Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Diyeceksin kardeşim 😎 rahim benim içimde sabit duruyor onun neyine para alıyorsun tatile mi gönderiyorsun rahimi para 💴 alıyorsun bu dilden anlıyorlar 😂

Ahahaha 😂 😂 güzel benzetme canım doğru valla ama ben sordum neden hani para alıyorsunuz sonuçta biz evde yatıyoruz oturuyoruz normal.hayatimiza dönüyoruz ık mık ettiler yok embriyo bakım parası ilaç parası yani embriyo 5 gün bakım yapıyorsun bakımda gözlemliyorsun yani sonra donduruyorsun kiiii bu pakete dahil zaten yetmedi dondurup saklamak içinde ekstra para alıyorsun zaten hiçbir cevap alamadım böyle söyleyince ne diyorlarsa yapmak zorunda kalıyoruz yeter ki olsun diye
Biliyorlar zayıf damarımızı bizi çocuk aşkımızdan vuruyorlar. Çocuk sahibi olmanın bir bedeli olamaz duygusal açıdan, bunlar da sömürüyolar işte biz de eli mahkum kabul ediyoruz. Embriyo zaten donmuş halde bir çekmecede, arada bir açıp tozunu mu alıyorlar , suluyorlar mı büyüsün diye nedir yani ‘bakım’

Ahahaha 😂 😂 güzel benzetme canım doğru valla ama ben sordum neden hani para alıyorsunuz sonuçta biz evde yatıyoruz oturuyoruz normal.hayatimiza dönüyoruz ık mık ettiler yok embriyo bakım parası ilaç parası yani embriyo 5 gün bakım yapıyorsun bakımda gözlemliyorsun yani sonra donduruyorsun kiiii bu pakete dahil zaten yetmedi dondurup saklamak içinde ekstra para alıyorsun zaten hiçbir cevap alamadım böyle söyleyince ne diyorlarsa yapmak zorunda kalıyoruz

Dicek birşeyleri yok arkadasim ilaç parası diyor bilmem ne yetkili kişiye aktariyim diyor oda ık mık işte yani dediğim gibi olsun diye ne derlerse yapmak zorunda kalıyoruz ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum yani para tuzağı başka bişi değil

Öyle zaten Rahim dinlendirme adı altında para 💰 sömürüyorlar yazık günah insanlar evini arabasını altını vs satıyor bu yolda hastaların işini kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar 😒☹️

Biliyorlar zayıf damarımızı bizi çocuk aşkımızdan vuruyorlar. Çocuk sahibi olmanın bir bedeli olamaz duygusal açıdan, bunlar da sömürüyolar işte biz de eli mahkum kabul ediyoruz. Embriyo zaten donmuş halde bir çekmecede, arada bir açıp tozunu mu alıyorlar , suluyorlar mı büyüsün diye nedir yani ‘bakım’
Ahahaha 😂 😂 😂 ay ne güldüm gece gece valla 😂😂 Allah seni de güldürsün güzel haberlerle inşallah 🙏🏻🙏🏻
Sömürme gerçekten bu başka bişi değil yani duygusal anlamda bakmıyorlar sadece maddi açıdan

Altı üstü buzluga atmışlar gören diyecek arada manikür yapmak için dışarı çıkartıp katıyorlar vallahi 😅

Öyle zaten Rahim dinlendirme adı altında para 💰 sömürüyorlar yazık günah insanlar evini arabasını altını vs satıyor bu yolda hastaların işini kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar 😒☹️K

Öyle zaten Rahim dinlendirme adı altında para 💰 sömürüyorlar yazık günah insanlar evini arabasını altını vs satıyor bu yolda hastaların işini kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar 😒☹️
Yok canım benim kolaylaştırmak yok zorlaştırmak var hiç düşünmüyorlar yani bizde düşünmüyoruz ama bı yere kadar bı yerden sonra hele şehir dışından gidince insan düşünmek zorunda kalıyor ve maddi açıdan tedavisini yarıda bırakan çok insan tanıdım bahçeci de Allah yardımcımız olsun

