- 25 Mart 2022
- 193
- 622
- 53
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.861
Tesekkur ederimm27+3= 28 oluyor sanırımben de tam hakim değilim haftalara o yüzden yapılmış olabilir iyi aradan çıkarmışsın onu da inşallah yan etki yaşamadan geçer gider
Ayy ne guzel anlatmissin benimde kafam karisiyo hep ay haftaSayı doğrusu gibi düşünün.
27 noktası ile 28 arasında
{27+0, 27+1, 27+2, 27+3, 27+4, 27+5, 27+6 var.}
Parantez içindeki günlerden birindeysek 28. Haftada oluyoruz.
yaparken hic hissetmedim. Bogmacada eklenmis icerisine. Bakalim birkac saat icinde yasayip gorecegiz artikGünaydın canım ben de yeni Asm ye geldim 2. Doz için
ateş hariç hepsini yaşadım ilkinde bakalım bu nasıl geçecek şuan beklemedeyim daha olmadım bakalım korkuyorum da ağrı fazla olur diye
Bende dün oldum kolumu kaldıramıyorum şu anGünaydın
Ben dün oldum 2. Dozu çok şükür bir etkisi olmadı sadece öğlen bi uyku hali çöktü çok güzel uyumuşumonun haricinde halsizlik i, ateş vs yok çok şükür.
Ay ay içme canım sabır benimöylr canım çekiyor ki sana antalamam ama bebeğim geliyor aklıma nefessiz kaldıgıSizin bebiş belli ki biraz marjinal biri olacakNe öyle sıkıcı sıkıcı baş aşağı durmak falan Yalnız hepsinin daha anne karnında farklı farklı pozisyonlara girmeleri çok hoş. İnsan orada hepsi aynı olur bütün hamilelikler aynı geçer diye düşünüyor ama bakıldığında hepimizin her şeyi başka. Hepimizin doğumu da ayrı bir hikaye olacak Sabah sabah nereden girdim bu felsefeye. Neyse sonuç olarak ben sigarayı bırakalı 7 sene oldu ama canım deli gibi sigara çekiyor. Bazen dayanamayıp eşimden otlanacağım diye korkuyorum. Sanırım yasak olan şey güzel geliyor şu an
allahım inşAllah o bebeği ona sağlıklı bi şekilde nasip etsinHay maşallah
Bi avazda dedikleri bu galiba
Darısı başımıza.
Doğum iznine çıktı diyince haftasını merak ettim. Erken mi geldi bebis ?
Arkadaşım hala hastanede. Bugün 23+4. Dr lar pek umut vermiyor. Öyle yatıyorKanamaları için kan takviyesi yapılıyor. Onu toparlıyorlar. Ama bebeğin suyunda bi iyileşme yok.
Geçen gün Dr şey demiş, bebek çok az bi suyun içinde old için hareket kabiliyeti kısıtlı. Normalde hani devamlı hareket ediyorlar ya, kendilerini itiyorlar, ayaklarını uzatıp çekiyorlar. Bu bebek bu hareketleri yapamamadığı için kasları çalışıp güçlenemiyor. Doğduğunda ellerinde ayaklarında kapalılık, şekil bozukluğu gibi şeyler olabilir.
Umudum, böyle bizim haftalara gelip 28-29 gibi, bebeğin planlı şekilde alınması. O zamana kadar dayansın diye dua ediyoruz. Allahın merhameti büyüktür. Belki hiç beklenmedik güzel gelismeler olurAklınıza gelince siz de dua edin bacıma. Çok üzgün
Kızlar kimlerin bebisler asagidaydi ne durumdasınız, arkadaşin da öyle bı sorunu varmış07.07 doğum allah nasip ederse. Fakat 25.haftada bebeğin 34.hafta konumunda olduğunu, çok aşağıda olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm. Bu konuda tavsiye verecek birileri var mı ?
Etkisini sonradan gösteriyor zatenTesekkur ederimm
Ayy ne guzel anlatmissin benimde kafam karisiyo hep ay hafta
yaparken hic hissetmedim. Bogmacada eklenmis icerisine. Bakalim birkac saat icinde yasayip gorecegiz artikAma suan hic olmamis gibiyim.
