Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Arkadasimin midesi hassastır ona rağmen hamilelik süresince hic bulantısı olmadı. Kızı da masallah baya saçlı da doğmuştu olmayinca olmuyor:)
benim annemde oyle bana hamileyken hic bisey hiss etmemis. ama erkek kardesime hamileyken 9 ay bulantidan yatakdan kalkmamis her hamilelik kendine gore farklidir yas farkida oluyor insan deyisiyor

Ya aslında en zoru kafamı kaldıracak halimin bile olmaması. Mecalim yok elim ayağım kesik devamlı tansiyonum düşük gibi bi garip. Bulduğum her fırsatta uyumak istiyorum hep yatıyorum hepp
Bu aksam 11 saat uyumusum, aksam ustu de biseyler yiyip sizmisim esim 2 saate yakin uyudun diyip uyandirdi gece uyuyamazsam diye kaldirmis hani 🤣 gunun yarisindan cogu uyuyorum ve doyamiyorum asla hep uykuluyum

Canım Allah esirgesin ben daha ileriki haftalarda yaşamıştım bunu şu gelmesi böyle bildiğiniz altına kaçırma gibi bişey değil şöyle ki aniden yoğun bir su geliyor sen işediğini sanıyorsun ama kendini sıksan da durduramıyorsun öyle bişey rabbim kimseye erken haftada yaşatmasın düşünme bile böyle şeyler 🙏
Yani bugün tatsız şeyler yaşadım. Biraz kendimi kastım ettim, kasıklarımda yanma hissettim. Wc ye gittiğimda çamaşırım bayağı ıslaktı anlayamadım. Doktora yazdım o da ihtimal vermedi yarın gideceğim hastaneye. Ama kafama takıldı.
Öyle su geliyoe gibi falan hissetmedim ama

Bu aksam 11 saat uyumusum, aksam ustu de biseyler yiyip sizmisim esim 2 saate yakin uyudun diyip uyandirdi gece uyuyamazsam diye kaldirmis hani 🤣 gunun yarisindan cogu uyuyorum ve doyamiyorum asla hep uykuluyum
Ay ben de öyle gece 12 saat uyuyp gündüz de 4-5 saat uyuduğum oluyor sızıveriyorum. Eşim çok şaşkın zaten bu halime. Uyuyamama gibi durumumuz yok boşuna uyandırmasın ya 🤣

Yani bugün tatsız şeyler yaşadım. Biraz kendimi kastım ettim, kasıklarımda yanma hissettim. Wc ye gittiğimda çamaşırım bayağı ıslaktı anlayamadım. Doktora yazdım o da ihtimal vermedi yarın gideceğim hastaneye. Ama kafama takıldı.
Canim cok gecmis olsun umarim korktugun sey degildir olan. Soyle bir sey soyliyim kendime basima gelen, ben hormonal sanirim asiri terliyorum o bolgemden. Yuzde yuz pamuklu camasir giyiyorum, gunde iki bazen uc kez degisiyorum cunku hem akintim var hem de cok terliyor o bolgem. Camasirimin islanmasindan anliyorum bazen hicbir sey yapmasam da terliyor cok garip. Belki seninki de boyle bir sey mi diye yazmak istedim

Ay ben de öyle gece 12 saat uyuyp gündüz de 4-5 saat uyuduğum oluyor sızıveriyorum. Eşim çok şaşkın zaten bu halime. Uyuyamama gibi durumumuz yok boşuna uyandırmasın ya 🤣
Bugun doktorumla konusuyoruz, bu kadar uyumam normal mi dedim, ilk 12 hafta zehirlenmis gibi uyumak gebeligin sanindandir diyor🤣🤣

Git canım bakılsın ihmal etmeye gelmez iyi yapmışsın ama onu hissedersin normal şartlarda yine de kontrol olmakta fayda var 🙏

Canim cok gecmis olsun umarim korktugun sey degildir olan. Soyle bir sey soyliyim kendime basima gelen, ben hormonal sanirim asiri terliyorum o bolgemden. Yuzde yuz pamuklu camasir giyiyorum, gunde iki bazen uc kez degisiyorum cunku hem akintim var hem de cok terliyor o bolgem. Camasirimin islanmasindan anliyorum bazen hicbir sey yapmasam da terliyor cok garip. Belki seninki de boyle bir sey mi diye yazmak istedim
Benim de yoğun akıntım oluyor

Hanımlarrr benimki belkş biraz şımarıklık olacak ama bugün tam 8. Haftaya girdim benm hala hiç belirtim yok sadece koku hassasiyeti çok fazla normalde de hassastr ama normalin üzerinde. 3 kere öğürdüm 1 kere kustum sadece ara ara sızım oluyr kasıklarda o kadr. Allah korusun bir aksilik olsa haberim olmayacak diye korkuyorm. 7-8 haftaya gelipte belirtisi olmayan var mı?
Benim de sadece koku belirtim var bir de uyku nedir bilmezdim. Akşamları erkenden uyuyorum . İki gündür hafif kaşık ağrım var.

