- 8 Ağustos 2011
- 11.262
- 6.589
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.001
Bence de, ikizler daha erken geliyor her şekilde.Son dkya bırakmaa çanta isini, 28-30dan sonra ne olacagi belli olmaz, hepimizin duası vaktinde saatinde olması ama tedbir almakta da fayda var, iyice de ağırlaşmış olacaksın elinin altında bulunsa iyi olur
İftarda yemek yedim ama biraz karbonhidrattı 9 gibi de bi sütlü tatlı yedim başka bişey yemedimBu arada dün gece en son kaçta birşeyler yedin ve ne yedin . Bunlar da etkiliyormuş .
Canım senin attığın bi tablo vardı kaydetmiştim ama silinmiş burada da bulamadım duruyor mu acabaBence de, ikizler daha erken geliyor her şekilde.
Hastane çıkışı çantası, asgari eşyaları hazır olsun artık.
Canım senin attığın bi tablo vardı kaydetmiştim ama silinmiş burada da bulamadım duruyor mu acaba
Ay inşallahYok canım daha fıstık gibisindir vücut gicirdamaz öyle hemenkilo çok etkiliyor tabi ödemler de sor bakalım ne diyecek bende merak ediyorum
Sağol canım bilgilendirme için. İnşallah güzel haberlerle de gelirsin.
Valla ben hediye falan beklemiyordum açıkçası o zaman. Bir tane çanta, biraz bez, bebek için şampuan,losyon falan, göğüs ucu kremi, bebek için parfümsüz deterjan hemde 4 paket falandı. Baya şaşırmıştım. Bakalım bu sefer verirler mi bilmemama ben almıştım iyi olmuştu. O kadar kullanışlı oluyor ki o çantalar. İnşallah gönlüne göre bulursun kuzum
Evet canım ben başından beri kullanıyorum hatta kabızlık problemi yaşamayayım ye vermiştim doktorum ama anlamadım acaba yeterli mi gelmiyor soracağım bi bunu çünkü eğilip kalkarken acayip bir ağrı oluyor hayat kalitemi etkiliyor artık.Canım benimde diZlerimde ağrı başladı yürüyünce belimde tutuluypdu birazcık evde iş yaptığıöda doktor magnezyum başlattı anında kesildi. Kullanıyomusun bilmiyorum ama magnezyum eksikliğinden de olabilir
Ben ayva ve tahin ile rahatlıyorum deneyebilirsin ama kimine de fayda etmiyor. Birde baharatlı yada yağlı, çiğ sarımsak soğanlı bir şey olursa asla hiçbir şey fayda etmiyor yediklerine de dikkat et ben ona göre çözüm buldum bunları yemediğimde sorun yok yediğimde işkence oluyorKızlar kızlarrr inanılmaz mide yanmalarım başladı ben 6 aya kadar iyi gelmiştim yaöneriniz varmı sizler neler yapıyorsunuz varmı önerisi çözümü olan resmen içim yanıyor midem ekşiyor gibi yanıyor anlatamıyorum
Sipariş vereyim . Artık inşallah hazır olsun bakalımBence de, ikizler daha erken geliyor her şekilde.
Hastane çıkışı çantası, asgari eşyaları hazır olsun artık.
Yok hayır, 75 mg glukozu bu şekilde istedi hekim. Sabah 8’de açlık kanı vermeseydim herhalde ben de zorlanırdım. Son kanı verirken biraz gözüm karardı ama halloldu bir şekilde.Hadi ya ona dayanamazdım heralde 100lük mü içtin
75 gm da böyle bir uygulama olabileceğini bilmiyordum. Neyseki geçti bittiYok hayır, 75 mg glukozu bu şekilde istedi hekim. Sabah 8’de açlık kanı vermeseydim herhalde ben de zorlanırdım. Son kanı verirken biraz gözüm karardı ama halloldu bir şekilde.
Tuvaletinizi tutarsanız o agrı yapar tuvaletiniz geldigi an gidin .yoksa sancılar oluyorKızlar idrar yaparken alt tarafında ağrı hisseden var mı? Bende bu durum bir haftadır var. Geçen gün dahiliyede kan tahlili yaptırmıştım. Crp 9 çıktı hatta doktora enfeksiyon olabilir mi dedim, yok öyle bir şey görünmüyor, dedi idrar tahlili almadı. Ama ne zaman idrara sıkışsam ağrı oluyor hatta önce ağrı oluyor öyle sıkıştığımı anlıyorum lavaboya gittikten sonra geçiyor. Acaba bebek mesaneyi sıkıştırdığı için olabilir mi bunu yaşayanlar var mı. Haftaya perşembe doktor randevum var onu beklesem mi yoksa bugün acile mi gitsem bilemedimAcilde de sürünmek istemiyorum arada kaldım.