Ahahaha 😂 😂 😂 ay ne güldüm gece gece valla 😂😂 Allah seni de güldürsün güzel haberlerle inşallah 🙏🏻🙏🏻
Sömürme gerçekten bu başka bişi değil yani duygusal anlamda bakmıyorlar sadece maddi açıdan
Amin canım benim, seni güldürsün inşallah 🙏🏻 benim de kalp atışı dinlenecek 2 haftaya, bakalım orada ne kadar bayılacağız, saymıyoruz artık geleni gideni girdik bir yola sonumuz hayrola…

Amin canım benim, seni güldürsün inşallah 🙏🏻 benim de kalp atışı dinlenecek 2 haftaya, bakalım orada ne kadar bayılacağız, saymıyoruz artık geleni gideni girdik bir yola sonumuz hayrola…
Amin aminnn inşallah duamız belli duyan belli 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻
Benimde 7. Günüm bugün bakalım hayırlısı artık gün yaklaştıkça heyecan artıyor
Sen hangisinde tedavi görmüştün valla bahcecide muayene en son 7000 bindi ödüyorsun 6 ay muayene ücretsiz ama bu 6 ay içinde gebelik olursa karşılamıyor gene ücret ödüyorsun

İnşallah sonuçlar da iyi çıkacak 🤲🏻🤲🏻🧿.
Yarın doktora gidicem iki gündür iğne vuruyorum kana falan bakacaklar sanırım dua edin canım hepiniz. Aslında ne diyeceklerini de bilmiyorum tam

Monarozam gönlünü ferah tut inşallah güzel foliküller büyümüştür yarın hem kan alırlar hem ultrason yapıyorlar güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲 :KK37: :KK31:

Amin aminnn inşallah duamız belli duyan belli 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻
Benimde 7. Günüm bugün bakalım hayırlısı artık gün yaklaştıkça heyecan artıyor
Sen hangisinde tedavi görmüştün valla bahcecide muayene en son 7000 bindi ödüyorsun 6 ay muayene ücretsiz ama bu 6 ay içinde gebelik olursa karşılamıyor gene ücret ödüyorsun
İnşallah yavruna kavuşursun hayırlısıyla canım, gerçekten o gün saymalar bitmiyor insanın hayatının merkezine gün saymak meselesi oturuyor tüp bebek sürecinde. Şişli Memorial canım benim, ama daha bir şey sormadım ne kadar diye, artık duymak istemiyorum çünkü, kalp atışını önce duyayım sonra kasada koymaz diye düşünmekteyim 🤣🤣 şimdiden gerilmeye gerek yok😅

R rindol canım nasılsın transfer oldun mu dilerim bebişin sağlıcakla hayırlı bir şekilde sıkı sıkı tutunur Amin 🤲👼💕 Test günün ne zaman? Pozitif haberler alırsın
İyiyim iyiyim canım bugün transfer oldu çok şükür eve gelince bir uyumuşum akşam olmuş şimdi anca konuşmaları okuyabildim güzel duaların için çok teşekkür ederim transferde aklıma yazdıkların geldi ya müsavvir çektim hep 💖 test tarihi 15 Nisan verdiler bana bugün transfer olanlardan en geç test tarihini bana vermişler nasıl dayanacağım bilmiyorum 🤦🏻‍♀️

