Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benide eksik etme kuzum dualarında🥰🙏🏼 Var daha ama biraz akışına bırakcaz sanırım henüz karar veremedik ne istediğimi bilmiyorumm😔
Hergün kendime ne zaman etsem sizide anıyorum dualarımda 🙏🏻 tabi sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen o önemli ne zaman hazır hissedersen tekrar başla bizim vazgeçme lüksümüz yok maalesef yola her türlü devam etmek zorundayız umudumuzu kesmek yok rabbim çabalarımızı karşılıksız bırakmaz 💖

Oh maşallah iyi ol canım benm ,ben biraz heyecanlıyım yarın ilk defa bulduğum dr gdcz bakalım bebiş iyi mi drla uyuyacakmıyım

Sağol canım benim 😘

İyi çok sevindim senin adına canım inşallah
memnun kalırsın bebişini de görürsün Allah’ın izniyle kafan rahat olur inşallah 🤲🥰

Herkese merhabalar kızlar bugün transferimin 7.ci günü evde test yaptım ama negatif çıktı 21nde kan vericem ama bugün tek çizgi görünce moralim biraz bozuldu evde yaptığım teste güvenmeli miyim onuda bilmiyorum :( garip duygular yaşıyorum
Çubuk testler benim için inanılmaz travmadır. Zamanında çok gördüm negatifi o yüzden asla yapmam. Oğlumda 6. günde test verdim pozitifi gördüm kalp atışını dimledim ondan sonra çubuk yaptım hatıra kalsın diye sakladım.. Öyle korkarım yani. Bu transferim de yine yapmayı düşünmüyorum. Sizde üzülmeyin bekleyin biraz kan verin daha net sonuç en azından moralinizi yüksek tutun.

Yaaa büyük ihtimalle ben de cumartesi opu olacağım benim de yumurta sayım net değil arkada 2 tane küçük görünüyor onları da büyütelim dedi dün gitti biri 13 diğer 14 mm sanırım en az 16 mm olması gerekiyormuş
Hayırlısı olsun inşallah 🤲 bende cumartesi opu olacağım. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum 🙏🥰

Bırakmasın kendini , yükselir bence inşallah 🙏 İlla etkenleri vardır biliyorsunuz 5 olan değer normalde hamile sayılır daha test için de günü var

Evet canım benim negatif olan sıfırdaydı 1 bile değildi dilerim geç tutunma olmuştur inşallah yükselir Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin 🤲❤️

Back
X