Bana da tuhaf geldi, hatta diyabet hemşiresi bir daha gidip doktora sordu ama illa üçüncü saati de istedi.75 gm da böyle bir uygulama olabileceğini bilmiyordum. Neyseki geçti bitti
Tutmaya fırsat kalmadan direkt ağrıyla beraber geliyorTuvaletinizi tutarsanız o agrı yapar tuvaletiniz geldigi an gidin .yoksa sancılar oluyor
Enfeksiyon olabilir ama doktor yok demiş anlayamadımTutmaya fırsat kalmadan direkt ağrıyla beraber geliyor
İdrar yolu enfeksiyonunda tam tersi olur idrarını yaparken yanma olur. Benimde gebelikten önce çok çektiğim bir konuydu idrar yolu enfeksiyonu Suan gebelikte aşırı dikkat ediyorum.Kızlar idrar yaparken alt tarafında ağrı hisseden var mı? Bende bu durum bir haftadır var. Geçen gün dahiliyede kan tahlili yaptırmıştım. Crp 9 çıktı hatta doktora enfeksiyon olabilir mi dedim, yok öyle bir şey görünmüyor, dedi idrar tahlili almadı. Ama ne zaman idrara sıkışsam ağrı oluyor hatta önce ağrı oluyor öyle sıkıştığımı anlıyorum lavaboya gittikten sonra geçiyor. Acaba bebek mesaneyi sıkıştırdığı için olabilir mi bunu yaşayanlar var mı. Haftaya perşembe doktor randevum var onu beklesem mi yoksa bugün acile mi gitsem bilemedimAcilde de sürünmek istemiyorum arada kaldım.
Benim kızımda bu şekilde geriden geliyordu. 3760 53cm doğdu maşallah. Yeğenime de bir hafta önden gidiyor çok iri bebek dediler 2900 doğdu. Ölçümlere çok takılmamak lazım içiniz rahat olsun tecrübeyle sabit..Kizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geridebugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Benimde anlattiginiz gibiydi enfeksiyon çıktı. İçtiğim suya bazen sirke bazen limon suyu damlatarak atlattım çok şükürKızlar idrar yaparken alt tarafında ağrı hisseden var mı? Bende bu durum bir haftadır var. Geçen gün dahiliyede kan tahlili yaptırmıştım. Crp 9 çıktı hatta doktora enfeksiyon olabilir mi dedim, yok öyle bir şey görünmüyor, dedi idrar tahlili almadı. Ama ne zaman idrara sıkışsam ağrı oluyor hatta önce ağrı oluyor öyle sıkıştığımı anlıyorum lavaboya gittikten sonra geçiyor. Acaba bebek mesaneyi sıkıştırdığı için olabilir mi bunu yaşayanlar var mı. Haftaya perşembe doktor randevum var onu beklesem mi yoksa bugün acile mi gitsem bilemedimAcilde de sürünmek istemiyorum arada kaldım.
Bende daha hiç başlamadım. Bir sürü şey var sepette bayramdan sonra bende başlayacağım artıkSipariş vereyim . Artık inşallah hazır olsun bakalım
Ben de anlayamadım idrar tahlili yapsa belki çıkardı kan tahliliyle yetindi.Enfeksiyon olabilir ama doktor yok demiş anlayamadım
Yani zaten ağrıyla geliyor idrarı yaparken de yine ağrıyla yapıyorum. Çıktıktan sonra geçiyor. Neyse sanırım enfeksiyon var yazılanlardan öyle anladım daha fazla uzatmayayım idrar konusunuİdrar yolu enfeksiyonunda tam tersi olur idrarını yaparken yanma olur. Benimde gebelikten önce çok çektiğim bir konuydu idrar yolu enfeksiyonu Suan gebelikte aşırı dikkat ediyorum.
Teşekkürler o zaman ben de o şekilde deneyeyim evde kendi kendimeBenimde anlattiginiz gibiydi enfeksiyon çıktı. İçtiğim suya bazen sirke bazen limon suyu damlatarak atlattım çok şükür
Bol su en az 2 bucuk 3 litre ve limon gercekten işe yarıyor ve dutta iyi geliyor idrarda yanma enfeksiyon görünüyor bende yaşadım hamileligimin ilk aylarındaBen de anlayamadım idrar tahlili yapsa belki çıkardı kan tahliliyle yetindi
Tamamdır inşallah dutta deneyeyim çok teşekkürlerBol su en az 2 bucuk 3 litre ve limon gercekten işe yarıyor ve dutta iyi geliyor idrarda yanma enfeksiyon görünüyor bende yaşadım hamileligimin ilk aylarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?