İnşallah yavruna kavuşursun hayırlısıyla canım, gerçekten o gün saymalar bitmiyor insanın hayatının merkezine gün saymak meselesi oturuyor tüp bebek sürecinde. Şişli Memorial canım benim, ama daha bir şey sormadım ne kadar diye, artık duymak istemiyorum çünkü, kalp atışını önce duyayım sonra kasada koymaz diye düşünmekteyim 🤣🤣 şimdiden gerilmeye gerek yok😅
Amin canım benim aminnn inşallah 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻
Maalesef bitmiyor ya uyuyamıyorum heyecandan test sipariş ettim gelmesini bekliyorum gelse geldiği gibi yapıcam kendimi sonuca hazirlicam
Yok canım senin tutunmuş olmuş Allah'ın izniyle Allah rızkını vericek bundan sonra ne düşünceksin ne olmuş olmuş yani olsada tedavi süreci kadar koymazdır yani Allah'ın izniyle kalp atışını duyda gerisini boşver rabbim o güzel sesi başta bana,sana sonra bu yolda olan herkese duyursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İyiyim iyiyim canım bugün transfer oldu çok şükür eve gelince bir uyumuşum akşam olmuş şimdi anca konuşmaları okuyabildim güzel duaların için çok teşekkür ederim transferde aklıma yazdıkların geldi ya müsavvir çektim hep 💖 test tarihi 15 Nisan verdiler bana bugün transfer olanlardan en geç test tarihini bana vermişler nasıl dayanacağım bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
İyi Çok şükür hamdolsun inşallah 15 Nisan da daha da iyi olursun dilerim minik mucizemiz annesine sıkı sıkı tutunur bırakmaz bizde bu heyecanı yaşarız hep birlikte inşallah Amin 🤲🥹
Allahım kabul etsin inşallah Ya Musavvir Esma’sının yüzü suyu hürmetine Rabbim bebeğini sana bağışlasın kucağına Almayı nasip eylesin inşallah 🤲 sonuç alana kadar sürekli çekebildiğin kadar çek canım 📿🫶👼

Maalesef bitmiyor ya uyuyamıyorum heyecandan test sipariş ettim gelmesini bekliyorum gelse geldiği gibi yapıcam kendimi sonuca hazirlicam
Yok canım senin tutunmuş olmuş Allah'ın izniyle Allah rızkını vericek bundan sonra ne düşünceksin ne olmuş olmuş yani olsada tedavi süreci kadar koymazdır yani Allah'ın izniyle kalp atışını duyda gerisini boşver rabbim o güzel sesi başta bana,sana sonra bu yolda olan herkese duyursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çoook teşekkür ederim canım benim daha güzel süreçler sana nasip olsun inşallah 🙏🏻 dediğin gibi onca harcamanın üstüne artık çok zorlamaz 🤣

Yok canım senin tutunmuş olmuş Allah'ın izniyle Allah rızkını vericek bundan sonra ne düşünceksin ne olmuş olmuş yani olsada tedavi süreci kadar koymazdır yani Allah'ın izniyle kalp atışını duyda gerisini boşver rabbim o güzel sesi başta bana,sana sonra bu yolda olan herkese duyursun inşallah
Çoook teşekkür ederim canım benim daha güzel süreçler sana nasip olsun inşallah 🙏🏻 dediğin gibi onca harcamanın üstüne artık çok zorlamaz 🤣
Aminnnn aminnn çokkkkkkkkkk bir sürüüüü aminnn 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aynen canım zorlamaması lazım zorlamasın 😂😂😂 zaten Allah'ın izniyle kalp atışını da duyduktan sonra başka doktor başka hastaneyle devam edersin doğum için yani ben öyle yapıcam o yüzden söyledim

Yok canım senin tutunmuş olmuş Allah'ın izniyle Allah rızkını vericek bundan sonra ne düşünceksin ne olmuş olmuş yani olsada tedavi süreci kadar koymazdır yani Allah'ın izniyle kalp atışını duyda gerisini boşver rabbim o güzel sesi başta bana,sana sonra bu yolda olan herkese duyursun inşallah

Aminnnn aminnn çokkkkkkkkkk bir sürüüüü aminnn 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aynen canım zorlamaması lazım zorlamasın 😂😂😂 zaten Allah'ın izniyle kalp atışını da duyduktan sonra başka doktor başka hastaneyle devam edersin doğum için yani ben öyle yapıcam o yüzden söyledim
Ben de öyle yapacağım canım tamamlayıcı sigortam var biraz da ücretsiz olsun artık 🙏🏻

Back
X