- 21 Ekim 2024
- 931
- 1.051
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.961
Kediyi sevdikçe dokundukca odasına aldıkca devam edecek bu alerji durumu. Aynı evin içinde korumak zor .benim de kedim var doktor göndermen lazım dedimerhaba şubat annelerinden geliyorum :) doğum yaptım evde bi kedimiz var bir de 9 yaşında kızım. kediye alerjim çıktı çok kötü oluyorum aylarca perişan oluyordum test yaptırdım ve kedi alerjisi çıktı. kızım kediyi verme konusunda bile ağlama krizlerinde siz ne yaptınız? doktor yollaman lazım astıma çevirir dedi ki ben geçen sene oksijensiz kalıp boğularak acillik de olmuştum
Yok canım daha fıstık gibisindir vücut gicirdamaz öyle hemenEvet sorularımı not aldım inşallah hepsini soracağımheralde benimde dizler ondan ağrıyor yoksa yaş 35 diyip artık gıcırdamaya mı başladı vücut
Sağol canım bilgilendirme için. İnşallah güzel haberlerle de gelirsin.Şeker yüklemesi yaptıracaklara fikir olur diye ekliyorum. Bugün randevum vardı, hemşire bilgilendirme yapıp yarın yükleme için çağırdı.
Doktor üçüncü saati de istemiş. Ona dayanamam gibi geliyor. Müthiş bir baş dönmesi yaşıyorum aç da kalsam yemek de yesem.. bakalım..
Eki Görüntüle 3567467
Valla ben hediye falan beklemiyordum açıkçası o zaman. Bir tane çanta, biraz bez, bebek için şampuan,losyon falan, göğüs ucu kremi, bebek için parfümsüz deterjan hemde 4 paket falandı. Baya şaşırmıştım. Bakalım bu sefer verirler mi bilmemCanımcımm ben de açık renk almayı planlıyordum ama herkes çok uzun süre kullanıldığını söylemiş makineye atılmazsa sıkıntı olur evet. Ona
arkadaşıma da hastane vermiş valla vermeselerdi ben almamıştım diyorbizim hastane verir mi bilmiyorum vermez sanırım ama ben de alacağım iyi bir marka model bulursam kuzucum
Canımm markası neydiiii
Canım bu markanınki güzel görünüyorrrr ben de bundan alabilirim sankiii. Teşekkür ederimm.
Ay temuda muhteşem şeyler var bu ay ben de toplu bi sipariş vereceğimçanta gelince bizimle de paylaşsana kuzucummm.
Bende uyku tulumu öneririm üstünü çektimi açtımı derdi olmuyo kışın. Tulumun üstüne ince bi pike biz hep öyle geçirdik kışı çok da rahat oldu.Hii o zaman simdiden yorgan telasina girmiyim ben hiçbunlar hep tecrubesizlikten
Uyku tulumu önerileri alırım o zamanBende uyku tulumu öneririm üstünü çektimi açtımı derdi olmuyo kışın. Tulumun üstüne ince bi pike biz hep öyle geçirdik kışı çok da rahat oldu.
Canım benimde diZlerimde ağrı başladı yürüyünce belimde tutuluypdu birazcık evde iş yaptığıöda doktor magnezyum başlattı anında kesildi. Kullanıyomusun bilmiyorum ama magnezyum eksikliğinden de olabilirEvet sorularımı not aldım inşallah hepsini soracağımheralde benimde dizler ondan ağrıyor yoksa yaş 35 diyip artık gıcırdamaya mı başladı vücut
1 yaşa kadar armut tipliler daha iyi ve daha kullanışlı bence. Sonrasında tulum gibi olanlar tercih edilebilir. Togg olayları var ince kalın diye. Onuda ortalama evin ısısına göre seçmen gerekiyor.Uyku tulumu önerileri alırım o zaman
Ben de içtim, saatin dolmasını bekliyorum. Çok geçmiş olsun şimdiden.Eki Görüntüle 3567604
Hayatımda içtiğim en şekerli suydu galibahadi bismillah inşallah kolayca atlatırım
Teşekkür ediyorum1 yaşa kadar armut tipliler daha iyi ve daha kullanışlı bence. Sonrasında tulum gibi olanlar tercih edilebilir. Togg olayları var ince kalın diye. Onuda ortalama evin ısısına göre seçmen gerekiyor.
Eki Görüntüle 3567604
Hayatımda içtiğim en şekerli suydu galibahadi bismillah inşallah kolayca atlatırım
Gazanız mübarek olsunBen de içtim, saatin dolmasını bekliyorum. Çok geçmiş olsun şimdiden.
Sizden üçüncü saati de istediler mi?
Ayy inşallah inşallah şuan hastane içinde dört dönüyorumGazanız mübarek olsun
İna kolaylıkla biter
Benden sizinkine ek bir tane daha istediler. Bir açken, üç glükozu içtikten sonra. :/Evet önce açlık verdim suyu içtim sudan 1 saat sonra var sonra bir saat sonra tekrar var
Ayva yemek iyi geliyor demişlerdi. Ben bu şurubu kızımda çok kullandım. Şimdi de Dr bunu yazdı 3 şişe.Kızlar kızlarrr inanılmaz mide yanmalarım başladı ben 6 aya kadar iyi gelmiştim yaöneriniz varmı sizler neler yapıyorsunuz varmı önerisi çözümü olan resmen içim yanıyor midem ekşiyor gibi yanıyor anlatamıyorum
Seninki 100 mg lık yükleme. En zoru. Allahım kolaylık versin.Benden sizinkine ek bir tane daha istediler. Bir açken, üç glükozu içtikten sonra. :/
Ayım 2 sinde doktora gideceğim şikayetlerim çoğaldı benim epeyce gidene kadar ayva yı deniycem sağol LadyAyva yemek iyi geliyor demişlerdi. Ben bu şurubu kızımda çok kullandım. Şimdi de Dr bunu yazdı 3 şişe
Aile hekimi de yazıyor.Ayım 2 sinde doktora gideceğim şikayetlerim çoğaldı benim epeyce gidene kadar ayva yı deniycem sağol Lady
Bana da yazar diye düşünüyorum
Anadolu yakakasına hiç bakmıyorum ama sizi haberdar ederim öğrendiğim yerlerden..Artık bu levele yaklaştık. Doğum ücretleri
Acaba Anadolu yakasında fiyatlar nasıl ?
maşallah bebisine
Evet henüz etki başlamadan teşhis ve tedavi başladı sende.
Geçen cuma, 24+4te, 900 küsür gramdı benimki. On beş gün içinde gittiğim 2 Dr da bebeğin karın çevresi geniş dedi. Ben kendim kilolu old için çocuğum da öyle gibi düşünmüştüm ama öyle değilmişŞekerdenmiş. Amaaaaa….
Diyeti başaracağız. Başka yolu yok
Tiroit ilacını sabah namaza kalkınca alıyorum ben. Geri kalanları akşam yatmadan hep birlikte.
Şuan günlük kullandığım ilaçlar , demir+magnezyum+coraspirin+prilam.
Haftada bir de devit.
Eki Görüntüle 3567509
Hadi ya ona dayanamazdım heralde 100lük mü içtinBenden sizinkine ek bir tane daha istediler. Bir açken, üç glükozu içtikten sonra. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?