- 25 Ağustos 2019
- 60.730
- 112.422
- 30
Olsunn canımm mutlusun yaa gerisi teferruat rabbim bozmaz da çevre bozmasın inşaallahhEvet canım ama 15 in buçuğuda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsunn canımm mutlusun yaa gerisi teferruat rabbim bozmaz da çevre bozmasın inşaallahhEvet canım ama 15 in buçuğuda var
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma @Efenin_Annesi @Mthn83 X X Jou X X @Pembepilates X X Ellssa X X @-Murphy- X X @malahit X X @bnnu X X @Deltavealfa @Beklenen2 X X bluegreeneyes X X
Kızlar çok mutlu oldum, teşekkür ediyorum sizlere, daha çok eksik var gibi kalmış aklımda ama çoğunluğumuz yazmışız menüleri
@Efenin_Annesi @Deltavealfa kızlar herşey yolundadır umarım, sağlığınız yerindedir inşallah
cumartesi ve pazar günü menülerinizi bekliyorum
63 kilo görünüyordum, ben çok sevdim o haliniYanlış oldu farkettim hemen düzelteyim diye zamanı doldu sanırım kabul etmedi tekrar yaptım
Afiyet olsun canım menün çok güzel.Kizlarcimmm bugünkü menüm
Saat 10.30 maydanoz limon kürü
Saat 11.00 soğanlı yumurta 1.5 yumurta ile+ 6 dal maydanoz + 2 t . Kaşığı ev yapımı kahv.sos + 2 kaşık ev loru
Saat 14.30 1/2 protein bar şekersiz Türk kahvesi
Saat 17.00 1 tabak etli nohut yemeği ( suyunu almam) + 4 kaşık yoğurt yerim
Kızlar burda hava çok esiyor fırtına var ,deniz çok dalgalı , dalga seslerinden kulaklarım uğulduyor. Denizde dalgaya tutulmuş saldal gibiyim kafam sallanıyor resmen . Henüz 2000 adımdayım akşama kadar tamamliyacagim
arke @ellsark Boncuk2307
Maşallah adımlar da harikaKızlar buğünüde alnımın akıyla tamamladım. . Yeri göğü yaradan Allah 'im rutinlerimizi yapacak sağlık versin hepimize
Eki Görüntüle 3521853
Afiyet olsun canım menün çok güzelSelamlar kizlar menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz lor peyniri biraz tulum peyniri
3 Zyetin
Yeşillik
Ara Sade filtre kahve ve kuru armut
Akşam
Lavassiz tantuni salata ve bol salata
Bide 4 fındık 1 ceviz yemek öncesi çok açıkmıştim attım ağzıma
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım her şey harikaİyi akşamlar hanımlar çok yorgunum bugün. Spor çarptı beni. Kiloları yükselttim etkis sonradan çıktı.
10.30 (kahvaltı tabağını atmıştım)
14.30
1 adet muz
1 tk fıstık ezmesi tuzlu
18.00
350 gram tavuk göğsü
Bol salata
2 kaşık yoğurt
Spor
45 dk ağırlık idmanı
10 dk koşu
50 dk yürüyüş
3 dk plank
Eki Görüntüle 3521866
Adım sayısına spor dahil değil
arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım menün çok güzelHayırlı akşamlar
12.30
2 ceviz 1gun kurusu
14.00
2h yumurta
2 dilim peynir
18.00
Haslama( hindi, brokoli, karnabahar)
Salata
1tabak 1,5 servis kasığı kadar bulgur pilavı
2.5 lt su
Ellssa arke Boncuk2307
Aaa şimdi dikkatimi çekti senle aramızda çok yaş farkı yokmuşş yaaHahahaha ben de 24 te evlendim 26 yım şimdi. Aklım olsa az daha gezer tozardım kazandığım paralarla yurt dışı seyahati yapar gözüm doyar öyle evlenirdim
Aman tanrım senin de bu kadar adımın var ve sen yazdırmıyorsun ne diyem ben sana16 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 1çk keten tohumu ve yeşillikle omlet, 10 zeytiin, 1 dilim peynir yarım avakado, 1 dilim tb ekmek, roka, süt artırıcı bitki çayı
15.30 kefirli detox smoothie
18.00 1 kase çorba, 1 tabak ton balıklı salata
20.30 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği
3 litre su, 22.000 adım + emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Eki Görüntüle 3521999
Kızlar bu benim spor yok dediğim günlerin temposu ne kadar adım attığımı bilekliği takınca fark ettim
Afiyet olsun canım menün çok güzel, sporunun bu hali de muhteşem. Hazırlıklar için kolay gelsin canımMenümü yazayım yarına misafirim var akşama yemeğe. Kocam yine çenesini açmış çaya gelmek isteyen yeğenine yemeğe gelin demiş sanki kendi yapıyor bu adam beni bitirdi
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 6fındık
Kahvaltı 13.30
2 dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 17.30
1muz
Akşam Yemeği 19.00
Fırında tavuk patates, 2 yk kadar pilav, 1 yk da yoğurt
2lt su, 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Spor
42 dk eliptik
200 ip atlama
Adım resmini en son atacağım
Ellssa arke Jasminium84
Gel öpem seni şükürler olsun yemedim.bence hiç dilim yemişsindir sen
Hazırlık sana yaramadı kuşum hiç yemedim ben neyse ki, çünkü yarın tartı var.Evvalar olsun yarabbiiim ben kadar yemiş olamazsın yarın 2 kilo artı çıkıcam neyseki hazırlıktayım
Canm bileklik takınca fark ettim ben de bundan sonra unutmazsam takarım hepAaa şimdi dikkatimi çekti senle aramızda çok yaş farkı yokmuşş yaa
Aman tanrım senin de bu kadar adımın var ve sen yazdırmıyorsun ne diyem ben sana
Sağol canımAfiyet olsun canım menün çok güzel, sporunun bu hali de muhteşem. Hazırlıklar için kolay gelsin canım
Gel öpem seni şükürler olsun yemedim.
Hazırlık sana yaramadı kuşum hiç yemedim ben neyse ki, çünkü yarın tartı var.
Bu arada Allâh mutluluğunu daim etsin canım, çok küçük yaşta evlenmişsin ama şükür ki iyi biri çıkmış sanırım