- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Ben verdigimin 600 gr geri aldim. Sadece 300 gr vermis oldum yani☺Selam kizlar :)
Bi iki gündür uğrayamadım detox yapılıyor sanırım kilolar gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben verdigimin 600 gr geri aldim. Sadece 300 gr vermis oldum yani☺Selam kizlar :)
Bi iki gündür uğrayamadım detox yapılıyor sanırım kilolar gitmiş
Ayran detoxumu yapıyorsunuz yarisi geri geliyor evet ama ilk defa yapanlarda genelde daha fazla veriliyor iki günde 1.5-2kg arasiBen verdigimin 600 gr geri aldim. Sadece 300 gr vermis oldum yani☺
Evet ayran detoksu. İlk defa yaptım ama tarifte yağsız yoğurt diyordu ben evde yaptığım normal yoğurdu kullandım bir de çok fazla spor yapamadım o iki gün. Belki bu sebeplerden az vermişimdir bilemiyorumAyran detoxumu yapıyorsunuz yarisi geri geliyor evet ama ilk defa yapanlarda genelde daha fazla veriliyor iki günde 1.5-2kg arasi
Dükân yapmadiginiz surece hicbir ürünün lightini kullanmayin biz yoğurdun peynirin yagindan kilo almadik çok yedikten aldik o yüzden dogallik dururken light ürüne gerek yokEvet ayran detoksu. İlk defa yaptım ama tarifte yağsız yoğurt diyordu ben evde yaptığım normal yoğurdu kullandım bir de çok fazla spor yapamadım o iki gün. Belki bu sebeplerden az vermişimdir bilemiyorum
kızlar ben de kaç gündür yoktum kardeşimin nişanı için yoğun bir koşturmanın içindeydik.şu an 111 kiloyum başladığımdan beri 3 kg gitti son 1 haftadır hiç dikkat edemedim inşallah yarın yine tam gaz devam edeceğim düğüne 5 ay kaldı...