Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Amniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.

Tedavi ve istirahate rağmen kanaması devam ediyordu. Bugün iyice artmış kanaması. Bebek iyi ama suyu azalmış. Şu an hastaneye yatışı yaplıyor. Duanızda bacımı unutmayın.

22 haftalık gebe. Diyorum ki şöyle, bir ay daha direnebilse de bebeği alsalar. Rabbim sen büyüksün

Eki Görüntüle 3567604
Hayatımda içtiğim en şekerli suydu galiba hadi bismillah inşallah kolayca atlatırım
Geçmniş olsun :) bugün bende verdim ama doktor 50 lik yaptırdı bana şükür 1 saate işim hallolu :)
Ben de içtim, saatin dolmasını bekliyorum. Çok geçmiş olsun şimdiden.
Sizden üçüncü saati de istediler mi?
Geçmiş olsun güzel sonuçlar gelir inş :)

Doktor sıkıntılı birşey görse söylerdi :) Benim kağıdımda da +-140 gr sapma olabilir diyor , bu saçınıklık az değil. Herşey yolundaysa ben kilosuna boyuna çok takılmıyorum usg ve doktorun ölçüm metoduna göre çok değişiyor. Üst üste 2 gün farklı doktora gitsem çocugun küçülmüş çıkabilir

Allah kimseyi çocuguyla imtihan etmesin, umarım çektiği tüm sıkıntılar hamileliğinde kalır sağlıkla kavuşur bebeğine
İlk bebeği mi?

Bende de mevcut o kuzum. Bana tahin iyi geldi ama burada bir kaç arkadaş söylemişti, sagolsunlar sabah kalkınca aç karnına 2-3 tatlı kaşığı yiyiyorum kahvaltıdan bir yarım saat önce en azından. Gün içinde de aciktigim zaman yiyiyorum sonra biraz zaman geçince yemek yiyorum. Baya fayda etti. Bu ara yine tutamadım kendimi soğan falan yedim o zaman başladi gene de yine başladım yemeye. Deneyebilirsin..
Allah yardımcısı olsun bacım bir an önce geçsin gitsin insallah inşallah biraz daha direnir de bebeğine sağlıkla kavuşur. Dualarım onunla.. bizi bilgilendir e mi.

Hastaneden hastaneye de fark ediyor. Bana da 1 hafta geriydi sonra Baska doktor tam haftası dedi bi doktor da 3 gün ileride dedi bence takılmayın moralinizi bozmayın

Ayyyy Allah hepinizden razi olsun valla su forum olmasa ben kafayi yerdim heralde bu olumsuz dusuncelerle
Cok dogru soyluyorsunuz durusu bile etkilemis olabilir
Ama istee delilik diyoruz ya kucagimiza alana kadar baska endiselerimiz aldiktan sonra cok daha baska endiselerimiz olcak
Allah hepimize sabir ve saglikli ruh halleri ihsan eylesin

Mubarek günde Rabbim evladıyla sınamasın. Sağlıkla ilerlesin tüm süreç inşallah

Bende doktorlar görüştüm bi tanesinin bile sınırda olması bize tanı koydurur ama bu hastane referans sınırında bizim sınırımız 95 dedi. Su içinde şeker de sebep değilse annenin yapısı böyle der takip ederiz dedi yediğine içtiğine dikkat et biraz şeker ve karbonhidrat azalt dedi

Aynısını yaşıyorum minnacık bi damla için bile tuvaletteyim sürekli sürekli normal bence canjm

Rabbim cuma gününün hürmetine arkadaşına ferahlık bebeğine Şafii ismiyle şifa versin canım

Dualarım arkadaşınla ve bebeğiyle rabbim şifa versin tez zamanda inşallah

Allahım şafi ismi ile şifa versin inşallah şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin sağlıkla, kolaylıkla bebeğine kavuşsun çok üzüldüm rabbim biz hamilelerin duasını kabul eylesin

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Rabbim yardımcısı olsun sağ salim bebeğini kucağına alır inş. Öyle bir arkadaşım uzun süre hastanede yattı ve sağlıkla kucağına almıştı bebeğini. Süreç zordu ama çk şükür güzel neticelenmişti. Umarım arkadaşın içinde öyle olur.

Önerileri deneyeceğim sagolasın canım

Allah yardımcısı olsun ne kadar endişelendi kim bilir Rabbim şifa versin

Aynısını yaşıyorum minnacık bi damla için bile tuvaletteyim sürekli sürekli normal bence canjm
Aynen konuşmuştuk sizinle sizde de tatlı aşermesi vardı Ben de ilk başlar üzerinde durmadım ama öyle bir ağrı oluyor ki. Sizde de oluyor mu ağrı?

aldığım hastane fiyatlarını güncellemeye devam ediyorum.
Doğum pakedi olursa, yani tetkik ve muayeneler ile doğumun şekli fark etmeksizin Fulya Acıbadem 146.000 TL
Sadece doğum, şekli önemli değil 125.000 TL

Şişli Memorial yalnız doğum 90.000 TL

Taksim Acıbadem’den fiyat bekliyorum.

Nasıl fiyatlar böyle yav..

Şeker yükleme testinde:
Açlık kan şekerim 71
Tokluk 1. Saat 131, 2. Saat 51 olarak çıkmış.
3. Saat henüz enabıza yansımamış.
lady peacock siz tecrübelisiniz, düşük değil mi değerler? Doktorumla ancak bayramdan sonra görüşebileceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…