Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kız hepiniz de bıraktınız mı ya öğrenince vallahi helal olsun hepinize sonra cennet annelerin neden ayaklarının altında işte. Bu fedakarlığı insan kendine yapmıyor içiyor ama bebek olunca kendinden direk vazgeciyor.
Valla ben öyle öğrendiğim gibi bıraktım hani Birtane içeyim de demedim. Zaten 9 senedir bu anı bekliyorum sigarayı içmesem de olur dedim. Testi yaparken de hamileysem bırakırım değilsem üstüne bir tane sigara içerim diye yaptım 😂😂

Gunaydin kizlar 🌸
Bugun saglik ocaginda 2. Doz tetanoz asisi icin randevum var. Ilkinde ates , halsizlik , kol agrisi , kas agrisi ne varsa yasadim 🥲 insallah 2. Doz oyle yapmaz ☺️
Sizlerin zamani geldi mi ne durumdasiniz ?
Günaydın 🥰
Ben dün oldum 2. Dozu çok şükür bir etkisi olmadı sadece öğlen bi uyku hali çöktü çok güzel uyumuşum 😅 onun haricinde halsizlik i, ateş vs yok çok şükür.

İkinciden bı tık daha hafif yaşadım ben yan etkisini, kol ağrım vardı hafif halsizlik vardı ama ilkinde bulantı, acayip halsizlik vardı tüm gün yatmistim
Insallah bakalim olduk oyle gecer benimkide. Ilkinde covid olmus gibi yatmistim😂
Kaçıncı haftada yapıldı aşınız
Suan 27+3 um yapildi 2. Doz
Günaydın 🌸 ben de dün 25+4’te gittim. 24-26 arası gelirsin 2. doz için demişti. Aşılar değişmiş içeriğine birkaç aşı daha eklenmiş Bakanlık 28den sonra yapılmasını söylüyor deyip gönderdi. Ben 3 hafta sonra gideceğim yani. Siz de isterseniz sorma imkanınız varsa arayıp ona göre gidin boş yere vakit kaybı yaşamayın.
Aaa bana yaptilar biseyde demediler zamanla ilgili. Sadece bogmacayla bir artik dedi ikisi bir olmus oldu. 27+3 deyim suan

Valla benimki de yan duruyormus. Doktorum öyle dedi. Dedim ki yolda yürümek bile zor karnım kasılıyor adım atamıyorum zorlanıyorum acıyor falan dedim baskı yapıyordur dedi. Yan duruyor bebeğin dedi. Herkesin ki ya baş aşağı durur ya oturur pozisyonda durur benimki yan duruyormus sağolsun 😅🤣 daha gelmeden beni zorluyor cadı gelince ne yapacak Allah bilir 🤣🤣
Sizin bebiş belli ki biraz marjinal biri olacak 😉 Ne öyle sıkıcı sıkıcı baş aşağı durmak falan 😁 Yalnız hepsinin daha anne karnında farklı farklı pozisyonlara girmeleri çok hoş. İnsan orada hepsi aynı olur bütün hamilelikler aynı geçer diye düşünüyor ama bakıldığında hepimizin her şeyi başka. Hepimizin doğumu da ayrı bir hikaye olacak ❤️ Sabah sabah nereden girdim bu felsefeye. Neyse sonuç olarak ben sigarayı bırakalı 7 sene oldu ama canım deli gibi sigara çekiyor. Bazen dayanamayıp eşimden otlanacağım diye korkuyorum. Sanırım yasak olan şey güzel geliyor şu an 😅

07.07 doğum allah nasip ederse. Fakat 25.haftada bebeğin 34.hafta konumunda olduğunu, çok aşağıda olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm. Bu konuda tavsiye verecek birileri var mı ?
Yatacaksın bacım ayakları dikeceksin kıpırdamadan yatacaksın . Bırak ev uçsun bırak varsa evdekiler cıldırsın sen dik ayaklarını havaya film izle dizi izle ama ayağa kalkma

