Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kizlar ben geldim. Serum çok şükür alerji yapmadi ama yine süresini ayarlayamadiklari icin 8 de gittim gece 12 bucukta döndük. Kan sonucum dediğim gibi 5.8 çıktı bana göre çok düşük c.tesi kesin sonuç ama zaten ortalama ne kadar yükselir bilmiyorum son güne kadar umut etmek istiyorum. Çünkü az çok tanıdınız beni ben hep pozitif biriyim herşeyin iyisini düşünürüm ki iyisi olsun derim hep 🥰🥰 Rabbim kismet ettiyse yiyecek ekmeği var der dua ederim. Kısmet etmediyse bunda da Rabbimin bildiği birşey, bir hayır var derim sabir etmeye çalışırım. 🤲🤲 haa üzülür müyüm evet. Çünkü maddi manevi çok yıprandık, birde hayati riskim vardı sırf çocuğum yalnız büyümesin, dert ortağı olsun, kardeşi olsun istedim. Ama kendimi parçalarsam da hem evladimin hem kalan embriyolarimin hakkina girmiş olurum. Uzun lafin kısası değerimin artması için dua etmekten ve sizden dua beklemekten başka çarem yok.. Bu arada ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum iyi ki kesişti yollarimiz 🥰🥰🥰

Son düzenleme:
Sağol canım benim 😘

İyi çok sevindim senin adına canım inşallah
memnun kalırsın bebişini de görürsün Allah’ın izniyle kafan rahat olur inşallah 🤲🥰
Amin canım benim inşAllah,Allahın izniyle inşAllah sizlerinde güzel hayırlı haberlerini alırım Allahım inşAllah nasip etsin

Umutsuzluğa kapıla 7. Gün erken değil mi ? Vücuda stres depolama şimdi inşallah artacaktır sürekli. Normalde en düşük kaç oluyor ?
Oyy kuzum Allah razi olsun ya 🥰🥰 stres yapmamaya çalisiyorum 5 den düşüğü negatifti benimki sinirda varla yok arasi gibi birşey iki gün sonra katlanirsa ne ala katlanmazsa tutmadi demek

Bi tüp bebek kliniği yumurta başına 40 bin tl verip yumurta satışı yapmış hatta kadınların fiziksel özellikleri vs ile ilgili de form doldurtmuş 🤦‍♀️ Rabbim muhafaza etsin ehli sünnet yerlerde imanlı hocaların elinde olalım inşallah tüm işlemlerimizi 🤲

Bi tüp bebek kliniği yumurta başına 40 bin tl verip yumurta satışı yapmış hatta kadınların fiziksel özellikleri vs ile ilgili de form doldurtmuş 🤦‍♀️ Rabbim muhafaza etsin ehli sünnet yerlerde imanlı hocaların elinde olalım inşallah tüm işlemlerimizi 🤲
Ay şimdi okudum o haberi ne günler yaşıyoruz ya biz 😯😯😯😯

Kizlar ben geldim. Serum çok şükür alerji yapmadi ama yine süresini ayarlayamadiklari icin 8 de gittim gece 12 bucukta döndük. Kan sonucum dediğim gibi 5.8 çıktı bana göre çok düşük c.tesi kesin sonuç ama zaten ortalama ne kadar yükselir bilmiyorum son güne kadar umut etmek istiyorum. Çünkü az çok tanıdınız beni ben hep pozitif biriyim herşeyin iyisini düşünürüm ki iyisi olsun derim hep 🥰🥰 Rabbim kismet ettiyse yiyecek ekmeği var der dua ederim. Kısmet etmediyse bunda da Rabbimin bildiği birşey, bir hayır var derim sabir etmeye çalışırım. 🤲🤲 haa üzülür müyüm evet. Çünkü maddi manevi çok yıprandık, birde hayati riskim vardı sırf çocuğum yalnız büyümesin, dert ortağı olsun, kardeşi olsun istedim. Ama kendimi parçalarsam da hem evladimin hem kalan embriyolarimin hakkina girmiş olurum. Uzun lafin kısası değerimin artması için dua etmekten ve sizden dua beklemekten başka çarem yok.. Bu arada ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum iyi ki kesişti yollarimiz 🥰🥰🥰
Hayırlısı olsun hakkında inşallah en güzeli en kolay şekilde seni bulur 🙏

Bu kadar embriyonuz varken kesinlikle pgt düşünün, fazladan masraf gibi görünebilir ama inanın belki üç tanesi transfer edilemez gelecek, ama yaptırmazsanız şuan belki transfer edilemez olacak bir embriyoyu size transfer etmiş olacaklar. Düşük yaşamaktansa 1 ay geç transfer olun, kürtaja para vermektense 2 3 embriyoyu pgt ye yollayın derim 🙏🏾
Pgt ücretleri hakkında bilginiz varmi mesela 2 embriyo veya 7 embriyoya bakıldığında ayni parami yoksa adet olarakmi

Back
X