- 9 Şubat 2016
- 144
- 47
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Zerdecal yogurt karisimini bende yapmistim bi ara ama her yemekten 1 2 saat önceydi yatmadan önce de oluyormuymus öyle yarari oldumuEvet bugünkü menüm
Uyanınca çeyrek armut ve büyük bardak ılık sirkeli su
Kahvaltı
Menemen 1 dilim kepek ekmek
1bardak çay beyaz peynir
Ara 10 çig badem
Öğlen bir kase yoğurt
1dilim kepekli ekmek
1haşlanmış yumurta
Ara bir portakal
Akşam fırın tavuk salata
7km yürüyüş
1.5 Litre su
Yatmadan yoğurt limon zerdeçal yiyeceğim
Vakit bulursam 1 kahve 1yeşil çay 1adaçayı içebilirim
Denicem canim aktardan almam lazim oncelikle.bu gun bende kacirdim gerci saat 3 4 gibiydi.eritirim heralde yatana kadarKahvaltımı yaparken 2 bardak papatya çayı içtiğim icin sanırım çok tok tuttu herkese öneririm fazla yemenizi kesinlikle engelliyor maalesef bugün regl olduğum için canım çok tatlı çekti ve kaçamak yaptım yarından itibaren de isveç diyetini yapıcam sonraki kahvaltımi hep böyle yapmayı düşünüyorum sanada öneririm fazla yemenizi engelliyor :)
Spor yaparsan olla ki eritirsin inşallah başarılı olursun :)Denicem canim aktardan almam lazim oncelikle.bu gun bende kacirdim gerci saat 3 4 gibiydi.eritirim heralde yatana kadar
Ben internette okudum yatmadan yarım saat yada 1 saat önce diyordu ama tabi işe yararmı bilemiyorum daha 3 gün olduDenicem canim aktardan almam lazim oncelikle.bu gun bende kacirdim gerci saat 3 4 gibiydi.eritirim heralde yatana kadar
Çok sevindim senin adına canım evet yılmak yok yola devam ver al ver al yoruldum artık .aslında haftada 1 gün bir öğün ödül yapıyorum ki bikmamak için .az önce de 20 dak.bisiklet çevirdim. İnşallah bu kilolarimizi vercez. Beni motive edip yorum yapman ayrıca beni çok mutlu ediyor.teskkur ederim
Hadi hayirlisi bakalimBugün isveç diyetine başladım
sabah sade Türk Kahvesi
öğle bir tabak haşlanmış ıspanak bir domates küçük kasenin yarısı kadar yoğurt ( normalde 2 yumurta yenilmesi lazım ancak evde olmadığı için böyle değiştirdim)
1 saat yürüyüş
Kahvaltı yapacak zamanım yoktu tek bulabildiğim bunlar oldu aç kalmamak için
Kakaolu süt(156)
Eti Cin(129)
Saat ikide eve döndüm kahvaltı yaptım güzelce (öğle yemeği yerine geçer )
15 fıstık (85)
İki kaşık bal(60)
Salatalık(14)
İki domates(40)
1 çay kaşığı tereyağ(30)
Azıcık köy ekmeği(64)
Yeşillik(10)
Lorlu omlet(222)
Tarçınlı süt(120)
3 zeytin(11)
Ezine peynir (75)
Nar(100)
2 dilim çikolata ve sade türk kahvesi (60)
Akşam
Beş kaşık yumurtalı ıspanak(90)
Yarım kase yoğurt (50)
Son
Elma(100)
2 kaşık tahin-bal karışımı(108)
Toplam :1522 (2100 kalori günlük almam gerektiğini göz önüne alırsak çok kötü değil ama diyetin ayarını kaçırdım biraz yarın telafi edeceğim yediklerimi biraz kısıp ekstra hareket ekleyeceğim)
Bugün biraz ayarı kaçırmışım zaten hepsi o regl öncesi yok mu mahvetti beni
Eve dönünce 45 dakika pilates yapacağım ve 3 litre su içtim gün içerisinde.
Umarım sizin sorunsuz bir pazar olmuştur kızlar
kahvaltım 5 ceviz 1 haslanmıs yumurta 1 domates ve 5 zeytin öğlen yemedim akşam işte olduğum için dışardan kıymalı pide soylemek zorunda kaldım bayaa acıkmıştım çünkütahmini bugunku yediklerim 850 kalori falan