Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kediyi sevdikçe dokundukca odasına aldıkca devam edecek bu alerji durumu. Aynı evin içinde korumak zor .benim de kedim var doktor göndermen lazım dedi
Odama almadım sevmedim dokunmadım daha iyi gelmişti bu yöntem doktorunuza sorun danışın isterseniz. Ama kızınıza net bir şekilde anlatın 1 gün günlük birşey degil ki malesef

Evet sorularımı not aldım inşallah hepsini soracağım heralde benimde dizler ondan ağrıyor yoksa yaş 35 diyip artık gıcırdamaya mı başladı vücut
Yok canım daha fıstık gibisindir vücut gicirdamaz öyle hemen kilo çok etkiliyor tabi ödemler de sor bakalım ne diyecek bende merak ediyorum
Sağol canım bilgilendirme için. İnşallah güzel haberlerle de gelirsin.
Valla ben hediye falan beklemiyordum açıkçası o zaman. Bir tane çanta, biraz bez, bebek için şampuan,losyon falan, göğüs ucu kremi, bebek için parfümsüz deterjan hemde 4 paket falandı. Baya şaşırmıştım. Bakalım bu sefer verirler mi bilmem ama ben almıştım iyi olmuştu. O kadar kullanışlı oluyor ki o çantalar. İnşallah gönlüne göre bulursun kuzum

Evet sorularımı not aldım inşallah hepsini soracağım heralde benimde dizler ondan ağrıyor yoksa yaş 35 diyip artık gıcırdamaya mı başladı vücut
Canım benimde diZlerimde ağrı başladı yürüyünce belimde tutuluypdu birazcık evde iş yaptığıöda doktor magnezyum başlattı anında kesildi. Kullanıyomusun bilmiyorum ama magnezyum eksikliğinden de olabilir

Son düzenleme:
Ayva yemek iyi geliyor demişlerdi. Ben bu şurubu kızımda çok kullandım. Şimdi de Dr bunu yazdı 3 şişe.

Benden sizinkine ek bir tane daha istediler. Bir açken, üç glükozu içtikten sonra. :/
Seninki 100 mg lık yükleme. En zoru. Allahım kolaylık versin.

Ayım 2 sinde doktora gideceğim şikayetlerim çoğaldı benim epeyce gidene kadar ayva yı deniycem sağol Lady
Bana da yazar diye düşünüyorum
Aile hekimi de yazıyor.
Önümüzdeki hafta aile hekimliği kapalı. Gidecek olan bugün gitsin.

Artık bu levele yaklaştık. Doğum ücretleri
Acaba Anadolu yakasında fiyatlar nasıl ?
Anadolu yakakasına hiç bakmıyorum ama sizi haberdar ederim öğrendiğim yerlerden.. lady peacock ay bir türlü cevap vermeyi beceremedin. Bu sefer olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…