Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Merhabalar ben de başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyordum yazdığınız çok iyi oldu çok teşekkürler içimi rahatlattınız
Valla benimki de yan duruyormus. Doktorum öyle dedi. Dedim ki yolda yürümek bile zor karnım kasılıyor adım atamıyorum zorlanıyorum acıyor falan dedim baskı yapıyordur dedi. Yan duruyor bebeğin dedi. Herkesin ki ya baş aşağı durur ya oturur pozisyonda durur benimki yan duruyormus sağolsun daha gelmeden beni zorluyor cadı gelince ne yapacak Allah bilir

Ben 5 gün 50 lik 2 gün 25 lik kullanıyorum. Son kontrolde tsh 2.94 çıkmıştı, dr ikinci trimesterda sınır 3.50 dedi bana

Sen ben misin acaba 15 yıl içtim 1paket, öğrenince anında bıraktım. Tatlı yerken başka tatlıları hayal ediyorum
E yaylar işte bayılıyorum yaylara biz keyfine en düşkün burçlardan biriyiz ama çok da iradeliyiz gurur duydum seninle camım benim. Herkes fosur fosur içerken ben kıyamadım ama gala canım çok sigara da istiyor sende de var mı bu durum ? Bu tatlı konusuna dur dememiz gerekiyor ama gerçekten.

Off al bendende o kadar bı an evvel emzirme zamanı da gelip geçse diye hayal kuruyorum 28 yaşındayım bari bu kadar icmemisken 2. Yi de yapayım diyorum bide sonra aralıksız devam
Kız hepiniz de bıraktınız mı ya öğrenince vallahi helal olsun hepinize sonra cennet annelerin neden ayaklarının altında işte. Bu fedakarlığı insan kendine yapmıyor içiyor ama bebek olunca kendinden direk vazgeciyor.

Bilmem, hiç düşünmedim kuzum. Ne gibi bir hediye?

Özel birsey yapmıyorum ama şimdi bebiş alışverişi yaparken oglum içinde birşeyler alıyorum gayet mutlu, sen ne düşünüyorsun

Tam düşünmedim ama doğuma gittiğimizde evdekilerin kızıma vereceği kardeşinden bir kutu gibi <3 İçinde bir mektup (doğduğundan beri ara ara yazıp koyuyorum anı kutusuna), abla oldun tşörtü , abla kardeş ikisine bir bileklik olabilir/ toka olabilir ortak birşey, belki alt değiştirilen bebeklerden olabilir onunda bebeği var oda ona baksın gibi. Tam bilmiyorum önerilere açığım :)

Dün hikaye kitabı sipariş verdim kardeşe hazırlamak için. Şimdilik hazır gibi duruyor bende ilk eve gelince oynayamayacaksın çok aglıyacak küçük olacak onu tutmakda zorlanacağız fln diyorum ama bakalım gelince nasıl olacak.

Gunaydin kizlar
Bugun saglik ocaginda 2. Doz tetanoz asisi icin randevum var. Ilkinde ates , halsizlik , kol agrisi , kas agrisi ne varsa yasadim insallah 2. Doz oyle yapmaz
Sizlerin zamani geldi mi ne durumdasiniz ?
İkinciden bı tık daha hafif yaşadım ben yan etkisini, kol ağrım vardı hafif halsizlik vardı ama ilkinde bulantı, acayip halsizlik vardı tüm gün yatmistim

Zencefil çayı ve ıhlamur icebilirsin, kivi de ye Allah şifa versin

Gunaydin kizlar
Bugun saglik ocaginda 2. Doz tetanoz asisi icin randevum var. Ilkinde ates , halsizlik , kol agrisi , kas agrisi ne varsa yasadim insallah 2. Doz oyle yapmaz
Sizlerin zamani geldi mi ne durumdasiniz ?
Günaydın ben de dün 25+4’te gittim. 24-26 arası gelirsin 2. doz için demişti. Aşılar değişmiş içeriğine birkaç aşı daha eklenmiş Bakanlık 28den sonra yapılmasını söylüyor deyip gönderdi. Ben 3 hafta sonra gideceğim yani. Siz de isterseniz sorma imkanınız varsa arayıp ona göre gidin boş yere vakit kaybı yaşamayın.

Hayırlı olsun inşallah bizler de öyle kolaycacık doğuruveririz arkadaşın kaçta ayrılmıştı izne 32’de mi yoksa sonrasında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…