37 de :) Özel sektör olunca 1 gün bile kıymetli oluyorHayırlı olsun inşallah bizler de öyle kolaycacık doğuruveririzarkadaşın kaçta ayrılmıştı izne 32’de mi yoksa sonrasında mı?
Çok çok sagol canımmmgünaydın canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah gebelikte gerçekten hastalanmak işkence hiç bir
Şey yapamıyorsun çünkü sadece ılık şeyler iç ıhlamur içebilirsin tabi günde iki bardak boğazını sıcak tut umarım hemen atlatırsın
Evet ben de birkaç farklı dr yorumuna denk gelmiştim. Artık ben kendim saymayı bıraktım dr kaç derse o oluyor benim içinAylar çok şaibeli. Nette görseller var. Hangi hafta hangi ay diye. Bence Dr lar da bu konuda fikir birliği yapmış değil. Birinde 27. Hafta 7. Ay diyor, diğerinde 7. Ay. 28. Haftadan başlıyor vs.
Ohh iyi bari izne ayrıldı deyince 32den başlıyor ya haklar dedim o kadar erken mi acaba bi korktum37 de :) Özel sektör olunca 1 gün bile kıymetli oluyor
Çok çok sagol canımmmgünaydın canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah gebelikte gerçekten hastalanmak işkence hiç bir
Şey yapamıyorsun çünkü sadece ılık şeyler iç ıhlamur içebilirsin tabi günde iki bardak boğazını sıcak tut umarım hemen atlatırsın
Benim doktorum da açlık istedi ilk önce ona göre belki işlem uygulayacak olabilirKızlar açlık kan şekeri verdim tokluk için ayrı gidecegım. Tam kan sayımı için de kan verdim idrar da bakalım sonuçlar nasıl olacak. Şekerden niyeyse bi korkum var. Çok tatlı yediğim için herhalde. Annem babamda yok ama işte. Biraz garip geldi bana ya açlığı alıp neden tokluğu aynı gün almadılar onu anlamadım. Bi daha git gel git gel. Sinirim bozuldu.
Kaç haftalık olacaksınız yarın? Haftanız geldiyse ne olur ne olmaz diye aç gidebilirsiniz bence. Git gel biraz uğraştırıcı ve yorucu oluyor bazen tek seferde halletmiş olursunuzKızlar yarın kontrole gidicem şeker yuklemesi yapar mi bilmiyorum aç karnına mi gitsem
Evet canım aç gidilmesi gerek Normalde geceden beri aç kalman lazım bana 11 den sonra bir şey yeme demişti su içebilirsin sadece sabah erkenden gitmiştim 9 gibi 10-11 saatlik aç kalınması gerekiyorKızlar yarın kontrole gidicem şeker yuklemesi yapar mi bilmiyorum aç karnına mi gitsem
37 de izne çıktı 37+ 3 de doğurmuş oldu , bebişte 2750gr mış.Hay maşallah
Bi avazda dedikleri bu galiba
Darısı başımıza.
Doğum iznine çıktı diyince haftasını merak ettim. Erken mi geldi bebis ?
Arkadaşım hala hastanede. Bugün 23+4. Dr lar pek umut vermiyor. Öyle yatıyorKanamaları için kan takviyesi yapılıyor. Onu toparlıyorlar. Ama bebeğin suyunda bi iyileşme yok.
Geçen gün Dr şey demiş, bebek çok az bi suyun içinde old için hareket kabiliyeti kısıtlı. Normalde hani devamlı hareket ediyorlar ya, kendilerini itiyorlar, ayaklarını uzatıp çekiyorlar. Bu bebek bu hareketleri yapamamadığı için kasları çalışıp güçlenemiyor. Doğduğunda ellerinde ayaklarında kapalılık, şekil bozukluğu gibi şeyler olabilir.
