• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Muhtemel doğum yapacağım özel muayenehanesi olan Dr u aradım. En son Ocak ayında muayenesine gitmiştim. Kendi ücretinin 30 bin old söylemişti. Fikir olsun diye yazıyorum. Sezaryen için güncel hastene fiyatları şöyle..
IMG_5087.webp

Amniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.

Tedavi ve istirahate rağmen kanaması devam ediyordu. Bugün iyice artmış kanaması. Bebek iyi ama suyu azalmış. Şu an hastaneye yatışı yaplıyor. Duanızda bacımı unutmayın. 😔

22 haftalık gebe. Diyorum ki şöyle, bir ay daha direnebilse de bebeği alsalar. Rabbim sen büyüksün 😔🤲🏼

Eki Görüntüle 3567604
Hayatımda içtiğim en şekerli suydu galiba 🤦🏼‍♀️hadi bismillah inşallah kolayca atlatırım 🙄
Geçmniş olsun :) bugün bende verdim ama doktor 50 lik yaptırdı bana şükür 1 saate işim hallolu :)
Ben de içtim, saatin dolmasını bekliyorum. Çok geçmiş olsun şimdiden.
Sizden üçüncü saati de istediler mi?
Geçmiş olsun güzel sonuçlar gelir inş :)

Kizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geride 😞 bugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Doktor sıkıntılı birşey görse söylerdi :) Benim kağıdımda da +-140 gr sapma olabilir diyor , bu saçınıklık az değil. Herşey yolundaysa ben kilosuna boyuna çok takılmıyorum usg ve doktorun ölçüm metoduna göre çok değişiyor. Üst üste 2 gün farklı doktora gitsem çocugun küçülmüş çıkabilir :D

Amniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.

Tedavi ve istirahate rağmen kanaması devam ediyordu. Bugün iyice artmış kanaması. Bebek iyi ama suyu azalmış. Şu an hastaneye yatışı yaplıyor. Duanızda bacımı unutmayın. 😔

22 haftalık gebe. Diyorum ki şöyle, bir ay daha direnebilse de bebeği alsalar. Rabbim sen büyüksün 😔🤲🏼
Allah kimseyi çocuguyla imtihan etmesin, umarım çektiği tüm sıkıntılar hamileliğinde kalır sağlıkla kavuşur bebeğine
İlk bebeği mi?

Kızlar kızlarrr inanılmaz mide yanmalarım başladı ben 6 aya kadar iyi gelmiştim ya :KK47: öneriniz varmı sizler neler yapıyorsunuz varmı önerisi çözümü olan resmen içim yanıyor midem ekşiyor gibi yanıyor anlatamıyorum
Bende de mevcut o kuzum. Bana tahin iyi geldi ama burada bir kaç arkadaş söylemişti, sagolsunlar🤲❤️ sabah kalkınca aç karnına 2-3 tatlı kaşığı yiyiyorum kahvaltıdan bir yarım saat önce en azından. Gün içinde de aciktigim zaman yiyiyorum sonra biraz zaman geçince yemek yiyorum. Baya fayda etti. Bu ara yine tutamadım kendimi soğan falan yedim o zaman başladi gene de yine başladım yemeye. Deneyebilirsin..

Allah yardımcısı olsun bacım bir an önce geçsin gitsin insallah🤲 inşallah biraz daha direnir de bebeğine sağlıkla kavuşur. Dualarım onunla.. bizi bilgilendir e mi.

1 haftayı doktorlar öenmsemiyor canım çünkü ölçüm hata payı var. Ben detaylıya gittin detaylıyı yapan doktor 2 hafta önde ölçtü kafasını. Doktoruma çıktım 1 hafta önde ölçtü. Çocuğun pozisyonuna göre sapmalar oluyor. Doktoruna güven içini ferah tut 🙏
Olur öyle on güne kadar normal daha fazlaysa sebep sorgularlar, benim beş gün önde gidiyordu sonraki kontrolde normal tarihinden 4gun geri gitmişti toplam 9gun falandı, haftalık yavaşlar hızlanır gelişimi stres yapılacak hiç bir şey yok inan ki, çarşamba gittiğimde baş gövde bacak birbirinden günleri farklıydi, zamanla hafta ilerledikçe hepsi tam vaktinde gelişir merak etme, kemik yapısına fiziki yapısına göre bile olçumler değişik çıkabilir, verdikleri ölçümler ortalama değerler altı üstü olması çok normal 😊
Hastaneden hastaneye de fark ediyor. Bana da 1 hafta geriydi sonra Baska doktor tam haftası dedi bi doktor da 3 gün ileride dedi bence takılmayın moralinizi bozmayın

Ah canım bu vesveseler hiç bitmiyor . Hep bir şüphe bende de var . Benim biri aşağıya çok vuruyor diyorum aha çıkacak sanki . Ama doktor diyor rahim ağzı kapalı . Az hareket etmese diyorum birşey mi oldu . Annelik işte delilik 🙌

Geçmniş olsun :) bugün bende verdim ama doktor 50 lik yaptırdı bana şükür 1 saate işim hallolu :)

Geçmiş olsun güzel sonuçlar gelir inş :)

