- 4 Temmuz 2018
- 3.421
- 5.233
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.841
Valla ben öyle öğrendiğim gibi bıraktım hani Birtane içeyim de demedim. Zaten 9 senedir bu anı bekliyorum sigarayı içmesem de olur dedim. Testi yaparken de hamileysem bırakırım değilsem üstüne bir tane sigara içerim diye yaptımKız hepiniz de bıraktınız mı ya öğrenince vallahi helal olsun hepinize sonra cennet annelerin neden ayaklarının altında işte. Bu fedakarlığı insan kendine yapmıyor içiyor ama bebek olunca kendinden direk vazgeciyor.
GünaydınGunaydin kizlar
Bugun saglik ocaginda 2. Doz tetanoz asisi icin randevum var. Ilkinde ates , halsizlik , kol agrisi , kas agrisi ne varsa yasadiminsallah 2. Doz oyle yapmaz
Sizlerin zamani geldi mi ne durumdasiniz ?
Insallah bakalim olduk oyle gecer benimkide. Ilkinde covid olmus gibi yatmistimİkinciden bı tık daha hafif yaşadım ben yan etkisini, kol ağrım vardı hafif halsizlik vardı ama ilkinde bulantı, acayip halsizlik vardı tüm gün yatmistim
Suan 27+3 um yapildi 2. DozKaçıncı haftada yapıldı aşınız
Aaa bana yaptilar biseyde demediler zamanla ilgili. Sadece bogmacayla bir artik dedi ikisi bir olmus oldu. 27+3 deyim suanGünaydınben de dün 25+4’te gittim. 24-26 arası gelirsin 2. doz için demişti. Aşılar değişmiş içeriğine birkaç aşı daha eklenmiş Bakanlık 28den sonra yapılmasını söylüyor deyip gönderdi. Ben 3 hafta sonra gideceğim yani. Siz de isterseniz sorma imkanınız varsa arayıp ona göre gidin boş yere vakit kaybı yaşamayın.
Sizin bebiş belli ki biraz marjinal biri olacakValla benimki de yan duruyormus. Doktorum öyle dedi. Dedim ki yolda yürümek bile zor karnım kasılıyor adım atamıyorum zorlanıyorum acıyor falan dedim baskı yapıyordur dedi. Yan duruyor bebeğin dedi. Herkesin ki ya baş aşağı durur ya oturur pozisyonda durur benimki yan duruyormus sağolsundaha gelmeden beni zorluyor cadı gelince ne yapacak Allah bilir
Yatacaksın bacım ayakları dikeceksin kıpırdamadan yatacaksın . Bırak ev uçsun bırak varsa evdekiler cıldırsın sen dik ayaklarını havaya film izle dizi izle ama ayağa kalkma07.07 doğum allah nasip ederse. Fakat 25.haftada bebeğin 34.hafta konumunda olduğunu, çok aşağıda olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm. Bu konuda tavsiye verecek birileri var mı ?
Hay maşallahCuma doğum iznine çıktı arkadaşım pazar kahvaltıya gittik herşey yolundaydı, dün gece sancısı gelmiş 9 da hastaneye gitmiş 12 de doğurmuşDarısı başımıza kızlar <3
lady peacock arkadaşın nasıl oldu?
27+3= 28 oluyor sanırımAaa bana yaptilar biseyde demediler zamanla ilgili. Sadece bogmacayla bir artik dedi ikisi bir olmus oldu. 27+3 deyim suan
Sayı doğrusu gibi düşünün.27+3= 28 oluyor sanırımben de tam hakim değilim haftalara o yüzden yapılmış olabilir iyi aradan çıkarmışsın onu da inşallah yan etki yaşamadan geçer gider
Evet aslında çok mantıklı ama ben nedense bu hafta ve ay muhabbetine çok takıldım yani kafam karışıp durdu sürekliSayı doğrusu gibi düşünün.
27 noktası ile 28 arasında
{27+0, 27+1, 27+2, 27+3, 27+4, 27+5, 27+6 var.}
Parantez içindeki günlerden birindeysek 28. Haftada oluyoruz.
Sagol canımmm uygulayacagımZencefil çayı ve ıhlamur icebilirsin, kivi de ye Allah şifa versin
Aylar çok şaibeli. Nette görseller var. Hangi hafta hangi ay diye. Bence Dr lar da bu konuda fikir birliği yapmış değil. Birinde 27. Hafta 7. Ay diyor, diğerinde 7. Ay. 28. Haftadan başlıyor vs.Evet aslında çok mantıklı ama ben nedense bu hafta ve ay muhabbetine çok takıldım yani kafam karışıp durdu sürekliNerdeyse tüm kontrollerde de yok 1 hafta geri 3 gün ileri olunca iyice şaştım kaldım
İnş Lady şu durumda ne kadar moralı düzgün olabilir ki ister istemez tedirginlik ne olacak nasıl olacak diye. Sağlıkla kucağına alsın inşUmudum, böyle bizim haftalara gelip 28-29 gibi, bebeğin planlı şekilde alınması. O zamana kadar dayansın diye dua ediyoruz. Allahın merhameti büyüktür. Belki hiç beklenmedik güzel gelismeler olurAklınıza gelince siz de dua edin bacıma. Çok üzgün
Ahahhahaha çok güzel anlatmışsın benim haberim bile yoktu hiç beklemiyordum daha 11 aylık evliydim kahve sigara kahvaltımdı sevmem sabah kalkar kalkmaz yemeği adetim gecikti 1 hafta amaaan stres dedim artık 8. Gün test yaptım ağla ağla ağla şok oldumValla ben öyle öğrendiğim gibi bıraktım hani Birtane içeyim de demedim. Zaten 9 senedir bu anı bekliyorum sigarayı içmesem de olur dedim. Testi yaparken de hamileysem bırakırım değilsem üstüne bir tane sigara içerim diye yaptım
Yaaa ne güzel bir haber oluyor bu bizlere de Rabbim yaşatsın inşallah hayırlı bir şekilde doğumlar olsunCuma doğum iznine çıktı arkadaşım pazar kahvaltıya gittik herşey yolundaydı, dün gece sancısı gelmiş 9 da hastaneye gitmiş 12 de doğurmuşDarısı başımıza kızlar <3
lady peacock arkadaşın nasıl oldu?
Günaydın canım ben de yeni Asm ye geldim 2. Doz içinGunaydin kizlar
Bugun saglik ocaginda 2. Doz tetanoz asisi icin randevum var. Ilkinde ates , halsizlik , kol agrisi , kas agrisi ne varsa yasadiminsallah 2. Doz oyle yapmaz
Sizlerin zamani geldi mi ne durumdasiniz ?
günaydın canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah gebelikte gerçekten hastalanmak işkence hiç birGünaydın kızlar
Boğaz ağrısı ile güne başladım hamileligimden bu güne hic normal hasta olmadım umarım hemen atlatırım
2.doz aşı için bende gidecegim kan ve idrar tahlilide vermem lazım doktor birkac tahlil daha istemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?