Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ay bende çalışırken öyleydim kahvaltı yapmazdım işe gider gitmez Türk kahvesi sigara en sevdiğimdi 😂😂 Ahahha bende şoktum çünkü 9 senedir korunma yok, bebek yok hatta tüp bebek bile olmadı sen düşün şokumu 😂😂
Rabbim işte ya gerçekten her şeyin bir zamanı var. Kimi istemiyor aynı gerdek günü hamile kimi çok istiyor 15 yıl olmuyor. Rabbimin mucizesi. Ben şoktayken ful ağladım eşim istemiyor musun sen çocuğu niye ağladın bu kadar anasımı yok babası mı dedi. Halbuki ben o an direk anne oldum 🥹 belki onu kırarım üzerim diye ağlıyorum dedim 🥹 çok duygusal bi şey bu ya normalde sene de 1 ağlardım 😀 şimdi sürekli buluyorum ağlayacak bi şey 😃😃💕

Rabbim işte ya gerçekten her şeyin bir zamanı var. Kimi istemiyor aynı gerdek günü hamile kimi çok istiyor 15 yıl olmuyor. Rabbimin mucizesi. Ben şoktayken ful ağladım eşim istemiyor musun sen çocuğu niye ağladın bu kadar anasımı yok babası mı dedi. Halbuki ben o an direk anne oldum 🥹 belki onu kırarım üzerim diye ağlıyorum dedim 🥹 çok duygusal bi şey bu ya normalde sene de 1 ağlardım 😀 şimdi sürekli buluyorum ağlayacak bi şey 😃😃💕
Evet gerçekten öyle.. rabbim kimseyi fazla aratmasın kolaylıkla hayırlısı ile nasip etsin. Ay istemez olur muyuz asıl istediğimiz için ağlıyoruz işte 🥹 çok çok duygusal o an çok acayip, duygular şelale yaaa❤️❤️ ayy valla ben ilk zamanlar dediğin gibi sürekli ağlayacak bir şey buluyordum sonra biraz azaldı şimdi de böyle arada saçma sapan şeylere ağlıyorum hormonlar iyice tavan yaptı 😂

07.07 doğum allah nasip ederse. Fakat 25.haftada bebeğin 34.hafta konumunda olduğunu, çok aşağıda olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm. Bu konuda tavsiye verecek birileri var mı ?
Merhabalar. Benim bebeğimde baş aşağıymış hatta hep hareketlerini aşağıda hissediyorum.
Ama doktorum bu bi problem,risk felan demedi. Aksine sıkıntı olmaz orası onun istediği yerde durur dedi.
Ben sormasam bu durumu söylemeyecekti bile.
Size doktorunuz ne dedi? Ne kadar aşağıda yani önemli olan rahim kanalına girmemesi diye biliyorum.

Evet gerçekten öyle.. rabbim kimseyi fazla aratmasın kolaylıkla hayırlısı ile nasip etsin. Ay istemez olur muyuz asıl istediğimiz için ağlıyoruz işte 🥹 çok çok duygusal o an çok acayip, duygular şelale yaaa❤️❤️ ayy valla ben ilk zamanlar dediğin gibi sürekli ağlayacak bir şey buluyordum sonra biraz azaldı şimdi de böyle arada saçma sapan şeylere ağlıyorum hormonlar iyice tavan yaptı 😂
Bende aynı süreçlerden geçtim zamanlar da aynı seyretti. Ama şu an 6. Aydan sonra özellikle aşırı duygusal hissediyorum 😀❤️

37 de izne çıktı 37+ 3 de doğurmuş oldu , bebişte 2750gr mış.

Arkadaşına çokca sabır ve umut diliyorum. Hakkında en güzelleri en hayırlı olsun <3 Bebek bilinmez bir kutu tüm sınavını hamilelikte vermiş olsun bebişi huzurla sağlıkla büyüsün.

Aklıma geldikçe ediyorum.. Toplu temmuz annelerinede ediyorum :D
Hay maşallah. 🧿 38. Haftaya kadar çalışan gebe. 👏🏻

İns. Tüm dualarınıza amin diyorum. 🤲🏼
Şimdi konuştum. Dr lar suyu iyice azaldığı için birkaç gün sonra son bi çare deneyecekmiş. Dışarıdan enjektörle amniyon sıvısının içine su enjekte edeceklermiş. 😳 Böyle bi şey de hiç duymadım. Enfeksiyon riski olur. Olmaz mı ?..🙄

Netten girdim baktım. Dr arda lembet diye bi Dr un videosunda bundan bahsediyor. Sınırlı vakada çok da uygun olmayan bu tedavi uyguladığımız oluyor diyor. Ama işe yaraması bi yana enfeksiyon riski de ciddi boyuttaymış.

