- 23 Haziran 2019
- 9.224
- 41.726
Ellerine sağlıkEklemeyi unuttum fotoğraf canınız çekerse kusura bakmayın şimdiden Eki Görüntüle 3521975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlıkEklemeyi unuttum fotoğraf canınız çekerse kusura bakmayın şimdiden Eki Görüntüle 3521975
Teşekkür ederiz, aynı babası kopya koyun huyu benzemiyor çok şükür kibar bir çocuk şimdilik bana yardım etmek için can atıyor babasının tersineHahahaha hevess isteee bende 24 yaşında evlendimm ahh ahh şimdiki aklım olsa önce hayatımı yaşardım gezerdimm iyice doyardım sonra bi adamı ensesinden tutup nikaha gönderirdimm maşaallahh oğluşuna
Annem diyor ki benim evde yerinizden kalkmadınız anacağzım hiçbir şey yaptırmadı ama şimdi elin içinde yapmasan olmuyor Allahtan telefonlarda her şeylerin tarifi varBulmuş marifetli hanımı gider yatar tabi öylee
Onu misafir yemeğinde yaptırmam kaptanım ama sonra acısını çıkarırımO zaman yardım etsin yamak yap sen onu doğra bunu kes tencereyi karıştır
Ohh İşte hepsiceniz evde kalmışınız ben 15.5 da evlendimHahahaha hevess isteee bende 24 yaşında evlendimm ahh ahh şimdiki aklım olsa önce hayatımı yaşardım gezerdimm iyice doyardım sonra bi adamı ensesinden tutup nikaha gönderirdimm maşaallahh oğluşuna
Aaa gerçekten mi çok küçük yaşta evlenmişsin ablaa, kendin mi istedinOhh İşte hepsiceniz evde kalmışınız ben 15.5 da evlendim
O da doğru daha beter batırabilir sonra toparlamak yine bize düşüyor Allah tan ben 21 yılın sonunda sadece yemek yapıyorum bulaşıkla hiiiiççç uğraşamamOnu misafir yemeğinde yaptırmam kaptanım ama sonra acısını çıkarırım
Ay benim eşim de devamlı yemeğe misafir çağırmak istiyor sanki kendi hazırlıyor bir de minik bebeğim var yani şu erkekler YetoMenümü yazayım yarına misafirim var akşama yemeğe. Kocam yine çenesini açmış çaya gelmek isteyen yeğenine yemeğe gelin demiş sanki kendi yapıyor bu adam beni bitirdi
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 6fındık
Kahvaltı 13.30
2 dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 17.30
1muz
Akşam Yemeği 19.00
Fırında tavuk patates, 2 yk kadar pilav, 1 yk da yoğurt
2lt su, 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Spor
42 dk eliptik
200 ip atlama
Adım resmini en son atacağım
Ellssa arke @Jasminium84
Eveet o riske giremem hiç demezler Hasan yaptı diye, gelin bir yemeği becerememiş derler. Makineyi boşalttırdım yemekten sonra ben de anca onu yapıyorO da doğru daha beter batırabilir sonra toparlamak yine bize düşüyor Allah tan ben 21 yılın sonunda sadece yemek yapıyorum bulaşıkla hiiiiççç uğraşamam
Hahahaha ben de 24 te evlendim 26 yım şimdi. Aklım olsa az daha gezer tozardım kazandığım paralarla yurt dışı seyahati yapar gözüm doyar öyle evlenirdimHahahaha hevess isteee bende 24 yaşında evlendimm ahh ahh şimdiki aklım olsa önce hayatımı yaşardım gezerdimm iyice doyardım sonra bi adamı ensesinden tutup nikaha gönderirdimm maşaallahh oğluşuna
Evet kuzum doğru tam 15 buçuktum yok dışarıda ip atlama modundaydım malum anne olmayınca öyle olduAaa gerçekten mi çok küçük yaşta evlenmişsin ablaa, kendin mi istedin
Hayır bir de şöyle insanlar çaya gelelim diyor benimki ısrarla oğlum çay ne yemeğe gelin diyor şeytan diyor adamı kes doğra ama uymuyorum o şeytanaAy benim eşim de devamlı yemeğe misafir çağırmak istiyor sanki kendi hazırlıyor bir de minik bebeğim var yani şu erkekler Yeto
Anaamm benim beyin adıııEveet o riske giremem hiç demezler Hasan yaptı diye, gelin bir yemeği becerememiş derler. Makineyi boşalttırdım yemekten sonra ben de anca onu yapıyor
KıZ çok erken amaaaOhh İşte hepsiceniz evde kalmışınız ben 15.5 da evlendim
Ayy üzüldüm abla yaa, gel sana kocamaaan sarılayım, şimdi mutlu musun önemli olan o değil mi, şükür mü diyorsun yoksa keşke mi diyorsunEvet kuzum doğru tam 15 buçuktum yok dışarıda ip atlama modundaydım malum anne olmayınca öyle oldu
Hepimizin hayalide buymuş dvevlenince anladık evlilik nasıl birşey olduğunu şimdiki gençler erkeği begenmiyor erkeklerde kızları tayyiipte şimdi buna taktıHahahaha ben de 24 te evlendim 26 yım şimdi. Aklım olsa az daha gezer tozardım kazandığım paralarla yurt dışı seyahati yapar gözüm doyar öyle evlenirdim
Evet canım çook erken ama iyikide vermişlerKıZ çok erken amaaa
Aaaaaa ciddimi ben okuyorum 25.5 galiba diyorum ciddi 15miOhh İşte hepsiceniz evde kalmışınız ben 15.5 da evlendim
İşte böyleyse sevinirimEvet canım çook erken ama iyikide vermişler