- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
- Konu Sahibi fitbicagla
Yulaf ve fıstık ezmesi dolapta bekleyince böyle kalıplaştıAfiyet olsun muz olan resimdeki nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yulaf ve fıstık ezmesi dolapta bekleyince böyle kalıplaştıAfiyet olsun muz olan resimdeki nedir?
Muhallebi gibi olmuş benimde en kurtarıcı yiyeceğim yulaf ezmesi oluyorYulaf ve fıstık ezmesi dolapta bekleyince böyle kalıplaştı
Şifa olsun, hiç dert etmeyin toparlarsınız hemen.Ben de akşam dürüm yedim ayran içtim… biraz mutsuzum ondan takmadım
Olsun siz kendi saatlerinizle atın kahvaltınızıAhh saat farkımız hep geç kalıyorum size.
Bugun kahvaltıya davetliydim. Börekler simitler ((
Afiyet olsun ben bugün pazar kahvaltısı diye epey kaçırdım sanırım. Akşamı hafif atlatmaya çalışacağım.Kahvaltım böyleydii
Nasıl aklından çıkar çıkmasın amanGünaydınnn ayy bugün tartı günüydüü.. Bilsem dün fazla kaçırmazdım
Benim de 68.00
Yaaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin Daha iyisiniz inşallahKızlar biz ailecek covid olduk. Çarşambadan beri diyet miyet kalmadı
Saol canım. Eşim hemen atlattı daha iyi şimdi. Kızım 2 gün ateşlendi. Çok şükür o da iyileşti. Ben dün kötüleştim. Halsizlik ağrı sızı ateş hepsi var.Yaaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin Daha iyisiniz inşallah
Boşver canım temizliği sen iyi ol da onlar hallolurSaol canım. Eşim hemen atlattı daha iyi şimdi. Kızım 2 gün ateşlendi. Çok şükür o da iyileşti. Ben dün kötüleştim. Halsizlik ağrı sızı ateş hepsi var.
Aman sizler dikkat edin. Süründürüyor bu hastalık.
Eşim işe başlamadan dip köşe temizlik yapayım diyordum ama sanırım mümkün olmayacak