- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Maalesef son 1-2 haftadır benim de bağırsaklarım çalışmıyor. Bilmiyorum ne yapabilirim eski haline dönmesi için
Ben zaten içtiğim 2 litre suyun 1 litresini ılık su içiyorum. Sabah kalktığımda genelde boğaz ağrım oluyor rahatlatsın diye. Dediğin gibi az yemekten olabilir. Bol lifli besleniyorum yeşillik, çiğ sebze çok tüketiyorum gene de tık yok. Kayısı ve elma sirkesini deneyeceğim teşekkürler.Çünkü normale göre az yiyoruz diyetteyiz malum ve metabolizmamız yavaşladısabah uyanınca bolca ılık su iki kuru kayısı ve bir kaşık elma sirkesi gerçekten işe yarıyor bir deneyin bence
İnşallah bağırsaklarımız da biz de bu düzene ayak uyduracağız el mecbur. Bence kaçamak yapmamak için en etkili yol kendimizi aşırı kasmamak bir süre diyetteyiz diye canımız çekse bile zararlı hiç bir şeye el sürmüyoruz. Bu da biz de birikim yapıyor canımız o kadar çok değişik türde yasakladığımız yiyeceklerden çekmeye başlıyor ki zayıf bir anımızda aşırı yükleniyoruz. En iyisi dayanamayacağımızı düşündüğümüz yiyeceklerden çok çok az küçücük bir lokmacık yemek sonra da kendimize ben de yedim işte, hiç bir şeyden kendimi mahrum bırakmıyorum. İstediğim her şeyden yiyorum şeklinde düşünmek ve buna gerçekten inanmak. Bir lokma da kocaman bir dilim de aynı tatta ve aynı zevki veriyor sonuçta. Ben 10 şubattan bu yana bu şekilde besleniyorum ve çok çok az kaçamak yaptım şu ana kadar. Şu zamana kadar sadece 6 kilo verdim ama bıkkınlık yaşamadım. Belki kendimi çok sıksaydım şimdiye bırakmış olurdumpsikolojik olarak etkilenebiliyor barsaklar..bol oda sıcaklığında su posalı yiyeceklerle inşallah bu düzene ayak uyduracaklar...
15 nisana kadar kaçamak yapmamaya çalışıcam.
bende senin gibi düşünüyorum..çok kasmamak lazım..ama kaçamaklarıda akşsam yapmamak lazım..İnşallah bağırsaklarımız da biz de bu düzene ayak uyduracağız el mecbur. Bence kaçamak yapmamak için en etkili yol kendimizi aşırı kasmamak bir süre diyetteyiz diye canımız çekse bile zararlı hiç bir şeye el sürmüyoruz. Bu da biz de birikim yapıyor canımız o kadar çok değişik türde yasakladığımız yiyeceklerden çekmeye başlıyor ki zayıf bir anımızda aşırı yükleniyoruz. En iyisi dayanamayacağımızı düşündüğümüz yiyeceklerden çok çok az küçücük bir lokmacık yemek sonra da kendimize ben de yedim işte, hiç bir şeyden kendimi mahrum bırakmıyorum. İstediğim her şeyden yiyorum şeklinde düşünmek ve buna gerçekten inanmak. Bir lokma da kocaman bir dilim de aynı tatta ve aynı zevki veriyor sonuçta. Ben 10 şubattan bu yana bu şekilde besleniyorum ve çok çok az kaçamak yaptım şu ana kadar. Şu zamana kadar sadece 6 kilo verdim ama bıkkınlık yaşamadım. Belki kendimi çok sıksaydım şimdiye bırakmış olurdum
Bu durumda kalinca benim en buyuk kurtaricim derin dondurucum. Eger evdekilerin cani bir sey istemis ve cok yapmissam sadece onlarin yiyebilecegi kadarini birakip bir lokmalik da kendime ayirip aninda dondurucuya kaldiriyorum. Sonra oturup kendime ayirdigim o bir lokmanin tadini cikariyorum. Fazlasini da esim ve oglum yiyecek onlarin payi diye yiyemiyorum. Hem tatli,manti,hamur isi vs seyler gozumun onunde durup aklimi celmiyor, hem de okul cikisi ya da ogle aralari ayri yemek hazirlayacagim diye ugrasmiyorum esim icin. Bir tasla iki kus☺bende senin gibi düşünüyorum..çok kasmamak lazım..ama kaçamaklarıda akşsam yapmamak lazım..
daha önceki kilo verme serüvenimde biraz tatlıyı yavaş yavaş yerdimki isteğim geçsin.ama şimdi aynı iradeye sahip değilim başlayınca gerisi geliyor..
Beni etiketler misin canimHoşgeldin hayırlı olsun topiğimiz diyorum o zaman.
Ben yarın sabah tartılacağım en son tartıldığımda 83.5 tim. Yarın başlangıç kilomu yazacağım.
Not alıyorum kilonu. Hedefin nedir?
Ayni bende bu durumdan muzdaribim iki haftadır kabizlik problemim var normaldede kabizim zati ama diyete baslayinca iyice artti sorun kaysi yiyorum iki gun fayda ediyor onuda es geçiyor dur bakalim metobalizmayla inatlastik eninde sonunda beni kabul edecek inş sagliklica kilolar giderrBen zaten içtiğim 2 litre suyun 1 litresini ılık su içiyorum. Sabah kalktığımda genelde boğaz ağrım oluyor rahatlatsın diye. Dediğin gibi az yemekten olabilir. Bol lifli besleniyorum yeşillik, çiğ sebze çok tüketiyorum gene de tık yok. Kayısı ve elma sirkesini deneyeceğim teşekkürler.
günaydın kızlar B BaslarsanBitirirsin nerelerdesin ?