Annemi aradım dedim. Dua et. Rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın 🤲🏼 🥺

Bende aynı süreçlerden geçtim zamanlar da aynı seyretti. Ama şu an 6. Aydan sonra özellikle aşırı duygusal hissediyorum 😀❤️
Zaten bence yaklaştıkça o heyecan ve duygusallık daha da artıyor. Bende heyecan yoktu ama şimdi odasını yapmaya vs başladık o yüzden çok heyecanlanıyorum ❤️❤️

Yani yaşadığınız yere göre değişir tabiki. Ben 3 aylıkken almıştım indirim vardı 😀 sanırım kasım ayı yada aralık başı gibi giydirmeye başlamıştım çünkü üstünü örtemiyordum kafasına çekiyordu örtüyü. Birde benim kız doğduğu günden bugüne hep yüz üstü yattı hiç sırt üstü yatıramadık. Boğulma riski olur diye doktor örtme sakın demişti o yüzden ben biraz erken aldım. Ama aklınızda bulunsun yani şimdiden ben atayım da 😀 yaz aylarında indirim yapıyor bu sayfa çünkü
Evet haklısınız sezon sonu indirimleri olur illa ki. Benim önümüzdeki günlerde taşınma telaşım var o yüzden de aslında pek bir şey almıyorum. Şimdiki evi toplamaya başladım her şey her yerde. Bir de bebeğin eşyaları ordan oraya savrulmasın istedim. Yeni yerime geçip yerleşeyim ben de biraz rahatlayıp ilerisi için bakarım artık bir şeyler ☺️

Ay içme canım sabır benimöylr canım çekiyor ki sana antalamam ama bebeğim geliyor aklıma nefessiz kaldıgı 🥹
Evet zaten sadece bebiş için direniyorum. Bu işler bitsin canı çekenler olarak yakarız bir tane 🥰 Hele normal doğurursam iyice moda girerim, vay be nasıl doğurdum ama be diye 😁

Gunaydin kizlar 🌸
Bugun saglik ocaginda 2. Doz tetanoz asisi icin randevum var. Ilkinde ates , halsizlik , kol agrisi , kas agrisi ne varsa yasadim 🥲 insallah 2. Doz oyle yapmaz ☺️
Sizlerin zamani geldi mi ne durumdasiniz ?
Canım benim ilk hamilelikte 2 doz yapılmıştı. Bu hamileligimde tek doz uygun gördü doktor yeterli dedi. O yüzden sağlık ocağındaki ebe ile konuştuk 16 Nisan'da kontrolüm var o zaman yapılacak. 28. Haftada olacağım bakalım. Geç olmaz dediler. Bakalım bana ne etkiler olacak. Geçmiş olsun sana da inşallah zorlamaz seni ❤️🤲
Günaydın kızlar 🦋
Boğaz ağrısı ile güne başladım hamileligimden bu güne hic normal hasta olmadım umarım hemen atlatırım
2.doz aşı için bende gidecegim kan ve idrar tahlilide vermem lazım doktor birkac tahlil daha istemişti.
Geçmiş olsun kuzum benim. İnşallah en kısa zamanda geçer 🤲 ❤️
Sizin bebiş belli ki biraz marjinal biri olacak 😉 Ne öyle sıkıcı sıkıcı baş aşağı durmak falan 😁 Yalnız hepsinin daha anne karnında farklı farklı pozisyonlara girmeleri çok hoş. İnsan orada hepsi aynı olur bütün hamilelikler aynı geçer diye düşünüyor ama bakıldığında hepimizin her şeyi başka. Hepimizin doğumu da ayrı bir hikaye olacak ❤️ Sabah sabah nereden girdim bu felsefeye. Neyse sonuç olarak ben sigarayı bırakalı 7 sene oldu ama canım deli gibi sigara çekiyor. Bazen dayanamayıp eşimden otlanacağım diye korkuyorum. Sanırım yasak olan şey güzel geliyor şu an 😅
Sigara ile hiç işim olmaz içmem normalde de ama evet hamilelikte ne yasaksa o güzel geliyor. Canım neler istiyor neler ama tutuyorum kendimi 🤣🤣 inşallah marjinal olmaz babası ile anlaşamaz başta 🤣🤣 aynen öyle hepimizin bebiş başka başka işte. Kendi dünyalarında bu hayata gelecekleri günü bekliyorlar 😍❤️

Şimdi konuştum. Dr lar suyu iyice azaldığı için birkaç gün sonra son bi çare deneyecekmiş. Dışarıdan enjektörle amniyon sıvısının içine su enjekte edeceklermiş. 😳 Böyle bi şey de hiç duymadım. Enfeksiyon riski olur. Olmaz mı ?..🙄

Netten girdim baktım. Dr arda lembet diye bi Dr un videosunda bundan bahsediyor. Sınırlı vakada çok da uygun olmayan bu tedavi uyguladığımız oluyor diyor. Ama işe yaraması bi yana enfeksiyon riski de ciddi boyuttaymış.

Hiç duymamıştım ama inşallah faydası olur, zararı olmaz ya. Dualarım arkadaşınla. Demek ki ellerinden geleni yaptılar sona bu çare kaldı. Rabbim ikisine de dayanma gücü versin inşallah bir an önce iyileşir ya. Üzüldüm..🤲🥺

Allahım ona gerek kalmadan biraz daha vaktini tamamlasın bebek amin aminnnn
Amniyon sıvı alınmayı duydum ama ilk defa enjekte olayı duydum iyi olacaksa son çare olsun tek annede bebekte iyi olsunda

keşke bizde ki fazla sudan birazcıkda ona verebilsek :( allahım inşallah sağlıkla sağ slaim gebeliğini sürdürmeyi nasip etsin. kaybetmek çok zor bi durum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Aaaa valla bunu hiç duymamıştım. Benimde ilk gebelikte çok azdı suyum. En son aldığım serumlarda etkilemiyordu acil sezeryana aldılar. Dediğin gibi enfeksiyon olmasın birde Allah korusun.

Az daha sabretsin bebiş 🙏

Back
X