Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Geçmiş olsun

Yani bi sebep göremedilerse bile, tedbiren dinlen dememeleri yahut Progestan tarzı bi ilaç vermemeleri ilginç.

İnsan kan görünce ister istemez endişeleniyor.

Sen yine de bebeğin hareketlerini takip et canım.

Valla tezgah gobegimle denk maalesef her yerim ağrıyor iş yaparken karnımı dayamayayım diye uğraşırken benim de aynı ya çarpmayayım dedikçe dikkat etmeye çalıştıkça denk geliyor bazen bir yerlere.

Bazen azalıyor bazen cogaliyordu benim de kuzum. Şimdi sürekli hareketli. Büyük kızım da öyleydi ama bu daha fazla gibi geliyor. Kızım sakin ama bu cimcime hareketli olursa ne olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun kuzum
Hoşgeldin canım bugün de yazmasaydın ben yazcaktım sana artık nerdesin diye iyi olmana sevindim
Hoşbuldum canım valla işleri yetistiremiyorum bazen bakamıyorum hiç bir şeye karnım agirlastikca bende zorlanıyorum. Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Ayy valla aynı ya. Karnimdan asagiyi göremiyorum deliricimm. Midem desen durup dinlenip kuduruyor tahin yiyorum biraz gidiyor sonra bir daha yanmaya başlıyor. Allah kolaylık versin çalışan annelere. Ben çalışmıyorum ama ev işleri ve çocuk yetiyor çalışanların Allah yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun kan uyuşmazlığınız var mıydı ? Ortada bir şey yok deyip kanaman varken normal hayatına dön demek garip kanaman geçene kadar dinlenmen gerek ayrıca Protestan iğne ve hap kullanman gerek kese de kanama alanı vs görüldü mü ? Nereye muayene oldun istersen kanaman devam ederse bi perinatoloji doktoruna veya başka bi kadın doğumcuya git.

Gribe bağlı olabilir şeker yükleme yapmaz dedi. Kan şekerime tansiyonuma ve nabzıma baktılar. Nabzım hala yüksek. Nabız yüksek çıkınca bi nst yapalım dediler. Nst de temiz çıktı. Ultrasonla bebişime baktı orda da herşey yolunda çok şükür. Parol kullan dedi gönderdi. Eve geldim dinlenip uyuyacağım sabah tekrar bakarım nabzıma. Şimdilik iyiyim içim rahatladı en azından. Çok sağol valla seni dinledim

Teşekkür ederim, ben de ona şaşırdım zaten. Kabızlık, ilişki, herhangi bir zorlama sebep olabilir buna diyor. Rahim ağzında bir incelme olmadığı için progestan vermedi sanırım.
Teşekkürler, kan uyuşmazlığı yok. Ben Kanadadayım bu arada, başka bir doktora gitme şandım yok. Ben de tedbiren yatış modundayım. Şimdilik azalıyor gibi ama bakalım. Plesentanın konumu falan da normalmiş, takip et dediler bebeğin hareketleri, sancı, su gelmesi vs.

Kadın doğumcum bana kağıt vermedi acaba yanlış mı anladım diye düşündüm günde 4 defa dedi eminim ama çelişkiye düştüm
Endokrine de gitmişken gebelik şekerimden bahsettim tekrar randevu almam zor olur diye. O da kağıt verdi, günde 7 ölçüm var kağıtta da. Neyse yarın bi arayım doktorumu teyit edeyim teşekkür ederim

Çok şükür korkulacak bir durum yokmuş. insan tahmin ediyor kotu bi şey olmadığını ama yine Dr dan duyunca rahat ediyoruz. Gece rahat yatarsın. İns sabaha iyi olursun
Dinlenmek iyi gelir ins tamamen biter canım

Bugün bana teyzemin arkadasları doğum yakın mı dediler daha 2 ay var dedim ühüüü göbüşüm 9 aylık

herkese iyi aksamlar kızlar.. nasılsınız? şeker yüklemeyi aile hekimliğinde yaptıran oldu mu acaba?
İstanbul Maltepe de saglık ocağında yapılmıyor. Yapılan yer varsa bilmiyorum.
Bugün bana teyzemin arkadasları doğum yakın mı dediler daha 2 ay var dedim ühüüü göbüşüm 9 aylık
Ben de onu düşünüyorum. Henüz 1 kg civarı nasıl böyle bi karın oluyor? Bunun daha 2-3-4 kg hali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…