- 8 Ağustos 2011
- 11.262
- 6.589
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.021
Geçmniş olsun :) bugün bende verdim ama doktor 50 lik yaptırdı bana şükür 1 saate işim hallolu :)Eki Görüntüle 3567604
Hayatımda içtiğim en şekerli suydu galibahadi bismillah inşallah kolayca atlatırım
Geçmiş olsun güzel sonuçlar gelir inş :)Ben de içtim, saatin dolmasını bekliyorum. Çok geçmiş olsun şimdiden.
Sizden üçüncü saati de istediler mi?
Doktor sıkıntılı birşey görse söylerdi :) Benim kağıdımda da +-140 gr sapma olabilir diyor , bu saçınıklık az değil. Herşey yolundaysa ben kilosuna boyuna çok takılmıyorum usg ve doktorun ölçüm metoduna göre çok değişiyor. Üst üste 2 gün farklı doktora gitsem çocugun küçülmüş çıkabilirKizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geridebugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Allah kimseyi çocuguyla imtihan etmesin, umarım çektiği tüm sıkıntılar hamileliğinde kalır sağlıkla kavuşur bebeğineAmniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.
Tedavi ve istirahate rağmen kanaması devam ediyordu. Bugün iyice artmış kanaması. Bebek iyi ama suyu azalmış. Şu an hastaneye yatışı yaplıyor. Duanızda bacımı unutmayın.
22 haftalık gebe. Diyorum ki şöyle, bir ay daha direnebilse de bebeği alsalar. Rabbim sen büyüksün
Bende de mevcut o kuzum. Bana tahin iyi geldi ama burada bir kaç arkadaş söylemişti, sagolsunlarKızlar kızlarrr inanılmaz mide yanmalarım başladı ben 6 aya kadar iyi gelmiştim yaöneriniz varmı sizler neler yapıyorsunuz varmı önerisi çözümü olan resmen içim yanıyor midem ekşiyor gibi yanıyor anlatamıyorum
Allah yardımcısı olsun bacım bir an önce geçsin gitsin insallahAmniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.
Tedavi ve istirahate rağmen kanaması devam ediyordu. Bugün iyice artmış kanaması. Bebek iyi ama suyu azalmış. Şu an hastaneye yatışı yaplıyor. Duanızda bacımı unutmayın.
22 haftalık gebe. Diyorum ki şöyle, bir ay daha direnebilse de bebeği alsalar. Rabbim sen büyüksün
1 haftayı doktorlar öenmsemiyor canım çünkü ölçüm hata payı var. Ben detaylıya gittin detaylıyı yapan doktor 2 hafta önde ölçtü kafasını. Doktoruma çıktım 1 hafta önde ölçtü. Çocuğun pozisyonuna göre sapmalar oluyor. Doktoruna güven içini ferah tut
Olur öyle on güne kadar normal daha fazlaysa sebep sorgularlar, benim beş gün önde gidiyordu sonraki kontrolde normal tarihinden 4gun geri gitmişti toplam 9gun falandı, haftalık yavaşlar hızlanır gelişimi stres yapılacak hiç bir şey yok inan ki, çarşamba gittiğimde baş gövde bacak birbirinden günleri farklıydi, zamanla hafta ilerledikçe hepsi tam vaktinde gelişir merak etme, kemik yapısına fiziki yapısına göre bile olçumler değişik çıkabilir, verdikleri ölçümler ortalama değerler altı üstü olması çok normal
Hastaneden hastaneye de fark ediyor. Bana da 1 hafta geriydi sonra Baska doktor tam haftası dedi bi doktor da 3 gün ileride dedi bence takılmayın moralinizi bozmayın
Ah canım bu vesveseler hiç bitmiyor . Hep bir şüphe bende de var . Benim biri aşağıya çok vuruyor diyorum aha çıkacak sanki . Ama doktor diyor rahim ağzı kapalı . Az hareket etmese diyorum birşey mi oldu . Annelik işte delilik
Ayyyy Allah hepinizden razi olsunGeçmniş olsun :) bugün bende verdim ama doktor 50 lik yaptırdı bana şükür 1 saate işim hallolu :)
Geçmiş olsun güzel sonuçlar gelir inş :)
Doktor sıkıntılı birşey görse söylerdi :) Benim kağıdımda da +-140 gr sapma olabilir diyor , bu saçınıklık az değil. Herşey yolundaysa ben kilosuna boyuna çok takılmıyorum usg ve doktorun ölçüm metoduna göre çok değişiyor. Üst üste 2 gün farklı doktora gitsem çocugun küçülmüş çıkabilir
Mubarek günde Rabbim evladıyla sınamasın. Sağlıkla ilerlesin tüm süreç inşallahAmniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.