Günaydın kızlar 🤍
27+5 ten selamlar🤓 bugün kontrolümüz vardı korkulu rüyam tartı da 3 hafta da 1.5 kg almışım bu sefer bayram yordu 🤣🤣 oğluşta 1.280 olmuş doktor hey maşallah iyi bakmışsın dedi🤣 1 hafta önden gidiyor şu anda. Ama her şey yolunda şükürler olsun ödem içinde karbonhidrat tuz tüketme peynir ve zeytinin de bile tuz olmasın zaten beklediğimiz şeyler dedi. Tansiyonun düşük olduğu için korkulacak bir durum yok dedi. Şimdi biraz daha dikkatli yeme içme düzenine geri dönüyorum bayramın acısı çıkacak 😅

Cuma doğum iznine çıktı arkadaşım pazar kahvaltıya gittik herşey yolundaydı, dün gece sancısı gelmiş 9 da hastaneye gitmiş 12 de doğurmuş :D Darısı başımıza kızlar <3

lady peacock lady peacock arkadaşın nasıl oldu?
Hay maşallah 🧿
Bi avazda dedikleri bu galiba :KK51:
Darısı başımıza.
Doğum iznine çıktı diyince haftasını merak ettim. Erken mi geldi bebis ?

Arkadaşım hala hastanede. Bugün 23+4. Dr lar pek umut vermiyor. Öyle yatıyor 😔 Kanamaları için kan takviyesi yapılıyor. Onu toparlıyorlar. Ama bebeğin suyunda bi iyileşme yok.😣

Geçen gün Dr şey demiş, bebek çok az bi suyun içinde old için hareket kabiliyeti kısıtlı. Normalde hani devamlı hareket ediyorlar ya, kendilerini itiyorlar, ayaklarını uzatıp çekiyorlar. Bu bebek bu hareketleri yapamamadığı için kasları çalışıp güçlenemiyor. Doğduğunda ellerinde ayaklarında kapalılık, şekil bozukluğu gibi şeyler olabilir. 😔

Umudum, böyle bizim haftalara gelip 28-29 gibi, bebeğin planlı şekilde alınması. O zamana kadar dayansın diye dua ediyoruz. Allahın merhameti büyüktür. Belki hiç beklenmedik güzel gelismeler olur 🤲🏼 Aklınıza gelince siz de dua edin bacıma. Çok üzgün 😔

Son düzenleme:
27+3= 28 oluyor sanırım 😅 ben de tam hakim değilim haftalara 🫢 o yüzden yapılmış olabilir ☺️ iyi aradan çıkarmışsın onu da inşallah yan etki yaşamadan geçer gider 🌸
Sayı doğrusu gibi düşünün.

27 noktası ile 28 arasında
{27+0, 27+1, 27+2, 27+3, 27+4, 27+5, 27+6 var.}

Parantez içindeki günlerden birindeysek 28. Haftada oluyoruz.

Sayı doğrusu gibi düşünün.

27 noktası ile 28 arasında
{27+0, 27+1, 27+2, 27+3, 27+4, 27+5, 27+6 var.}

Parantez içindeki günlerden birindeysek 28. Haftada oluyoruz.
Evet aslında çok mantıklı ama ben nedense bu hafta ve ay muhabbetine çok takıldım yani kafam karışıp durdu sürekli :KK64: Nerdeyse tüm kontrollerde de yok 1 hafta geri 3 gün ileri olunca iyice şaştım kaldım:olamaz:

Evet aslında çok mantıklı ama ben nedense bu hafta ve ay muhabbetine çok takıldım yani kafam karışıp durdu sürekli :KK64: Nerdeyse tüm kontrollerde de yok 1 hafta geri 3 gün ileri olunca iyice şaştım kaldım:olamaz:
Aylar çok şaibeli. Nette görseller var. Hangi hafta hangi ay diye. Bence Dr lar da bu konuda fikir birliği yapmış değil. Birinde 27. Hafta 7. Ay diyor, diğerinde 7. Ay. 28. Haftadan başlıyor vs.

