- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.061
Bir tek orası kaldı herhalde konuşmadığım, oraya da sorayım.Florence Nightingale olacak
Hemde nasıl dersiniz bebek şeyimdeAllah yardımcısı olsun ne kadar endişelendi kim bilir Rabbim şifa versin
Aynen konuşmuştuk sizinle sizde de tatlı aşermesi vardıBen de ilk başlar üzerinde durmadım ama öyle bir ağrı oluyor ki. Sizde de oluyor mu ağrı?
Benim ilk başlarda tam 1 haftam silinmişti sonra gittiğim kontrollerde de hep 3 gün ileri 4 gün geri attı. Detaylıya gittiğimde de 20+0 dım kendi doktoruma göre. Ama perinatolog bir ölçümde en fazla 19+1 çıkıyor daha fazla çıkmıyor dedi. Sonuçları kendi dr görünce her şey çok iyi dedi. Ben kendim artık sata göre hesaplamayı bıraktım dr ne kadarlık derse o kadarlık benim için hiç de kurcalamıyorum her şey iyi dedikçe. Bence siz de rahatlamaya çalışın gerçekten bir problem olsa söylerler çünküKizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geridebugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Bir sorun orda sezeryan ve normal olarak ayrım yapmıyorlar bu arada o da güzel. Amin inşallah hepimizin öyle olurBir tek orası kaldı herhalde konuşmadığım, oraya da sorayım.
Rahat bir doğumunuz olsun umarım.
Takipli doktor giriyor doguma evet fiyat farklı ile. Doğuma eş girer diye düşünüyorum o kadar para ödüyoruz :)Bezmialem’de takipli olduğunuz doktor hekiminize giriyor mu ve eşiniz doğumda olabiliyor mu? Bize çok uzak ama bu iki kriteri sağlıyorsa bir bakmak isterim elbette. Çok sağ olun.
Ay aynı benim de böyleHemde nasıl dersiniz bebek şeyimde2 damla işiyorum afedersin sonra rahatlıyorum
Ay çok sağ olun valla.Takipli doktor giriyor doguma evet fiyat farklı ile. Doğuma eş girer diye düşünüyorum o kadar para ödüyoruz :)
Anadolu yakası hastane fiyatları ile aynı bezmialem sadece bu mecrada bi bayana denk geldim bana bezmialem de dogum yapacagını 62 bin tl dedi :) bende arayışa girdim ve Avrupa yakasına karar verdim sonra bi tanıdık bezmialem de stajyerlik yapıyor abla eger bi operasyon geçirecek olsam kesinlikle bezmialem olurdu diye de not düştü . Doğuma prof. Doktor girerse dahi 48 bin dedi uzman doktor ise 33 bin civarı
Güven hastanesi geçen sene sorduğumda bana da benzer fiyat vermişti, yılbaşından sonra arttıracağız demişlerdi. Demek pek değişiklik olmamış. Umarım daha da arttırmazlarKızlar ben de Ankara güven hastanesi ve lokman hekim Akay hastanesinden fiyat bildireyim Ankarada olan varsa.
Güven hastanesi : 25
Lokman hekim Akay: 22.5
Doktorumun ücreti de 35 bin. Ama bu fiyatlar bizim doğuma kadar artar muhtemelen
Benim hafiften gölge belirmeye başlamış, bazılarında belirmez, benim göbek deliğim.de dışına cikmisti oğlumda bunda da çıkıyorKızlarrr bu kahverengi çizgi ne zaman oluşuyor yada oluştu ??
Uygulama bu haftalarda belirginleşmeye başlıyor diyor o yüzden sordum kaç haftalıktınızBenim hafiften gölge belirmeye başlamış, bazılarında belirmez, benim göbek deliğim.de dışına cikmisti oğlumda bunda da çıkıyor
26 dayım bir hafta belki on gündür gölge var daha koyulasmadi, bi tık daha koyuydu önceki dogumumdaUygulama bu haftalarda belirginleşmeye başlıyor diyor o yüzden sordum kaç haftalıktınız
Rica ederim ne demek araştırın zaten zamanımız kalmadı . Devlet olarak çam sakura dan çok memnun olanlar var yani şuan özeli devleti de önemli degil güven verecek bi doktor olması yeterliAy çok sağ olun valla.
Benim tek derdim eve uzak olmasın, yeni doğan yoğun bakımı olsun, eşim doğuma girsin bir de doktorla oracıkta tanışmayayım :)
Hiç devlet, özel ayrımım yok. Hatta özellerden korkuyorum da. Arıyorsun, önce odaya kuaför gönderiyoruz diye anlatıyor. Doğum yaptım bitti bi saçımın derdi kaldı diyemiyorsun… :)
Çok sağ olun tekrar.
Ben hamile olduğumu oradan anlamıştım ilk o çıktı. Şimdi kapkaraKızlarrr bu kahverengi çizgi ne zaman oluşuyor yada oluştu ??
Şans işte inşallah sağlıcakla gelsin, oğlum 34.haftada kanala girdiği uzun süre de öyle kaldığı için doğduğunda başı kanala girdiği tarafa doğru yamuktuKızlar kızlar arkadaşım 8 aylık hamile bebek 20 gün önce doğum pozisyonu almıştı bugun tekrar gitmiş bebek dönmüş diyorum ki sen kocaman oldun nasıl döndün yani nasıl başardın bunu:) gerçekten kapalı kutu ne olacağı hic belli olmuyor doktor sezeryan günü verebilirim tekrar gel 1 hafta sonra demiş
26 dayım bir hafta belki on gündür gölge var daha koyulasmadi, bi tık daha koyuydu önceki dogumumda
Kişiden kişiye değişiyor demek ki ya bende ne zaman olacak bakalımBen hamile olduğumu oradan anlamıştım ilk o çıktı. Şimdi kapkara
Bazılarında olmuyormuş bakalım belki de olmazKişiden kişiye değişiyor demek ki ya bende ne zaman olacak bakalım
Bende :) Çok hafif bi karnımda cizgi vardı ama kimseye söylemedim inanmazlardıBen hamile olduğumu oradan anlamıştım ilk o çıktı. Şimdi kapkara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?