Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hahahaha hevess isteee bende 24 yaşında evlendimm ahh ahh şimdiki aklım olsa önce hayatımı yaşardım gezerdimm iyice doyardım sonra bi adamı ensesinden tutup nikaha gönderirdimm 😀😀😀😀 maşaallahh oğluşuna ❤️
Teşekkür ederiz, aynı babası kopya koyun 🐑 huyu benzemiyor çok şükür kibar bir çocuk şimdilik 😂 bana yardım etmek için can atıyor babasının tersine 🤣

Menümü yazayım yarına misafirim var akşama yemeğe. Kocam yine çenesini açmış çaya gelmek isteyen yeğenine yemeğe gelin demiş 🥴 sanki kendi yapıyor bu adam beni bitirdi 😩
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 6fındık
Kahvaltı 13.30
2 dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 17.30
1muz
Akşam Yemeği 19.00
Fırında tavuk patates, 2 yk kadar pilav, 1 yk da yoğurt
2lt su, 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Spor
42 dk eliptik
200 ip atlama
Adım resmini en son atacağım
Ellssa Ellssa arke arke @Jasminium84
Ay benim eşim de devamlı yemeğe misafir çağırmak istiyor sanki kendi hazırlıyor bir de minik bebeğim var yani şu erkekler Yeto 😂😂😂

O da doğru daha beter batırabilir 🤭 sonra toparlamak yine bize düşüyor Allah tan ben 21 yılın sonunda sadece yemek yapıyorum bulaşıkla hiiiiççç uğraşamam 😆
Eveet o riske giremem hiç demezler Hasan yaptı diye, gelin bir yemeği becerememiş derler. 😂😂Makineyi boşalttırdım yemekten sonra ben de anca onu yapıyor 😂

Hahahaha hevess isteee bende 24 yaşında evlendimm ahh ahh şimdiki aklım olsa önce hayatımı yaşardım gezerdimm iyice doyardım sonra bi adamı ensesinden tutup nikaha gönderirdimm 😀😀😀😀 maşaallahh oğluşuna ❤️
Hahahaha ben de 24 te evlendim 26 yım şimdi. Aklım olsa az daha gezer tozardım kazandığım paralarla yurt dışı seyahati yapar gözüm doyar öyle evlenirdim

Ay benim eşim de devamlı yemeğe misafir çağırmak istiyor sanki kendi hazırlıyor bir de minik bebeğim var yani şu erkekler Yeto 😂😂😂
Hayır bir de şöyle insanlar çaya gelelim diyor benimki ısrarla oğlum çay ne yemeğe gelin diyor 🙄 şeytan diyor adamı kes doğra 😂😂 ama uymuyorum o şeytana 😆

Evet kuzum doğru tam 15 buçuktum yok dışarıda ip atlama modundaydım malum anne olmayınca öyle oldu 🤷‍♀️
Ayy üzüldüm abla yaa, gel sana kocamaaan sarılayım, şimdi mutlu musun önemli olan o değil mi, şükür mü diyorsun yoksa keşke mi diyorsun

Hahahaha ben de 24 te evlendim 26 yım şimdi. Aklım olsa az daha gezer tozardım kazandığım paralarla yurt dışı seyahati yapar gözüm doyar öyle evlenirdim
Hepimizin hayalide buymuş dvevlenince anladık evlilik nasıl birşey olduğunu şimdiki gençler erkeği begenmiyor erkeklerde kızları tayyiipte şimdi buna taktı :KK70:

İyi akşamlar kızlar ancak gelebildim çünkü boş günlerimi buzluk hazırlığıyla geçirmek gibi bir fantezim var, çok yoruldum.

Şimdi size 100 puanlık uzmanlık sorusu 🤪
Buzluğa pizza yapmış ve evdekilere pişirmiş biri olarak, salı tartı öncesi kaç dilim pizza yemişimdir 🤫

X