- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.741
İnşallah canım öyledir son dakikaya kadar umutsuz olmak istemiyorumİnşallah katlanarak artar canım yeni tutunuyor olabilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım öyledir son dakikaya kadar umutsuz olmak istemiyorumİnşallah katlanarak artar canım yeni tutunuyor olabilir![]()
BitanemmmmmM Maralim2019 canımmmmm
İnşallah katlanarak artar canım yeni tutunuyor olabilir![]()
İnşallah kizlar dualarinizi eksik etmeyin olur muDur bi cano ya hiçbişeu bitmedi daha canım benim btnm
Amin canım benim inşAllah,Allahın izniyle inşAllah sizlerinde güzel hayırlı haberlerini alırım Allahım inşAllah nasip etsinSağol canım benim
İyi çok sevindim senin adına canım inşallah
memnun kalırsın bebişini de görürsün Allah’ın izniyle kafan rahat olur inşallah![]()
Nasılsın Napıosun aklım sendeBitanemmmmm
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun canım iyiyim çok şükür eve geldim simdi c.tesi bekliyoruz malum gün yaNasılsın Napıosun aklım sende
Oyy kuzum Allah razi olsun yaUmutsuzluğa kapıla 7. Gün erken değil mi ? Vücuda stres depolama şimdi inşallah artacaktır sürekli. Normalde en düşük kaç oluyor ?
Son ana kadar kesmiyorum yavrum çok şükürRabbimden umudunu kesme inşallah artacak canım benim![]()
NolmusKızlar ataşehirle ilgili haberi gördünüz mükorkunç
![]()
Bi tüp bebek kliniği yumurta başına 40 bin tl verip yumurta satışı yapmış hatta kadınların fiziksel özellikleri vs ile ilgili de form doldurtmuşNolmus
Ay şimdi okudum o haberi ne günler yaşıyoruz ya bizBi tüp bebek kliniği yumurta başına 40 bin tl verip yumurta satışı yapmış hatta kadınların fiziksel özellikleri vs ile ilgili de form doldurtmuşRabbim muhafaza etsin ehli sünnet yerlerde imanlı hocaların elinde olalım inşallah tüm işlemlerimizi
![]()
Malesef canımAy şimdi okudum o haberi ne günler yaşıyoruz ya biz![]()
Qmin canım inşallah hepimize inşallahMalesef canımRabbim sana da gönül ferahlığı ve hayırlı haberler nasip etsin
![]()
Biz inanalım canım bnm umudumuz RabbimizdenTeşekkür ederim kuzum Allah razı olsun canım iyiyim çok şükür eve geldim simdi c.tesi bekliyoruz malum gün ya![]()
Çok teşekkür ederim canım evettHissetmiştim maşallah gümbür gümbür geliyor![]()
Hayırlısı olsun hakkında inşallah en güzeli en kolay şekilde seni bulurKizlar ben geldim. Serum çok şükür alerji yapmadi ama yine süresini ayarlayamadiklari icin 8 de gittim gece 12 bucukta döndük. Kan sonucum dediğim gibi 5.8 çıktı bana göre çok düşük c.tesi kesin sonuç ama zaten ortalama ne kadar yükselir bilmiyorum son güne kadar umut etmek istiyorum. Çünkü az çok tanıdınız beni ben hep pozitif biriyim herşeyin iyisini düşünürüm ki iyisi olsun derim hepRabbim kismet ettiyse yiyecek ekmeği var der dua ederim. Kısmet etmediyse bunda da Rabbimin bildiği birşey, bir hayır var derim sabir etmeye çalışırım.
haa üzülür müyüm evet. Çünkü maddi manevi çok yıprandık, birde hayati riskim vardı sırf çocuğum yalnız büyümesin, dert ortağı olsun, kardeşi olsun istedim. Ama kendimi parçalarsam da hem evladimin hem kalan embriyolarimin hakkina girmiş olurum. Uzun lafin kısası değerimin artması için dua etmekten ve sizden dua beklemekten başka çarem yok.. Bu arada ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum iyi ki kesişti yollarimiz
![]()
Pgt ücretleri hakkında bilginiz varmi mesela 2 embriyo veya 7 embriyoya bakıldığında ayni parami yoksa adet olarakmiBu kadar embriyonuz varken kesinlikle pgt düşünün, fazladan masraf gibi görünebilir ama inanın belki üç tanesi transfer edilemez gelecek, ama yaptırmazsanız şuan belki transfer edilemez olacak bir embriyoyu size transfer etmiş olacaklar. Düşük yaşamaktansa 1 ay geç transfer olun, kürtaja para vermektense 2 3 embriyoyu pgt ye yollayın derim![]()