- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Tartı günü cuma ya da pazartesi olsaydı katılabilirdim canımcım.. ama takipte olucam. Topiğin hayırlı uğurlu olsun
Hoşgeldin hayırlı olsun topiğimiz diyorum o zaman.Benim için fark etmez hangi gun oldugu varim bende zayiflak istiyorum gecen perşembe baslamistim diyete 2 kilo verdim sindi 85 sim.bakalalim ne kadar iradem var.hayirli olsun topigin
Olsun yine katıl aşk olsun
Çarşamba başlanann diyetler hedefe ulaştırırmış bak. Neden çarşambayı seçtim sanıyorsun
Kararın tabi ki bişey diyememhmmm taktik uyguladım diyosun yaniiiiya şimdi ben cuma yarışmasındayım e pazartesi de tartılıyoruz takım kararı e bi de çarşamba tartılırsamsa adım deliye çıkacak
gerçi ben ki 3 öğün tartılan insan ama bırakmaya çalışıyorum artık.. sabah eşime tartıyı saklattımcumaya çıkaracak
Hg o zamanHAYIRLI OLSUN CANIM BEN KATILABİLİRİM :)
İnş canım hepberaberHayırlı olsun canım.
Bol kilolar verin inşallah..
69 KİLOYUMHg o zamanKaç kilosun?
İnş canım hepberaber
Niye yüzünü asıyorsun zayıflayacağız ya işte.69 KİLOYUM( HEDEFİM 60
Kararın tabi ki bişey diyemem
Ama bir çarşamba tartıldığını göreyim bak neler yapıyorumm
İNŞ. CANIMNiye yüzünü asıyorsun zayıflayacağız ya işte.
bir çarşamba tartılırsam hemen üye olurum buraya
hadi kız seni mi kırıcam yaz beni de anasını satim
Güncel: 105,2 hedef: 69
Merhaba Arkadaşlar.
Kimler bana yoldaş aynı zamanda da rakip olmak ister?
Yarışmamızın kurallarını katılımcı arkadaşlar toplandıkça netleştiririz.
Kurallarımız
Katılmak için güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın ki bende listemizi yapayım.
- Her çarşamba tartı günümüz. Aksatmadan bildirimimizi yapacağız.
- Günlük menü, içilen su miktarı ve yapılan spor paylaşılacak.
- Dileyen dilediği diyeti yapabilir fakat kaçamak yapmak yok. Oldu ki yapıldı telafi etmek için ekstra spor yapılacak.
- Günlük ya da haftalık spor hedefi olacak. (Üyelerimiz gelince ne kadar olacağına beraber karar veririz)
Heyecanla katılacak arkadaşları bekliyorum. Çok vaktimiz yok yarın başlıyoruz.