Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Son dkya bırakmaa çanta isini, 28-30dan sonra ne olacagi belli olmaz, hepimizin duası vaktinde saatinde olması ama tedbir almakta da fayda var, iyice de ağırlaşmış olacaksın elinin altında bulunsa iyi olur
Bence de, ikizler daha erken geliyor her şekilde.

Hastane çıkışı çantası, asgari eşyaları hazır olsun artık.

Canım senin attığın bi tablo vardı kaydetmiştim ama silinmiş burada da bulamadım duruyor mu acaba

IMG_5083.webp

Yok canım daha fıstık gibisindir vücut gicirdamaz öyle hemen 😍❤️🤣 kilo çok etkiliyor tabi ödemler de sor bakalım ne diyecek bende merak ediyorum 🥰 ❤️

Sağol canım bilgilendirme için. İnşallah güzel haberlerle de gelirsin. ❤️🤲

Valla ben hediye falan beklemiyordum açıkçası o zaman. Bir tane çanta, biraz bez, bebek için şampuan,losyon falan, göğüs ucu kremi, bebek için parfümsüz deterjan hemde 4 paket falandı. Baya şaşırmıştım. Bakalım bu sefer verirler mi bilmem 🤣🤣🥰 ama ben almıştım iyi olmuştu. O kadar kullanışlı oluyor ki o çantalar. İnşallah gönlüne göre bulursun kuzum 🥰❤️🤲
Ay inşallah 😂😂çok sağol canım haber ederim muhakkak 🥰😘😘

Canım benimde diZlerimde ağrı başladı yürüyünce belimde tutuluypdu birazcık evde iş yaptığıöda doktor magnezyum başlattı anında kesildi. Kullanıyomusun bilmiyorum ama magnezyum eksikliğinden de olabilir
Evet canım ben başından beri kullanıyorum hatta kabızlık problemi yaşamayayım ye vermiştim doktorum ama anlamadım acaba yeterli mi gelmiyor soracağım bi bunu çünkü eğilip kalkarken acayip bir ağrı oluyor hayat kalitemi etkiliyor artık.

Kızlar kızlarrr inanılmaz mide yanmalarım başladı ben 6 aya kadar iyi gelmiştim ya :KK47: öneriniz varmı sizler neler yapıyorsunuz varmı önerisi çözümü olan resmen içim yanıyor midem ekşiyor gibi yanıyor anlatamıyorum
Ben ayva ve tahin ile rahatlıyorum deneyebilirsin ama kimine de fayda etmiyor. Birde baharatlı yada yağlı, çiğ sarımsak soğanlı bir şey olursa asla hiçbir şey fayda etmiyor yediklerine de dikkat et ben ona göre çözüm buldum bunları yemediğimde sorun yok yediğimde işkence oluyor 🫠

Kızlar idrar yaparken alt tarafında ağrı hisseden var mı? Bende bu durum bir haftadır var. Geçen gün dahiliyede kan tahlili yaptırmıştım. Crp 9 çıktı hatta doktora enfeksiyon olabilir mi dedim, yok öyle bir şey görünmüyor, dedi idrar tahlili almadı. Ama ne zaman idrara sıkışsam ağrı oluyor hatta önce ağrı oluyor öyle sıkıştığımı anlıyorum lavaboya gittikten sonra geçiyor. Acaba bebek mesaneyi sıkıştırdığı için olabilir mi bunu yaşayanlar var mı. Haftaya perşembe doktor randevum var onu beklesem mi yoksa bugün acile mi gitsem bilemedim 😕 Acilde de sürünmek istemiyorum arada kaldım.

Yok hayır, 75 mg glukozu bu şekilde istedi hekim. Sabah 8’de açlık kanı vermeseydim herhalde ben de zorlanırdım. Son kanı verirken biraz gözüm karardı ama halloldu bir şekilde.
75 gm da böyle bir uygulama olabileceğini bilmiyordum. Neyseki geçti bitti 💐

Kızlar idrar yaparken alt tarafında ağrı hisseden var mı? Bende bu durum bir haftadır var. Geçen gün dahiliyede kan tahlili yaptırmıştım. Crp 9 çıktı hatta doktora enfeksiyon olabilir mi dedim, yok öyle bir şey görünmüyor, dedi idrar tahlili almadı. Ama ne zaman idrara sıkışsam ağrı oluyor hatta önce ağrı oluyor öyle sıkıştığımı anlıyorum lavaboya gittikten sonra geçiyor. Acaba bebek mesaneyi sıkıştırdığı için olabilir mi bunu yaşayanlar var mı. Haftaya perşembe doktor randevum var onu beklesem mi yoksa bugün acile mi gitsem bilemedim 😕 Acilde de sürünmek istemiyorum arada kaldım.
Tuvaletinizi tutarsanız o agrı yapar tuvaletiniz geldigi an gidin .yoksa sancılar oluyor

75 gm da böyle bir uygulama olabileceğini bilmiyordum. Neyseki geçti bitti 💐
Bana da tuhaf geldi, hatta diyabet hemşiresi bir daha gidip doktora sordu ama illa üçüncü saati de istedi.
Geçti gitti diyelim. 🌸
Benim değerlerim düşük çıkmış. O kadar emindi ki perinatalog da suyum fazla ve bebek de göbekli olunca.
Çarpıntımın, nabız yüksekliğinin nedeni bulunamamış oldu galiba..
Bayramdan sonra randevumda belki daha detaylı yorumlar.

İdrar yolu enfeksiyonunda tam tersi olur idrarını yaparken yanma olur. Benimde gebelikten önce çok çektiğim bir konuydu idrar yolu enfeksiyonu Suan gebelikte aşırı dikkat ediyorum.

Kizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geride 😞 bugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Benim kızımda bu şekilde geriden geliyordu. 3760 53cm doğdu maşallah. Yeğenime de bir hafta önden gidiyor çok iri bebek dediler 2900 doğdu. Ölçümlere çok takılmamak lazım içiniz rahat olsun tecrübeyle sabit..
Benimde anlattiginiz gibiydi enfeksiyon çıktı. İçtiğim suya bazen sirke bazen limon suyu damlatarak atlattım çok şükür
Sipariş vereyim . Artık inşallah hazır olsun bakalım 😊
Bende daha hiç başlamadım. Bir sürü şey var sepette bayramdan sonra bende başlayacağım artık❤️

Enfeksiyon olabilir ama doktor yok demiş anlayamadım
Ben de anlayamadım idrar tahlili yapsa belki çıkardı kan tahliliyle yetindi.

İdrar yolu enfeksiyonunda tam tersi olur idrarını yaparken yanma olur. Benimde gebelikten önce çok çektiğim bir konuydu idrar yolu enfeksiyonu Suan gebelikte aşırı dikkat ediyorum.
Yani zaten ağrıyla geliyor idrarı yaparken de yine ağrıyla yapıyorum. Çıktıktan sonra geçiyor. Neyse sanırım enfeksiyon var yazılanlardan öyle anladım daha fazla uzatmayayım idrar konusunu 😅
Benimde anlattiginiz gibiydi enfeksiyon çıktı. İçtiğim suya bazen sirke bazen limon suyu damlatarak atlattım çok şükür
Teşekkürler o zaman ben de o şekilde deneyeyim evde kendi kendime 😊 Ne kadar sirke koyuyordunuz suya hatırlıyor musunuz?

Back
X