek diye dusunuyorlar
sanslisiniz azminiz bol olsun
yarın da böyle çıkarsa sanırım ben ortalamasını baz alacağımTatlim ben olsam en az olani baz alirdim
Insallah canimaslında bizde genelde birimiz diyet modundayken diğerimiz diyet bozma modunda oluyorduk B BaslarsanBitirirsin sağolsun bu topiği açınca ben baya gaza geldim o gaz bu gaz devam ediyoruz bakalım nereye kadar gitcek inşallah hedeflerimize kadar gider
bende ortalama alıcam sanırımyarın da böyle çıkarsa sanırım ben ortalamasını baz alacağım
Sabah : yumurta piyazi az zeytin peynir.ben bu insilun direncini nasil kircam arkadaslar bana bi gikir verin