Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Damağında beyazlık yada kabarma varsa dişten olabilir geneldede ağlarken kulaklarını çekiştirirler. Atak dönemide olabilir. Ona bi bakabilirsin. Belli haftalarda atak geçiriyorlar ve huysuz ağlak doymaz oluyorlar. Sonrasında bi bakıyorsun seni bi davranış öğrenmiş yeni bi gelişme kaydetmiş. Sağlıkla kolaylıkla gelsin miniğin dişleri

Kızlarrr bu kahverengi çizgi ne zaman oluşuyor yada oluştu ??
Bende çok hafif gölge gibi çıkmıştı ilk doğumumda hiç belirginleşmedi kişiden kişiye değişiyor gerçekten canım. Bu da doğum başlamadan bir kaç saat önceki fotoğraf mesela neredeyse hiç yok gibi

Eklentiler

• 1000032897-01.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar dün norolojiye gittim doktorum yönlendirmişti epilepsi geçmişim olduğu için. Eeg istedi noroloji doktoru şimdi onu çektirmeye gidiyorum dua edin güzel gelsin sonuç eeg de bir nefes testi yapicak eğer güzel çıkarsa doğum seçimini sana birakıcam dedi. Ama en ufak atak görürsem ben sezeryan derim bilgin olsun dedi.
Onlarca kez eeg çektirdim hiç bukadar stres yapmamıştım ..

Kızlar..

Dün ikindide göğüs altımda bi ağrı başladı. Özellikle sol taraftan aşağı vuran beni inleten bi sancı. Eşim üşüttün, tshirtle dolaşıyorsun diye kızdı. Haklıydı. Neyse öyle biraz yattım. Sonra kuvvetli bi mide bulantısı geldi. Bulantı hep yaşıyorum ama daha sarsıcı idi. Kusmaya başladım. Fışkırır tarzda. Sonra rahatladım. Uyuyakalmışım. Kalktım ki ter atmışım. Kendimi iyi hissediyorum.

Akşam yemeğine oturdum. Şöyle bi köfte, iki kaşık fasülye ağzıma attım ki kramplar girmeye başladı mideme. Kötü olacağım diye bıraktım. Az daha kustum. Rahatladım. Dedim yatayım sabah yerim.

Sahurda mide bulantısı ile uyandım. Ki o normal. Akşam prilam almadığım için her zaman o saatlerde uyandırır beni bulantı. Bir kaşık suyla içtim prilamı, yattım ama korkuyorum da o suyu beni kusturur mu diye. Hakket 10 dk sonra yine mide özsuyuna kadar kustum.

Baktım olacak gibi değil, haydi acile gidelim dedim. Oralarda da kustum. Elimde kusma kabı

Kan idrar alındı. Kadın doğuma geçtim. Orda sonuçlar gelene kadar 3-4 kez tansiyon bakıldı. Normal. 12-8. Bebeğe bakıldı. Onunla ilgili bi sorun yok. Sanırım devamlı ayakta olduğum ve kustuğum için sanırım o da uyanıktı. Hep hareketliydi. Onun hareketleri beni rahatlattı.

İdrar sonucu çıktı. +++ pozitif protein. Acildeki Dr, gebelik zehirlenmesi bu dedi. Baş ağrısı oluyor kusarken. Kustuktan sonra karındaki ağrı geçiyor. Sordular ısrarla, gözlerde bulanıklık, denge kaybı, vücut kırgınlığı var mı. Onlar yok. Ödem de her zamanki kadar.

Anlattı, durum ciddi olabilir. Ama Lütfi kırdarda Perinatolog yok. Şuan ve 9 gün olmayacak. Riskli gebelik uzmanının seni takibi gerek. Acil bi doğum olsa, burada müdahelesi zor olur. Bu yakada sadece Zeynep kamile gidebilirsin dedi. İmza aldı. Çıktık eve geldik.

Şimdi Zeynep kamile gideceğim. Öyle korkuyorum ki ne olacak, nasıl olacak, yatışım yapılır bebeğe bi şey olur mu? Kızım geride

Son düzenleme:
Ayy ben de bu 6 aya kadar sürekli mide yanmasıyla şikayetçiydim berbat bir şey evde her şeyi deniyordum ama olmadı en son ki kontrolde doktora söyledim laydy gibi bana da gaviscon şurubu verdi o çok iyi geliyor

Hadi inşallah canım Rabbim yardımcın olsun
Güzel haberlerle gel

Yaaa okurken sonunu böyle beklemiyordum durumun ciddi olabileceğini
Çok üzüldüm Çok çok geçmiş olsun laydy
Sıkma canının Rabbim yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı olmayacaktır ben inanıyorum buna
Bizlere de haber vermeyi unutma dularım seninle

İnşallah korkulacak birşey yoktur rabbim korkularindan emin eylesin seni bebisinede zamanında hayırlı doğum nasip etsin arkadaşına çok üzülüp stres mi yaptın acaba canım benim dualarımız sizinle bizede sonucu bildir merakta bırakma

.Şimdi Zeynep kamile gideceğim. Öyle korkuyorum ki ne olacak, nasıl olacak, yatışım yapılır bebeğe bi şey olur mu? Kızım geride
Keşke yakın olsak kızına gözüm gibi bakardım, bebisini de merak etme bu haftalarda müdahale edilirse bile gayet güzel gelişiyor bebisler, inşallah iş o raddeye gelmeden hayırlı haberlerle dönersin

Ladycigim inan okurken dedim ki sonu enfeksiyon antibiyotik tedavisi ile bitecek umarim en hafif sekilde gececek bu durum. Insallah korktugumuz durumlar yasanmayacak sen icini ferah tut. Dualarimiz seninlee

Canım çok geçmiş olsun ((

Kuzum çok geçmiş olsun hiç kötü düşünme öyle şeyler aklına da getirme. Acil doktorlarının tabloyu daha karamsar gösterdiklerini düşünüyorum hep o yüzden lütfen kalbini ferahlat hepimizin duası seninle.
Haber ver lütfen

Geçmiş olsun canım, tedbirini alırlar öyle düşünelim bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah

Çok geçmiş olsun lady. İçini ferah tutabilmek çok zor biliyorum ama iyiyi düşünelim iyi olsun, bebişlerimiz de stresten en az etkilensin…

İnşallah güzel haberler alacaksın… perinatolog görene kadar dikkat etmen gereken bir şeylerden bahsetti mi? Ben de 35 yaşındayım yaş itibari ile en olumsuza hazırlıyor doktorlar, ama Allah ın izniyle inşallah güzelcecik ilerleyecek her şey, öpüyorum seni sevgiyle

Çok geçmiş olsunnn kötüyü düşünme canım hiçbişey olmaz Allahın izniyle artık şikayetleriminiz çoğaldığı evrelerdeyiz Rabbim dağına göre kâr veriyor endişe etme hiç tez vakte iyi ol inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…