- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
- Konu Sahibi fitbicagla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama hani tarifDiyetisyenim bi tane demişti ama dayanamadım 1.5 tane yedim aşırı güzeldi.. Daha dışarıdan pizza söylemem
Tam buğday lavaş üzerine 1 yemek kaşığı salçayla 1 yemek kaşığı zeytinyağı karıştırıp sürdüm.. Sonra kaşar rendeledim.. Sucuk ve mısır koydum dilediğin gibi süsleyebilirsin Bayılarak yedim görmen lazım Eşim de çok beğendiE ama hani tarif
Geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar biz ailecek covid olduk. Çarşambadan beri diyet miyet kalmadı
Tam bugday lavası bi yerden mi aldınız yoksa kendiniz mi yaptınız bu arada bende katılmak isterim size kilo vermek istiyorum ama kilo yapıstı üzerime evlilikten sonraTam buğday lavaş üzerine 1 yemek kaşığı salçayla 1 yemek kaşığı zeytinyağı karıştırıp sürdüm.. Sonra kaşar rendeledim.. Sucuk ve mısır koydum dilediğin gibi süsleyebilirsin Bayılarak yedim görmen lazım Eşim de çok beğendi
Canım inst'da @drrenginborekci'yi takip edebilirsin. Bununla ilgili ve if'le ilgili bilimsel araştırmalara dayanan bir çok post'u var. Ben if'le kilo vermemiş olsam da, kendisinden temiz beslenmeyle alakalı çok şey öğrendim.Kızlar merhabalar.. ben biraz rahatsızım size sorayım.. regl düzenim çok bozuldu, haftada 2-3 gün kanamam oluyor, aralıklı oruca başladığımdan beri.. acaba düzelir mi?
Merhaba çok geçmiş olsun. Düzensizlik aralıkli oruçla mi alakalı acaba çok fikrim yok ama en garantisi doktora görünmek benceKızlar merhabalar.. ben biraz rahatsızım size sorayım.. regl düzenim çok bozuldu, haftada 2-3 gün kanamam oluyor, aralıklı oruca başladığımdan beri.. acaba düzelir mi?
Uzun zamandır bu kadar istikrarlı gidememistim belki yıllardır aman maşallah diyeyim kendime hem spor hem diyet şimdilik güzel gidiyor 3 haftayı doldurdum bugün tam 4 kilo verdim bile senin nasıl gidiyorÇook teşekkür ederim kızlar Rengin hocayı da takip ediyorum aslında.. kısa bir süre daha deneyeceğm.. sizin nasıl gidiyor, herkes iyidir inşallah
Merhaba daha once sizinle 2021 agustos anneleri sayfasinda yazismistik...gastrit ve reflunuz vardi benim gibi?bir ilac almaya basladiniz mi siz?doktorum bana nexium verdi ama bi iki haftadir ilac almama ragmen stresli gunler yasadim diue yine yanmaya basladi bogazima kadar2sene ince en son endoskopi olmustum doktorum gerek gormedi yine ama insan cok tirsiyoBen de kesinlikle sürekli tartılınca motive oluyorum. Bir ay önce filan başka bi grupla başlamıştım ama rahatsızlandım. Tartım da bozulunca bıraktım.
Birazdan kızı kayınvalideme Bırakıp yürüyüşe gidicem. İnşallah sakince durur
Merhaba gerçekten if hem kilo verdiriyor hemde öyle atıştırmalarin önüne geçiyorHerkese merhabaa bende yarin insallah baslamayi dusunuyorum. Onceden de 1 aylik if diyeti denemem olmustu 3.4 kilaya yakin vermistim. Kis ayi gelince aksam cay yaninda hic bis durmuyoruz buna son vermem lazim
Merhaba evet hatırlıyorum ben doktora gitmedim korkudan 4. Kez endoskopi ister diye arada çok baharatlı yendiğimde yanma başlıyor bazen de midemde asit birikiyor sanırım. Sürekli boğazımda bi şey takılı kalmış gibi hissediyorum reflüden dolayı.Merhaba daha once sizinle 2021 agustos anneleri sayfasinda yazismistik...gastrit ve reflunuz vardi benim gibi?bir ilac almaya basladiniz mi siz?doktorum bana nexium verdi ama bi iki haftadir ilac almama ragmen stresli gunler yasadim diue yine yanmaya basladi bogazima kadar2sene ince en son endoskopi olmustum doktorum gerek gormedi yine ama insan cok tirsiyo
Ya bu ara bende de var bogazimda bir sey var yutkunuyitum ama gecmiyor hissi..daha once de oldu surekli endoskopi oldum artik doktorum da gerek yok dediemzirdigim.icin nexium alabilirsin dedi hem perinatolog hem de gastrologum...digerleri yasak...bir de arada pronat veya gaviscon surup atiyom agzima...dediginiz gibi hayat kalitemi dusuruyor ve surekli Allah korusun kotu hastaliga mi cevirdi diye dusunup kendimi depresyona sokuyorum...ben 2016dan beri mode hastasiyim ve aralikli olarak da mide ialclari aliyirum gebelikte benim bitmisti ne rahatim acaba yine mi hamile kalsamMerhaba evet hatırlıyorum ben doktora gitmedim korkudan 4. Kez endoskopi ister diye arada çok baharatlı yendiğimde yanma başlıyor bazen de midemde asit birikiyor sanırım. Sürekli boğazımda bi şey takılı kalmış gibi hissediyorum reflüden dolayı.
Şimdilik hamilelikten kalan şuruplarla idare ediyorum. Çok takmamaya çalışıyorum yokmuş gibi davranırsam yok olur belki diye umut ediyorum
Mide rahatsızlıkları hayat kalitesini çok düşürüyor maalesef ben yıllar önce çok çektim midemden sonra bir anda bitti şikayetlerim ama hamilelikte hepsi yeniden hortladı
Oo çok cesur gördüm sizi ben o kadar acı çektim ki doğumda büyük konuşmayayım da dükkanı kapattımYa bu ara bende de var bogazimda bir sey var yutkunuyitum ama gecmiyor hissi..daha once de oldu surekli endoskopi oldum artik doktorum da gerek yok dediemzirdigim.icin nexium alabilirsin dedi hem perinatolog hem de gastrologum...digerleri yasak...bir de arada pronat veya gaviscon surup atiyom agzima...dediginiz gibi hayat kalitemi dusuruyor ve surekli Allah korusun kotu hastaliga mi cevirdi diye dusunup kendimi depresyona sokuyorum...ben 2016dan beri mode hastasiyim ve aralikli olarak da mide ialclari aliyirum gebelikte benim bitmisti ne rahatim acaba yine mi hamile kalsam