Doktor sıkıntılı birşey görse söylerdi :) Benim kağıdımda da +-140 gr sapma olabilir diyor , bu saçınıklık az değil. Herşey yolundaysa ben kilosuna boyuna çok takılmıyorum usg ve doktorun ölçüm metoduna göre çok değişiyor. Üst üste 2 gün farklı doktora gitsem çocugun küçülmüş çıkabilir :D
Ayyyy Allah hepinizden razi olsun 🙏 valla su forum olmasa ben kafayi yerdim heralde bu olumsuz dusuncelerle 😂😂
Cok dogru soyluyorsunuz durusu bile etkilemis olabilir 🥲
Ama istee delilik diyoruz ya kucagimiza alana kadar baska endiselerimiz aldiktan sonra cok daha baska endiselerimiz olcak 🫠
Allah hepimize sabir ve saglikli ruh halleri ihsan eylesin 😂

Mubarek günde Rabbim evladıyla sınamasın. Sağlıkla ilerlesin tüm süreç inşallah 🙏

Bana da tuhaf geldi, hatta diyabet hemşiresi bir daha gidip doktora sordu ama illa üçüncü saati de istedi.
Geçti gitti diyelim. 🌸
Benim değerlerim düşük çıkmış. O kadar emindi ki perinatalog da suyum fazla ve bebek de göbekli olunca.
Çarpıntımın, nabız yüksekliğinin nedeni bulunamamış oldu galiba..
Bayramdan sonra randevumda belki daha detaylı yorumlar.
Bende doktorlar görüştüm bi tanesinin bile sınırda olması bize tanı koydurur ama bu hastane referans sınırında bizim sınırımız 95 dedi. Su içinde şeker de sebep değilse annenin yapısı böyle der takip ederiz dedi yediğine içtiğine dikkat et biraz şeker ve karbonhidrat azalt dedi 🥰

Kızlar idrar yaparken alt tarafında ağrı hisseden var mı? Bende bu durum bir haftadır var. Geçen gün dahiliyede kan tahlili yaptırmıştım. Crp 9 çıktı hatta doktora enfeksiyon olabilir mi dedim, yok öyle bir şey görünmüyor, dedi idrar tahlili almadı. Ama ne zaman idrara sıkışsam ağrı oluyor hatta önce ağrı oluyor öyle sıkıştığımı anlıyorum lavaboya gittikten sonra geçiyor. Acaba bebek mesaneyi sıkıştırdığı için olabilir mi bunu yaşayanlar var mı. Haftaya perşembe doktor randevum var onu beklesem mi yoksa bugün acile mi gitsem bilemedim 😕 Acilde de sürünmek istemiyorum arada kaldım.
Aynısını yaşıyorum minnacık bi damla için bile tuvaletteyim sürekli sürekli 😁 normal bence canjm

Rabbim cuma gününün hürmetine arkadaşına ferahlık bebeğine Şafii ismiyle şifa versin canım 🥹

Dualarım arkadaşınla ve bebeğiyle rabbim şifa versin tez zamanda inşallah 🤲🏻🤲🏻

Allahım şafi ismi ile şifa versin inşallah şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin sağlıkla, kolaylıkla bebeğine kavuşsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻çok üzüldüm rabbim biz hamilelerin duasını kabul eylesin 🥲🥲

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲

Rabbim yardımcısı olsun sağ salim bebeğini kucağına alır inş. Öyle bir arkadaşım uzun süre hastanede yattı ve sağlıkla kucağına almıştı bebeğini. Süreç zordu ama çk şükür güzel neticelenmişti. Umarım arkadaşın içinde öyle olur.

Bende de mevcut o kuzum. Bana tahin iyi geldi ama burada bir kaç arkadaş söylemişti, sagolsunlar🤲❤️ sabah kalkınca aç karnına 2-3 tatlı kaşığı yiyiyorum kahvaltıdan bir yarım saat önce en azından. Gün içinde de aciktigim zaman yiyiyorum sonra biraz zaman geçince yemek yiyorum. Baya fayda etti. Bu ara yine tutamadım kendimi soğan falan yedim o zaman başladi gene de yine başladım yemeye. Deneyebilirsin..
Önerileri deneyeceğim sagolasın canım

22 haftalık gebe. Diyorum ki şöyle, bir ay daha direnebilse de bebeği alsalar. Rabbim sen büyüksün 😔
🤲🏼
Allah yardımcısı olsun ne kadar endişelendi kim bilir Rabbim şifa versin 😔

Aynısını yaşıyorum minnacık bi damla için bile tuvaletteyim sürekli sürekli 😁 normal bence canjm
Aynen konuşmuştuk sizinle sizde de tatlı aşermesi vardı 🤗 Ben de ilk başlar üzerinde durmadım ama öyle bir ağrı oluyor ki. Sizde de oluyor mu ağrı?

aldığım hastane fiyatlarını güncellemeye devam ediyorum.
Doğum pakedi olursa, yani tetkik ve muayeneler ile doğumun şekli fark etmeksizin Fulya Acıbadem 146.000 TL
Sadece doğum, şekli önemli değil 125.000 TL

Şişli Memorial yalnız doğum 90.000 TL

Taksim Acıbadem’den fiyat bekliyorum.

Nasıl fiyatlar böyle yav..

Şeker yükleme testinde:
Açlık kan şekerim 71
Tokluk 1. Saat 131, 2. Saat 51 olarak çıkmış.
3. Saat henüz enabıza yansımamış.
lady peacock lady peacock siz tecrübelisiniz, düşük değil mi değerler? Doktorumla ancak bayramdan sonra görüşebileceğim sanırım.

Back
X