Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
Bebek daha 5 cm benim göbek bağımsızlığını ilan etti. Öne doğru bir göbek çıktı yanlarımda felan belimde felan hiç et yok. Direkt önde bir göbek göğüslerimde aşırı şiş kocaman oldu sizde durumlar nasıl? Erken mi oldu yoksa ben mi kilo aldım anlamadım değişik bir hal aldı vücut
Oy maşallah tatlı hamiş oldun yani 😍 benim de memelerim bağımsızlığını ilan etti minnacık olan memelerim nasıl bu kadar büyüdü ve her geçen gün de uçları da olmak üzere büyüyorlar şaşkınlık içerisindeyim. Göbeğim de yanlara doğru yayıldı gibi benim annem dün öne doğru gidiyor yayılmamış dese de ben yayıldı gibi hissediyorum. Popom büyümedi normalde de kalçalıydım öylece duruyor.

Bebek daha 5 cm benim göbek bağımsızlığını ilan etti. Öne doğru bir göbek çıktı yanlarımda felan belimde felan hiç et yok. Direkt önde bir göbek göğüslerimde aşırı şiş kocaman oldu sizde durumlar nasıl? Erken mi oldu yoksa ben mi kilo aldım anlamadım değişik bir hal aldı vücut
Canım benim de öyle. Eteklerimin yarısı olmuyor pantolonların da fermuarını tamamen açıp giyebiliyorum. Çok ara bir büyüklük olduğu için hamile taytı/pantolonu alsam olmuyor. Sanırım kendi bedenimden 2-3 beden büyük pantolon bulmam lazım bayağı çıktı karnım çünkü, hatta bayramda ben söylemediğim halde karnımdan anladılar 😂

Oy maşallah tatlı hamiş oldun yani 😍 benim de memelerim bağımsızlığını ilan etti minnacık olan memelerim nasıl bu kadar büyüdü ve her geçen gün de uçları da olmak üzere büyüyorlar şaşkınlık içerisindeyim. Göbeğim de yanlara doğru yayıldı gibi benim annem dün öne doğru gidiyor yayılmamış dese de ben yayıldı gibi hissediyorum. Popom büyümedi normalde de kalçalıydım öylece duruyor.
Benimki de yayıldı ya o yüzden kız diyor görenler 😂 Geçen gün her zamanki sütyenimi taktım ve her yerinde iz yapmış, eskiden yarısını dolduramazdım o sütyenin düşün 😄 Bizim fiziksel belirtiler erken çıktı valla

ben gecen sunu dusundum; boyle mini ultrason aleti cikarsalar, telefona taksak mesela kabloyu karnimiza tutsak, telefondan izlesek, kalp atisini falan duysak, herkes rahat olsa ohhh! 😬😍
Böyle bi cihaz vardı trendyolda yada hepsi buradada sadece kalp atışını dinleten çokta uygundu 😄

ben gecen sunu dusundum; boyle mini ultrason aleti cikarsalar, telefona taksak mesela kabloyu karnimiza tutsak, telefondan izlesek, kalp atisini falan duysak, herkes rahat olsa ohhh! 😬😍
Eğer airpods’un varsa ilerleyen haftalarda ortam sesini açıp karnına tuttuğunda kalp atışı duyulabiliyor. Ben en son 6 haftalıkken denemiştim bayadır bakmadım dur bir deneyeyim 😄

Ay evet göğüslerim benide şoka uğratıyor umarım daha da büyümezler 🥹🫠

Canım benim de öyle. Eteklerimin yarısı olmuyor pantolonların da fermuarını tamamen açıp giyebiliyorum. Çok ara bir büyüklük olduğu için hamile taytı/pantolonu alsam olmuyor. Sanırım kendi bedenimden 2-3 beden büyük pantolon bulmam lazım bayağı çıktı karnım çünkü, hatta bayramda ben söylemediğim halde karnımdan anladılar 😂
Kız bu bebekler daha minicik bizim göbüşler neden bağımsızlık ilan etti böyle 😂😂

Benimki de yayıldı ya o yüzden kız diyor görenler 😂 Geçen gün her zamanki sütyenimi taktım ve her yerinde iz yapmış, eskiden yarısını dolduramazdım o sütyenin düşün 😄 Bizim fiziksel belirtiler erken çıktı valla
Kız valla bende de öyle iz yapıyor şok oluyorum minicik memiklerim ne hale geldiler diye 😅😅 evet çok erken çıktı arkadaşımın 20. haftadan sonra karnı çıktı memeleri büyüdü bizim maşallahımız var 😍

al benden de o kadar! hatta annem ilk olarak gobegimin seklinden erkek bu kesin demisti, dedigi gibi de cikti, boyle asagiya ve one dogru hafif sivrimsi, ayva gobegimin buyumus hali seklinde bir gobegim var su an. memeler zaten bas kaldirmis durumda 😂 inanilmaz hassaslar, ben ilk belirti olarak da meme hassasiyetini hissetmistim zaten artik sut uretilmeye de baslamis, bakalim dur durak bilmeden buyuyecekler gibi. 😱

Eğer airpods’un varsa ilerleyen haftalarda ortam sesini açıp karnına tuttuğunda kalp atışı duyulabiliyor. Ben en son 6 haftalıkken denemiştim bayadır bakmadım dur bir deneyeyim 😄
ayy ciddi misin?! 😍 var var, denesene bi’ oluyor mu, tam nasil yapiliyor, airpodsu bi’ bulup deneyeyim ben de sabah, cok buyuk sevaba gectin su an, doktor kontrolleri bir aya cikardi zira nasil sabredecegim diye delirmecelerdeydim, duyabilirsem manyak gibi dinlerim ben artik bol bol ahahah 😂

Kilo alan var mı ben 1,5 kilo falan almışım hızlımı ilerliyorum bilemedim
ben aldim, doktor ilk uc ay; ayda 400 gr yeterli fazlasina gerek yok demisti, ben 4. aya 2 kilo alarak girdim. 😳

hayir bi’ de o kadar mide bulantisina nasil kilo aldim sasiriyorum, cocuk vitaminsiz mineralsiz kalmasin diye icim disima cika cika yedim mecbur. 😓

Back
X