- 30 Eylül 2010
- 1.028
- 3.913
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #5.181
Kızlar telefonum bozuldu siteye giremedim şifremi unutmuşum şimdi girdim günaydın. Dün tartıldınız mı? Bol eksiler gelain hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki bireysel devam etmeyi mi yoksa başka aktif bi gruba geçmeyi mi buraya yazıyor olmak beni motive ediyordu açıkçasıBen tartilmadim. Çok kimse girmiyor artık. Girip okuyup çıkıyorum ben de.
Ben birakmadimKızlar tekrar canlanır bırakmayalım ben bütğn uygulamalarımı telefon değiştirince tekrar yükledim şimdi 30 gün karın egzersizine başlıycam bir de if e kaldığım yerden devan edicem
Otuken FitVenusBen birakmadim
Bugun 8.30 gibi
Bi hast yum
Bir dilim tt ekmek
Kaşar biraz
Yesillik havuç Dom sal
2yk patates
Öğle 13.15
Bi lokma pasta
Bi lokma brezel simit gibi bisey
Bi elma büyük
Aksam 15.30
Bi tabak yeşil fasulye
3 servis kaşığı nohut makarnası
Salata
Yoğurt
Şu 1.5 olur akşama yatsıya kadara .
Adım şimdilik 8.000
Çok iyii twbrik ederimGünaaydıın
Bu sabah tartıda 66.35 kg geldim
Ramazan başında 72 kilo idim. -5.65kg
Buraya başladığımda 69.75 kilo idim. -3.4kg
Geçen hafta tartıda 67 gelmiştim. -650gr
77cm bel çevrem ve 90cm göbek çevremle yola devam ediyorum. Diğer bölgelerimle problemim olmadığı için takip etmiyorum.
Ama buralar çok ıssız kaldı
Ben yazmıyorum ama dikkat ediyorum. Spor yapamıyorum bol bol adım atıyorum ben de.Kızlar napıyosunuz sporlar menüler nasıl ben bırakmak istemiyorum. Bugün başlayacaktım yine bozdum motivasyonum yok eve yetişemiyorum temizlik yemek çocuk hiçbişeye yetişemiyorum çok bunaldım.
İnan bana ben de yetişmekte zorlanıyorumBen yazmıyorum ama dikkat ediyorum. Spor yapamıyorum bol bol adım atıyorum ben de.
TamamdirSpor salonunda buluşuyor gibi 22 de buluşalım sporda kızlar