Selam güzel anneler 25+4 ten hepinize selamlar. ikizler epey yoruyor. dün işe geldim akşam eve gittim ayaklar davul gibiydi. tabi yemek telaşı vs derken iyice yorulmuşum. Geceleri de uyuyamayınca pilim bitiyor resmen. sabah karnım acayip gergindi. işe yine zor geldim. yıllık izinler de lazım olur diye sonrasına cebelleşiyorum resmen ama dayanacak gibi değilim. ablamızda 5 yaşında benimle uyumak istiyor sürekli .ben de çok seviyorum yanımda uyumasını ama yatamıyoruz da . karmaşık duygulardayım :) sizin nasıl geçiyor günleriniz. benim doktor kontrolüm de haftaya. bakalım inşallah yolundadır herşey.

Umudum, böyle bizim haftalara gelip 28-29 gibi, bebeğin planlı şekilde alınması. O zamana kadar dayansın diye dua ediyoruz. Allahın merhameti büyüktür. Belki hiç beklenmedik güzel gelismeler olur 🤲🏼 Aklınıza gelince siz de dua edin bacıma. Çok üzgün 😔
İnş Lady şu durumda ne kadar moralı düzgün olabilir ki ister istemez tedirginlik ne olacak nasıl olacak diye. Sağlıkla kucağına alsın inş
Benide bir korku sardı sanki bende erken dogum yapacağım acil ben bu moddan çıkmam lazım 😂

Valla ben öyle öğrendiğim gibi bıraktım hani Birtane içeyim de demedim. Zaten 9 senedir bu anı bekliyorum sigarayı içmesem de olur dedim. Testi yaparken de hamileysem bırakırım değilsem üstüne bir tane sigara içerim diye yaptım 😂😂
Ahahhahaha çok güzel anlatmışsın benim haberim bile yoktu hiç beklemiyordum daha 11 aylık evliydim kahve sigara kahvaltımdı sevmem sabah kalkar kalkmaz yemeği adetim gecikti 1 hafta amaaan stres dedim artık 8. Gün test yaptım ağla ağla ağla şok oldum 😁

Cuma doğum iznine çıktı arkadaşım pazar kahvaltıya gittik herşey yolundaydı, dün gece sancısı gelmiş 9 da hastaneye gitmiş 12 de doğurmuş :D Darısı başımıza kızlar <3

lady peacock lady peacock arkadaşın nasıl oldu?
Yaaa ne güzel bir haber oluyor bu bizlere de Rabbim yaşatsın inşallah hayırlı bir şekilde doğumlar olsun 🥰🙏

Gunaydin kizlar 🌸
Bugun saglik ocaginda 2. Doz tetanoz asisi icin randevum var. Ilkinde ates , halsizlik , kol agrisi , kas agrisi ne varsa yasadim 🥲 insallah 2. Doz oyle yapmaz ☺️
Sizlerin zamani geldi mi ne durumdasiniz ?
Günaydın canım ben de yeni Asm ye geldim 2. Doz için
ateş hariç hepsini yaşadım ilkinde bakalım bu nasıl geçecek şuan beklemedeyim daha olmadım bakalım korkuyorum da ağrı fazla olur diye

Günaydın kızlar 🦋
Boğaz ağrısı ile güne başladım hamileligimden bu güne hic normal hasta olmadım umarım hemen atlatırım
2.doz aşı için bende gidecegim kan ve idrar tahlilide vermem lazım doktor birkac tahlil daha istemişti.
günaydın canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah gebelikte gerçekten hastalanmak işkence hiç bir
Şey yapamıyorsun çünkü sadece ılık şeyler iç ıhlamur içebilirsin tabi günde iki bardak boğazını sıcak tut umarım hemen atlatırsın 🙏🥰

Back
X