*9 Mart - 1 Haziran Arası Kilo Verme Yarışması*

BaslarsanBitirirsin

Başlarsan Bitirisin!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
2.682
5.656
Kurallarımız
  • Her çarşamba tartı günümüz. Aksatmadan bildirimimizi yapacağız.
  • Günlük menü, içilen su miktarı ve yapılan spor paylaşılacak.
  • Dileyen dilediği diyeti yapabilir fakat kaçamak yapmak yok. Oldu ki yapıldı telafi etmek için ekstra spor yapılacak.
  • Hergün min 30 dk spor yapılacak. Ya da haftada 3 gün 1 er saat spor yapılacak.
  • Hergün muhakkak 2 litre su içilecek.
  • Bildirim yapmayan listeden çıkarılacak.
Kilo hesaplama

Gecen haftaki kilo
Bu haftaki kilo
Fark: gecen haftaki kilo - bu haftaki kilo
%= (fark *100)/ gecen haftaki kilo

Ornegin:
1mart :79 kg
8 mart:78 kg
Fark:1 kg
Yüzde = (1*100 ) / 79
% = 1.265 üçüncü sayi 5 ve uzeriyse yuvarlanir %= 1.27

Son düzenleme:
Tartı günü cuma ya da pazartesi olsaydı katılabilirdim canımcım.. ama takipte olucam. Topiğin hayırlı uğurlu olsun

Tartı günü cuma ya da pazartesi olsaydı katılabilirdim canımcım.. ama takipte olucam. Topiğin hayırlı uğurlu olsun

Olsun yine katıl aşk olsun
Çarşamba başlanann diyetler hedefe ulaştırırmış bak. Neden çarşambayı seçtim sanıyorsun

Benim için fark etmez hangi gun oldugu varim bende zayiflak istiyorum gecen perşembe baslamistim diyete 2 kilo verdim sindi 85 sim.bakalalim ne kadar iradem var.hayirli olsun topigin
Hoşgeldin hayırlı olsun topiğimiz diyorum o zaman.
Ben yarın sabah tartılacağım en son tartıldığımda 83.5 tim. Yarın başlangıç kilomu yazacağım.
Not alıyorum kilonu. Hedefin nedir?

Olsun yine katıl aşk olsun
Çarşamba başlanann diyetler hedefe ulaştırırmış bak. Neden çarşambayı seçtim sanıyorsun

hmmm taktik uyguladım diyosun yaniiii ya şimdi ben cuma yarışmasındayım e pazartesi de tartılıyoruz takım kararı e bi de çarşamba tartılırsamsa adım deliye çıkacak

gerçi ben ki 3 öğün tartılan insan ama bırakmaya çalışıyorum artık.. sabah eşime tartıyı saklattım cumaya çıkaracak

Kararın tabi ki bişey diyemem
Ama bir çarşamba tartıldığını göreyim bak neler yapıyorumm

ben forum icinde bi yarışma icindeyim ama orda genelde sadece kilo bildirimi yapılıyo. buraya katılmamda bi sıkıntı olmaz dimi ? birde kendi sayfam var kendi gelişimimi takip edebildiğim.

buraya sporu da yazmamız ve bunun zorunlu olması cok iyi bişey :) bende varım.

yarın sabah kilo bildirimi yapsam olur mu ? şimdi işteyim güncel halimi bilmiyorum en son dün sabah tartıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…