Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederiz, aynı babası kopya koyun 🐑 huyu benzemiyor çok şükür kibar bir çocuk şimdilik 😂 bana yardım etmek için can atıyor babasının tersine 🤣
Amaann iyi barii benimde kocama benzesin diyorum Huyu merhemetliği girişkenliği ben pek girişken değilimdir kimseyi tanımadan hahaah etmem 😀😀

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
@Efenin_Annesi
@Mthn83XX
Jou Jou XX
P Pembepilates XX
Ellssa Ellssa XX
@-Murphy-XX
@malahitXX
@bnnuXX
@Deltavealfa
B Beklenen2 XX
bluegreeneyes bluegreeneyes XX

Kızlar çok mutlu oldum, teşekkür ediyorum sizlere, daha çok eksik var gibi kalmış aklımda ama çoğunluğumuz yazmışız menüleri :KK9: :21:

@Efenin_Annesi @Deltavealfa kızlar herşey yolundadır umarım, sağlığınız yerindedir inşallah :KK60:

cumartesi ve pazar günü menülerinizi bekliyorum :KK200:
Arke bunu kıskandı 🤣🤣

Evet canım çook erken ama iyikide vermişler 🥰🤷‍♀️
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok şükür canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Hepimizin hayalide buymuş dvevlenince anladık evlilik nasıl birşey olduğunu şimdiki gençler erkeği begenmiyor erkeklerde kızları tayyiipte şimdi buna taktı :KK70:
bence evlendikten sonra kadınlar hep ev işi temizlik bulaşık yemek çamaşır derken sıkılıyor gezmek istiyor özellikle kendim için söylüyorum yurt dışı hayali kuruyor maalesef evlilik bir engel bu hayaller için. Eşim evlenmeden önce gezmeye düşkündü evlendik bir anda sevmez oldu söz verdiği hiç bir yere gitmedik
İyi akşamlar kızlar ancak gelebildim çünkü boş günlerimi buzluk hazırlığıyla geçirmek gibi bir fantezim var, çok yoruldum.

Şimdi size 100 puanlık uzmanlık sorusu 🤪
Buzluğa pizza yapmış ve evdekilere pişirmiş biri olarak, salı tartı öncesi kaç dilim pizza yemişimdir 🤫
bence hiç dilim yemişsindir sen

İyi akşamlar kızlar ancak gelebildim çünkü boş günlerimi buzluk hazırlığıyla geçirmek gibi bir fantezim var, çok yoruldum.

Şimdi size 100 puanlık uzmanlık sorusu 🤪
Buzluğa pizza yapmış ve evdekilere pişirmiş biri olarak, salı tartı öncesi kaç dilim pizza yemişimdir 🤫
Evvalar olsun yarabbiiim ben kadar yemiş olamazsın yarın 2 kilo artı çıkıcam neyseki hazırlıktayım 🙄

bence evlendikten sonra kadınlar hep ev işi temizlik bulaşık yemek çamaşır derken sıkılıyor gezmek istiyor özellikle kendim için söylüyorum yurt dışı hayali kuruyor maalesef evlilik bir engel bu hayaller için. Eşim evlenmeden önce gezmeye düşkündü evlendik bir anda sevmez oldu söz verdiği hiç bir yere gitmedik

Amiin hep birlikte inşallah canım🙏

Evet canım. Sabah kalktığımızda glikojen depoları boş oluyor. Vücut yağlardan enerji sağlıyor direkt. Bu yüzden de daha çok acıkıyoruz doğal olarak. Spor yaptığım günler ben gündüzleri de ara öğün yiyorum yoksa vücut o isteği yeme atağıyla kapatıyor. Yeme atakları tehlikeli.

Düşünsene sabah 700 kalori harcadım toplamda. ciddi bir kalori açığı ki günün ilk saatleri henüz. Spor günlerinde yemek yemek elzem.
Peki bu durumda aç karnına spor yapmak daha faydalı diyebilir miyiz canım.

Bahsettiğin miktar inanılmaz bir kalori açığı gerçekten, işin matematiğini bilince daha doğru hareket etmek mümkün. Sen bu konuda iyisin.

Sevgili Masterfit ailesi :KK36:yarın tartı bildirimlerimizi 12:30 a kadar kaptanları etiketleyerek iletmeyi unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden göndereceklerdir. Transfer hakkı bakalım hangi kaptana gidecek :KK49::KK49::KK49:

Herkese bol eksiler diliyorum :dua:
Öpüyorum siziii :KK36:

Not: Eksik ya da yanlışlık görürseniz haber edin canlarım :KK39:
Masterfit 145.Etap 17.1210.12Fark
KIRMIZI TAKIM
arke arke Kırmızı Takım Kaptanı 85,8
Oran
@Cicekböcekkaktüs77.70
@Sem202489,60
@Göklerce71,20
@noram62,30
Boncuk2307 Boncuk2307 64,35
@Sidelya67
@Purple58106,40
Lotus1234
@Lavinia_9866,10
@Tutku4468,20
@Makaron2366,50
@Beyaz leylak83,90
@Deltavealfa67,90
MAVİ TAKIM
Oran
Jasminium84 Jasminium84 Mavi Takım Kaptanı63,85
@Efenin_Annesi98,10
@Mthn8377,9
Jou Jou 69
Ellssa Ellssa 71,40
P Pembepilates
@-Murphy-76.10
@malahit51,80
@bnnu66,50
@Deltavealfa67,90
B Beklenen2 94,8
bluegreeneyes bluegreeneyes 68,20
HAZIRLIK
@Asya98 69.10
@gezegenfeza-
@tomrs-
@Queen-zen
@cakiningelini @nurovic @sibel_84 @Ilyusa
@Hazırlık
@Hallederiz
Ayy kaptanım 94.8 ne bn şok bn iptal 20 kilo birden fazla olmuş 74.8 olacaktı

Bugünkü menü
Sabah 10
İki yumurta ile sucuklu yumurta
Çeyrek ekmek
Öğlen 14.00
Kahve
Ara 15.30
Rezene çayı bı avuç fıstık
Akşam 18.00
Bulgur pilavı 4 YK
Et yemeği
Bir parça bazlama annem yaptı dayanamadim yedim birazcık
Şu 3 lt
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84

Sende arkadaşım gibisin oda öyleydii nasıl bu hatayı yapmışım der oldu adam gezmeyi çok seven biriydii evlendi evin içine düştü çıkamadı arkadaşım gezmeyi hayat dolu biriydi şimdi adamla uğraşıyo dükkanina in çık yatak döşek başka bi poh yok afedersin

16 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 1çk keten tohumu ve yeşillikle omlet, 10 zeytiin, 1 dilim peynir yarım avakado, 1 dilim tb ekmek, roka, süt artırıcı bitki çayı
15.30 kefirli detox smoothie
18.00 1 kase çorba, 1 tabak ton balıklı salata
20.30 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği
3 litre su, 22.000 adım + emzirmeye devam
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
IMG_20241216_234243.jpg
Kızlar bu benim spor yok dediğim günlerin temposu ne kadar adım attığımı bilekliği takınca fark ettim 😃

X