- 31 Ocak 2025
- 584
- 881
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.721
İnşallah katlanarak artar canım yeni tutunuyor olabilirKizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah katlanarak artar canım yeni tutunuyor olabilirKizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()
Umutsuzluğa kapıla 7. Gün erken değil mi ? Vücuda stres depolama şimdi inşallah artacaktır sürekli. Normalde en düşük kaç oluyor ?Bende çok şaşkınım doktor iki gün sonra 2 3 katina çıkarsa iyi demiş bilmiyorum bakalim
Nasılsın bacımsu dualarım seninle ayaklarını uzat güzelce dinlenKarıştırmışsın bacımsubugün oldum çok şükür helal olsun kuzu ne olacak insanlık hali
Amin çok şükür dualarını eksik etme canım inşallah bana sıkı sıkı tutunsunlar Amin![]()
Dur bi cano ya hiçbişeu bitmedi daha canım benim btnmKizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()
Hergün kendime ne zaman etsem sizide anıyorum dualarımdaBenide eksik etme kuzum dualarındaVar daha ama biraz akışına bırakcaz sanırım henüz karar veremedik ne istediğimi bilmiyorumm
![]()
Hissetmiştim maşallah gümbür gümbür geliyorGözlerim beni yanıltmıyor değil miilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor
3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gunEki Görüntüle 3577909
Nasılsın bacımsu dualarım seninle ayaklarını uzat güzelce dinlen
Oh maşallah iyi ol canım benm ,ben biraz heyecanlıyım yarın ilk defa bulduğum dr gdcz bakalım bebiş iyi mi drla uyuyacakmıyımÇok şükür iyiyimElhamdüllilah evet canım uzanıyorum birazdan uyku moduna artık geçerim inşallah
Sen nasılsın iyimisin inşallah![]()
Kaçıncı gündü ?Kizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()
Oh maşallah iyi ol canım benm ,ben biraz heyecanlıyım yarın ilk defa bulduğum dr gdcz bakalım bebiş iyi mi drla uyuyacakmıyım
Bırakmasın kendini , yükselir bence inşallah7. Günüydü kan test günü cumartesi günü![]()
Rabbimden umudunu kesme inşallah artacak canım benimYine de 2 gün sonra kan vercek misim
Çubuk testler benim için inanılmaz travmadır. Zamanında çok gördüm negatifi o yüzden asla yapmam. Oğlumda 6. günde test verdim pozitifi gördüm kalp atışını dimledim ondan sonra çubuk yaptım hatıra kalsın diye sakladım.. Öyle korkarım yani. Bu transferim de yine yapmayı düşünmüyorum. Sizde üzülmeyin bekleyin biraz kan verin daha net sonuç en azından moralinizi yüksek tutun.Herkese merhabalar kızlar bugün transferimin 7.ci günü evde test yaptım ama negatif çıktı 21nde kan vericem ama bugün tek çizgi görünce moralim biraz bozuldu evde yaptığım teste güvenmeli miyim onuda bilmiyorumgarip duygular yaşıyorum
mayala katar balım sende durumlar nasıl ? Nasıl gidiyor ?
Hayırlısı olsun inşallahYaaa büyük ihtimalle ben de cumartesi opu olacağım benim de yumurta sayım net değil arkada 2 tane küçük görünüyor onları da büyütelim dedi dün gitti biri 13 diğer 14 mm sanırım en az 16 mm olması gerekiyormuş
Bırakmasın kendini , yükselir bence inşallahİlla etkenleri vardır biliyorsunuz 5 olan değer normalde hamile sayılır daha test için de günü var
Ben de cumartesi opuyumHayırlısı olsun inşallahbende cumartesi opu olacağım. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
![]()