Merhaba kızlaar bayadır yazmıyordum. Mide bulantısı ve halsizlikle savaşıyorum tavsiyesi olan var mı? Sizde durumlar nasıl
Yemekten sonra yarım muzun üstüne 1 tatlı kaşığı tahin döküp tüketin bende yanma ve bulantıdan ilk gebeliğimde 9 ay çektim şimdi ikinci gebelik ilaç kullanmadan çaresine bakmaya çalışıyorum çünkü prilam bende çok uyku sersemlik yapmıştı şimdi bakmam gereken bir oğlum var vurup kafayı akşama kadar yatamıyorum

Kizlar aksamustu jinekologumla konustuk, aile dostumuz ayni zamanda kendisi cok cok guvenip sevdigim bir ablamdir. Tup bebek doktorumu da kendisinin tavsiyesiyle okul arkadasi oldugu icin secmistim. Fetal dna icin iki firma onerdi, bakilacak gen sayisina gore fiyat veriliyor dedi. Tup bebek doktoruma da sorup hepsini arayip fiyat alacagim.

Embriyom genetik olarak saglikli oldugu halde yine de yaptirsam mi diye sorunca boyle yazdi direkt iletiyorum,

“PGD normal olsa da fetal DNA öneriyoruz. Çünkü PGD normal olup kromozom anomalisi olan bebek nadiren oluyor
Bu kadar emek ve masraf ettiniz, fetal DNA da yaptırın”

Firmalar icin de soyle malesef piyasada cok fazla art niyetli isinin ehli olmayan insan oldugunu soyledi. Fetaldna da saglikli rapor cikarilip downlu dogan bebek bizzat taniyorum malesef dedi… yani o piyasa da her seyde oldugu gibi kirlenmis malesef.

Ben iki doktorum da onerdigi icin aklimda kalmamasi icin yaptiracagim fetal dna.
Dileyen olursa bana yolladigi iki firmanin kartvizitinin fotografini mesajlardan yollayabilirim 🌸
Merhabalar. Rica etsem benimle paylaşabilir misiniz?

Canım akıntın yapış yapışsa korkma su değildir o su idrar gibi sarımsı oluyor

Evet terlemiş olacağımda aklıma geldi ama yine de emin olamadım :(

Evet terlemiş olacağımda aklıma geldi ama yine de emin olamadım :(
Biraz gozlemle bakalim allah korusun canim dedigin sey baya ciddi bir sey illa baska bir belirtisi de olurdu. Ki sen hani dogum da yapmis birisin belki oradan da ayirt edersin su an panikle kiyaslayamamissindir belki de

benim annemde oyle bana hamileyken hic bisey hiss etmemis. ama erkek kardesime hamileyken 9 ay bulantidan yatakdan kalkmamis her hamilelik kendine gore farklidir yas farkida oluyor insan deyisiyor
İşte korktuğum şey 12. Haftada kesilmişti önceki gebelikte ama bu sefer erken başladı ve daha kötü ya kesilmezse 😭 evde bir çocuk daha varken bir de vicdan azabı ekleniyor

Kizlar aksamustu jinekologumla konustuk, aile dostumuz ayni zamanda kendisi cok cok guvenip sevdigim bir ablamdir. Tup bebek doktorumu da kendisinin tavsiyesiyle okul arkadasi oldugu icin secmistim. Fetal dna icin iki firma onerdi, bakilacak gen sayisina gore fiyat veriliyor dedi. Tup bebek doktoruma da sorup hepsini arayip fiyat alacagim.

Embriyom genetik olarak saglikli oldugu halde yine de yaptirsam mi diye sorunca boyle yazdi direkt iletiyorum,

“PGD normal olsa da fetal DNA öneriyoruz. Çünkü PGD normal olup kromozom anomalisi olan bebek nadiren oluyor
Bu kadar emek ve masraf ettiniz, fetal DNA da yaptırın”

Firmalar icin de soyle malesef piyasada cok fazla art niyetli isinin ehli olmayan insan oldugunu soyledi. Fetaldna da saglikli rapor cikarilip downlu dogan bebek bizzat taniyorum malesef dedi… yani o piyasa da her seyde oldugu gibi kirlenmis malesef.

Ben iki doktorum da onerdigi icin aklimda kalmamasi icin yaptiracagim fetal dna.
Dileyen olursa bana yolladigi iki firmanin kartvizitinin fotografini mesajlardan yollayabilirim 🌸
Canım bana gönderebilirsin. Bir bakayım bende.

Back
X