- 8 Mart 2016
- 87
- 62
- 44
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Benim irade zayif canim bi catal derken bakiyorum tabak gitmis benim icin hic dokunmamak en mantiklisi.galiba sende ben gibisin o yuzden hic dokunma derim ben sanaDiğer forumlarda 700 kkal ile günü bitirenleri görünce ister istemez kasılıyorum gitmiycekmi kilolarım diyorum doğum kilosu canım benimkisi yapıştı gitmiyor artık gitmesi lazım mutlaka minik tadımlık almak lazım ama iradeyede sahip çıkmamız lazım diyet döneminde yoksa bir iki derken salıyorsun kendini malesef
Seyma cok az degilmi hasta olma sonraSabah 1 havuc biraz haşlanmış brokoli karnabahar 2 bardak papatya çayı 4 zeytin peynir
b vitamini turevleri cok istah acar ben kendimde yasadim ucugum icin kullaniyordum ya buyuk menu burgeryiyip eve gidip yine yemek yemistim kullandigim donemde :)))Ben birde vitamin hapi aldim arkadaslar istah acarmi bilen varmi.ara oyun yapmaya firsatim olmuyor oyuzden.bide yemeklerde ceşit hazirlayamiyorum.vitaminsiz kalmak istemedim ama henuz kullanamadim cesaret edemedim
Slm hanımlar
Kahv.3 zeytin 1 dilim ekmek domates peynir.canim başka bişey yemek istemedi.gecen c.tesi tartılmistim. 1 haftada 500 gr.gitmis çok az demi millet en az 1 kilo veriyor. Sanırım yediklerimden azaltmam lazım .moral bozmayim diyorum ama 1 hafta sonra diyette 1 ayımı dolduracam. Eğer 4 kg ve üstü vermezsem farklı bi diyet denemem gerekecek
Çok sevindim senin adına canım evet yılmak yok yola devam ver al ver al yoruldum artık .aslında haftada 1 gün bir öğün ödül yapıyorum ki bikmamak için .az önce de 20 dak.bisiklet çevirdim. İnşallah bu kilolarimizi vercez. Beni motive edip yorum yapman ayrıca beni çok mutlu ediyor.teskkur ederimŞu haftada geçsin öyle bak canım duruma sakın moralini bozma değiştirirsin yöntemlerini, yediklerini azaltıp hareketini arttın mı açığını kapatırsın. Sakın moralini bozma inatla devam et yılma yeterki... Ben gruba katılmadan 9-10 gün önce başlamıştım diyet ve egzersize dedim 9 günü geçti bir tartılayım dedim gram oynamadı tartı, çok üzüldümsonra internette gezinirken grubu gördüm ve dahil oldum motivasyon olur diye ertesi gün evdekiler tartılırken bende bakayım dedim bir baktım 1.600 gram gitmiş, yani demek istediğim bazen geç cevap veriyor bünyemiz tek ihtiyacımız direnmek... İnadına, inatla...
B vitamini benim istah acmiyor ama hamileyken kullandim aksine kilo almami durduruyor cok ilginc.hamileligimde8 kilo aldim sadece meselab vitamini turevleri cok istah acar ben kendimde yasadim ucugum icin kullaniyordum ya buyuk menu burgeryiyip eve gidip yine yemek yemistim kullandigim donemde :)))
Kahvaltımı yaparken 2 bardak papatya çayı içtiğim icin sanırım çok tok tuttu herkese öneririm fazla yemenizi kesinlikle engelliyor maalesef bugün regl olduğum için canım çok tatlı çekti ve kaçamak yaptım yarından itibaren de isveç diyetini yapıcam sonraki kahvaltımi hep böyle yapmayı düşünüyorum sanada öneririm fazla yemenizi engelliyor :)Seyma cok az degilmi hasta olma sonra