İns bacım. İns.Allah kimseyi çocuguyla imtihan etmesin, umarım çektiği tüm sıkıntılar hamileliğinde kalır sağlıkla kavuşur bebeğine
İlk bebeği mi?
Bende doktorlar görüştüm bi tanesinin bile sınırda olması bize tanı koydurur ama bu hastane referans sınırında bizim sınırımız 95 dedi. Su içinde şeker de sebep değilse annenin yapısı böyle der takip ederiz dedi yediğine içtiğine dikkat et biraz şeker ve karbonhidrat azalt dediBana da tuhaf geldi, hatta diyabet hemşiresi bir daha gidip doktora sordu ama illa üçüncü saati de istedi.
Geçti gitti diyelim.
Benim değerlerim düşük çıkmış. O kadar emindi ki perinatalog da suyum fazla ve bebek de göbekli olunca.
Çarpıntımın, nabız yüksekliğinin nedeni bulunamamış oldu galiba..
Bayramdan sonra randevumda belki daha detaylı yorumlar.
Hepimiz hamileyiz hamilelerin duası kabul olurmuş hep birlikte şu ramazan günü dua edelim arkadaşınaİns bacım. İns.
İlk bebeği.
Aynısını yaşıyorum minnacık bi damla için bile tuvaletteyim sürekli sürekliKızlar idrar yaparken alt tarafında ağrı hisseden var mı? Bende bu durum bir haftadır var. Geçen gün dahiliyede kan tahlili yaptırmıştım. Crp 9 çıktı hatta doktora enfeksiyon olabilir mi dedim, yok öyle bir şey görünmüyor, dedi idrar tahlili almadı. Ama ne zaman idrara sıkışsam ağrı oluyor hatta önce ağrı oluyor öyle sıkıştığımı anlıyorum lavaboya gittikten sonra geçiyor. Acaba bebek mesaneyi sıkıştırdığı için olabilir mi bunu yaşayanlar var mı. Haftaya perşembe doktor randevum var onu beklesem mi yoksa bugün acile mi gitsem bilemedimAcilde de sürünmek istemiyorum arada kaldım.
Rabbim cuma gününün hürmetine arkadaşına ferahlık bebeğine Şafii ismiyle şifa versin canımAmniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.
Dualarım arkadaşınla ve bebeğiyle rabbim şifa versin tez zamanda inşallahAmniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.
Allahım şafi ismi ile şifa versin inşallah şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin sağlıkla, kolaylıkla bebeğine kavuşsunAmniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinAmniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.
Rabbim yardımcısı olsun sağ salim bebeğini kucağına alır inş. Öyle bir arkadaşım uzun süre hastanede yattı ve sağlıkla kucağına almıştı bebeğini. Süreç zordu ama çk şükür güzel neticelenmişti. Umarım arkadaşın içinde öyle olur.Amniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.
Önerileri deneyeceğim sagolasın canımBende de mevcut o kuzum. Bana tahin iyi geldi ama burada bir kaç arkadaş söylemişti, sagolsunlarsabah kalkınca aç karnına 2-3 tatlı kaşığı yiyiyorum kahvaltıdan bir yarım saat önce en azından. Gün içinde de aciktigim zaman yiyiyorum sonra biraz zaman geçince yemek yiyorum. Baya fayda etti. Bu ara yine tutamadım kendimi soğan falan yedim o zaman başladi gene de yine başladım yemeye. Deneyebilirsin..
Allah yardımcısı olsun ne kadar endişelendi kim bilir Rabbim şifa versinTedavi ve istirahate rağmen kanaması devam ediyordu. Bugün iyice artmış kanaması. Bebek iyi ama suyu azalmış. Şu an hastaneye yatışı yaplıyor. Duanızda bacımı unutmayın.
Aynen konuşmuştuk sizinle sizde de tatlı aşermesi vardıAynısını yaşıyorum minnacık bi damla için bile tuvaletteyim sürekli süreklinormal bence canjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?