- 30 Eylül 2010
- 1.028
- 3.913
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #5.161
O kadar alıştım kiz size aile gibi olduk üzülme benim bozasım varmışSudanım üzülürüm böyle dersen. kendime geleyim ben de geri gelicem inşALLAH. diyetten de tamamen kopmadım sadece birebir uyamıyorum suan . Civcivim de sorunalrını halletsin o da gelecek zaten .
Ya sen nasıl bir balsın teşekkür ederimben bu hafta kendime
1.baklagilli salata (yeşil salata içine 5 kaşık barbunca +10 kaşık yeşil mercimek)
2.tavuklu salata(yeşil salata üzerine 2 el büyüklüğünde tavuk cızbız)
3.baklagilli salata(yeşil salata içine 5 kaşık nahut+8 kaşık yeşil mercimek)
4.az kıymalı alinazik
5.fırında kabak+patlıcan
6.yeşil fasulye yemeği
7.kabak spaghetti
bunları yapmayı düşünüyorum sudanım belki fikir olur. ilk ikisini yaptım detoks yapmaya çlışıyorum şuan. akşamları da yemek olarak bunları yapacagım inşALLAH. liste de 3 gün detoks 4 gün sebze var benım. sebze sana cok gelirse bi gün köfte salata ya da kavurma salata gibi çeşit ekleyebilirsin
76 mı wuhuuu benim zayıflamaya karar verdiğim kilolar iştee gerisi çorap söküğü gibi gelcek bak bin kere MaşallahKızlar dün tartılayım dedim işten gidince o halde 75.9 geldim. 76 yı kırdım inşALLAh .bi heves geldi dedim ben devam edicem başarıcam. gece abur cubur perileri geldi yine .o yüzden de buraya menu yazamıyorum . ama sizlerleyim .okuyorum yazdıklarınızı ve azminiz için herbirinizi kutluyorum