-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
geçmiş olsun canımKızlar umarım diyetleriniz iyi gidiyordurben hastalandım o nedenle aksattım sayılır motivasyonum düşük. öksürük ateş beni mahvetti ekstra şeyler tüketmedim ama hiç su içemiyorum 2. Gündenn böyle olması çok talihsiz
Ben karatay diyeti yapmaya çalışıyorum 10.30 dan 16 .00 a kadar yemiyorum bişey. Sonra badem yada fındık yiyorum .18.00 gibi evde oluyorum ve o zaman bişey yiyorum.akşam yememen çok güzel canım ama hani kahvaltı 10.30 gibi yapıyorum. sonra 16.00 yiyorum dedin ya. o kahvatıyla 16..00 arasındaki yaklaşık 5 buçuk saat hiçbir şey yemiyor musun?
Gecmis olsun canimVee günaydın.
Dün akşam gelemedim çünkü annem biraz rahatsızdı. Akşam bişey yemedim gece acıkınca bir parca haşlanmış tavuk yedim. İyi olmadı ama en azından saf protein diye avunuyorum. Dün gündüz ne yedim içtim hiç aklımda değil. Kaçamağım yok. Bi günlük affedin beni dün kafam hiç yerinde değildi.
Diğer forumlarda 700 kkal ile günü bitirenleri görünce ister istemez kasılıyorum gitmiycekmi kilolarım diyorum doğum kilosu canım benimkisi yapıştı gitmiyor artık gitmesi lazım mutlaka minik tadımlık almak lazım ama iradeyede sahip çıkmamız lazım diyet döneminde yoksa bir iki derken salıyorsun kendini malesefHiçte fazla değil sağlıklı olmaya çalışıyoruz bence sağlıksız değilherkesin yaptığı en büyük hata bir anda kısmak bence kalori alımına dikkat edip dışarıda yapılan her türlü gıdadan ve yemekten uzak durursan, sporunu da yaparsan her şey hallolur en önemlisi bir anda almadık bu kiloları bir anda gitmez ki. Diyeti bırakıp kilo alan insanların çoğu bu yanlışa düşüyor bence amaç sadece estetik olmak değil sağlıklı olmak canlarım lütfen düşüncelerinize yenik düşmeyin, kaçamakları abartmayın yeter, insanız biz bizimde canımız çekiyor çok minik tadımlık çok sevdiğimiz bir şeyden yiyebiliriz tabi haftada bir ya da ikiyi aşmamak lazım diyet döneminde
Diğer forumlarda 700 kkal ile günü bitirenleri görünce ister istemez kasılıyorum gitmiycekmi kilolarım diyorum doğum kilosu canım benimkisi yapıştı gitmiyor artık gitmesi lazım mutlaka minik tadımlık almak lazım ama iradeyede sahip çıkmamız lazım diyet döneminde yoksa bir iki derken salıyorsun kendini malesef
Salam çok ince dilim kesildigi için bir dilim yiyorum ben.Kızlar sizce kahvaltıda salam diyeti bozarmıbozmazsa yarın sabah yiyim