Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
75lik yükleme için sınır değerler

Açlık 92
1. Saat 180
2. Saat 153

Buna göre senin sonuçların çok iyi

İyice abartmışlar.
Kim ne tutturursa…

Eylül 2023te kardeşim Kozyatağı Acıbadem’de sezaryen yaptı. 20 bin Dr a, 20 bin de hastaneye vermişti.

Devlet de güya teşvik veriyor. Yeni doğacak ilk çocuk için doğum yardımı 5 bin lira, 2. çocuk için her ay 1500 lira, 3. ve sonraki çocuklar için 5 bin lira.

Benim 2. Çocuk. 1 senede alacağım para toplam 18 bin. Anca bezine, mendiline, ıvır ıvırına yeter.

Son düzenleme:
Sizin aldığınız fiyatlar çok çok daha makul.
Keşle anadolu yakası imkanım olsa..

500ml bir bardagim var ona bir yemek kaşığı koyuyorum. Yatmadan önce yaparsanız mesanede sirkeli ya da limonlu su daha uzun kalır etkisini daha iyi görürsünüz
Aynı haftalarda bende kızımda kanama yaşadım şakır şakır hemde hastanede yattım bende o korkuyu öyle iyi anlıyorum ki.... Kızım şimdi 4 yaşında inşallah arkadaşın da kucağına alıp büyütmek nasip olur

coraspini benim doktorum kesti ya artık pıhtılaşmanın zararı olmaz dedi senin için iyi olmaz daha fazla kullanman dedi ama beş düşüğüm olduğu için kendim aldım eczaneden kullanıyorum size riski olur falan diyor mu doktorunuz acaba

Doktora ve hastaneye ayrı ödeme yapılıyor doğru mu anladım

Benim fizyolojik bi durumum olmadığı halde yaşımdan dolayı tedbiren coraspirin verdi. Doğuma kadar kullanacaksın dedi.
Doktora ve hastaneye ayrı ödeme yapılıyor doğru mu anladım
Hastanenin Dr u değil, özel muayenehanesi olan Dr. Dışardan gelip hastanenin ameliyathanesini ve ekibini kullanıyor. O yüzden Dr a ayrı, hastaneye ayrı ödeme çıkıyor.

Bezmialeminde fiyatları çok makul ve isterseniz üst düzey doktorda doguma giriyor. Tercih meselesi tabiki

Bu teşvikler nasıl alınıyor? Ben onu da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…