Umudum, böyle bizim haftalara gelip 28-29 gibi, bebeğin planlı şekilde alınması. O zamana kadar dayansın diye dua ediyoruz. Allahın merhameti büyüktür. Belki hiç beklenmedik güzel gelismeler olurAklınıza gelince siz de dua edin bacıma. Çok üzgün
Uyku tulumu için henüz erken değil mi yaakızlarr geçen gün uyku tulumu vs konuşmuşuk gece kızı giydirirken aklıma geldibenim kız şimdi 10 aylık. Doğduğunda pamuklu uyku tulumlarından almıştım. Evler sonuçta artık doğalgazlı ötekiler fazla gelir diye düşündüm birde uzun kollu şeyler giymesi zor olur dedim ben kolsuz olanlardan aldım. Uzun kollu seçeneklerde var tabiki. rahat ettik biz bununla. Çift kat pazen diye geçiyor. İnce bir penye giydiriyorum üzerine bunu giydiriyorum sıcacık oluyor. Uzun süre giyiliyor. Hatta annem ben dikerdim bunu dedi dikiş bilen varsa ölçülerini atabilirim bendekinin aldığım kişinin instagram sayfasını da bırkaayım bakın isterseniz
https://www.instagram.com/elauykutulumlari?igsh=MThsYWY2cndqbWI1cQ==
Yarin 25 haftaya giriyoruz ne olur olmaz ben aç gideyimKaç haftalık olacaksınız yarın? Haftanız geldiyse ne olur ne olmaz diye aç gidebilirsiniz bence. Git gel biraz uğraştırıcı ve yorucu oluyor bazen tek seferde halletmiş olursunuz
Yani yaşadığınız yere göre değişir tabiki. Ben 3 aylıkken almıştım indirim vardıUyku tulumu için henüz erken değil mi yaa(Benim bebiş ilk. Tecrübesizlik is loading o yüzden). Şimdi bu bebişler temmuzda doğacak malum küresel ısınma vs. Kış da ne zaman gelir allah bilir. Onu almak için rahat daha bi 6-7 ayımız yok mu? Ben şimdilik majör olanlara odaklandım hastaneye giriş hastaneden çıkış tabi 3-6 aylık da kıyafetler aldım ama çok az bi parça. Bu kadar ileriyi düşünmeli miyiz şimdiden?
Ay bende çalışırken öyleydim kahvaltı yapmazdım işe gider gitmez Türk kahvesi sigara en sevdiğimdiAhahhahaha çok güzel anlatmışsın benim haberim bile yoktu hiç beklemiyordum daha 11 aylık evliydim kahve sigara kahvaltımdı sevmem sabah kalkar kalkmaz yemeği adetim gecikti 1 hafta amaaan stres dedim artık 8. Gün test yaptım ağla ağla ağla şok oldum
Ay bende çalışırken öyleydim kahvaltı yapmazdım işe gider gitmez Türk kahvesi sigara en sevdiğimdiAhahhahaha çok güzel anlatmışsın benim haberim bile yoktu hiç beklemiyordum daha 11 aylık evliydim kahve sigara kahvaltımdı sevmem sabah kalkar kalkmaz yemeği adetim gecikti 1 hafta amaaan stres dedim artık 8. Gün test yaptım ağla ağla ağla şok oldum
hadi ya bende öyle bir şey yok henüz bakalım 24 saati geçti bu sefer kolay atlatacağım gibiBende dün oldum kolumu kaldıramıyorum şu an
Ay ay içme canım sabır benimöylr canım çekiyor ki sana antalamam ama bebeğim geliyor aklıma nefessiz kaldıgı
allahım inşAllah o bebeği ona sağlıklı bi şekilde nasip etsinçok üzüldüm ya dua edelim hamilesin duası kabul olur inşAllah. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın.
YaaaAy bende çalışırken öyleydim kahvaltı yapmazdım işe gider gitmez Türk kahvesi sigara en sevdiğimdiAhahha bende şoktum çünkü 9 senedir korunma yok, bebek yok hatta tüp bebek bile olmadı sen düşün şokumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?