• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Artık bu levele yaklaştık. Doğum ücretleri :KK51:
Acaba Anadolu yakasında fiyatlar nasıl ?
Ben avrupa yakasındayım. Bezmialemde takipteydim ama doktor konusunda 5 aydan sonra başka doktora cesaret edemedim hem zamanımda azaldı .anadoluda erdem hastanesine karar verdim fiyatıda makul keza zaten yigenim orda doktor öneriside olunca oraya başlıyorum bende artık enazından güvenirim diye düşündüm

Ayva yemek iyi geliyor demişlerdi. Ben bu şurubu kızımda çok kullandım. Şimdi de Dr bunu yazdı 3 şişe.
Eki Görüntüle 3567619

Seninki 100 mg lık yükleme. En zoru. Allahım kolaylık versin. 🤲🏼
Bu şişeyi her gece kafaya dikmeden rahat uyuyamıyorum. Cısss diye yanmayı söndürüyor. Bir büyük yudum mideme iyi geliyor

Kizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geride 😞 bugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?

Bu şişeyi her gece kafaya dikmeden rahat uyuyamıyorum. Cısss diye yanmayı söndürüyor. Bir büyük yudum mideme iyi geliyor
Kızımda sarhoş gibi elimde bu şişeyle geziyordum.
Aynen şu şekil :eğlence::-)
Kizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geride 😞 bugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Benim bildiğim bir hafta ileri-geri normal. Ama her muayenede bu fark açılıyorsa o zaman dikkate alınır.

Sen güzel beslen. Moralini yüksek tut. :anne:

Son düzenleme:
Kızımda sarhoş gibi elimde bu şişeyle geziyordum. Aynen şu şekil :eğlence::-)

Benim bildiğim bir hafta ileri-geri normal. Ama her muayenede bu fark açılıyorsa o zaman dikkate alınır.

Sen güzel beslen. Moralini yüksek tut. :anne:
Sagol ladycigim 🥹
Doktor sorun yok desede bilincaltim sorun ariyor sanki hep bir panik hep bir endise😞 birde bugune kadar hep uyumluydu. Gerci su son 1 haftadir beslenme duzenimde bozuldu cenaze durumundan dolayi😞😞😞 insallah bir sonrakinde sorun cikmaz 🙏🙏 ama o zamana kadar kafaya takcagim bellii🫠🫠

Canım ölçümler her seferinde değişebilir . Hemen kötü düşünme lütfen . Ufak mm lik bir kayma bile çok şey değiştirir . Yolunda olmasa birşeyler doktorun söylerdi 🙌

Canım ölçümler her seferinde değişebilir . Hemen kötü düşünme lütfen . Ufak mm lik bir kayma bile çok şey değiştirir . Yolunda olmasa birşeyler doktorun söylerdi 🙌
Doktorumda sagolsun ben ne kadar paniksem o kadar rahat bir adam 😂😂 gerci bana islemiyor ama ne yapalim mecbur bekleyecegim 😞

Hala birşeyler almadım çocuklara . Bir yandan diyorum bari hastane çantası işini halledeyim . Bir yavaşlık geldi . Zaten gece uykuları yok sağa yatsam kaburgam sıkışıyor . Sola yatsam karnım geriliyor derken sabahı zor ediyoruz 😊 şikayet etmiyorum ama hep dua ediyorum kolaylaştır Allahım diye . Dayan diyorum şu 11-12 haftayı bi atlatalım .

image.webp

Ay bugün başınızı ne ağrıttım 🤦🏼‍♀️ sizce nasıl sonuçlar kızçeler

1 haftayı doktorlar öenmsemiyor canım çünkü ölçüm hata payı var. Ben detaylıya gittin detaylıyı yapan doktor 2 hafta önde ölçtü kafasını. Doktoruma çıktım 1 hafta önde ölçtü. Çocuğun pozisyonuna göre sapmalar oluyor. Doktoruna güven içini ferah tut 🙏

Doktorumda sagolsun ben ne kadar paniksem o kadar rahat bir adam 😂😂 gerci bana islemiyor ama ne yapalim mecbur bekleyecegim 😞
Ah canım bu vesveseler hiç bitmiyor . Hep bir şüphe bende de var . Benim biri aşağıya çok vuruyor diyorum aha çıkacak sanki . Ama doktor diyor rahim ağzı kapalı . Az hareket etmese diyorum birşey mi oldu . Annelik işte delilik 🙌

Olur öyle on güne kadar normal daha fazlaysa sebep sorgularlar, benim beş gün önde gidiyordu sonraki kontrolde normal tarihinden 4gun geri gitmişti toplam 9gun falandı, haftalık yavaşlar hızlanır gelişimi stres yapılacak hiç bir şey yok inan ki, çarşamba gittiğimde baş gövde bacak birbirinden günleri farklıydi, zamanla hafta ilerledikçe hepsi tam vaktinde gelişir merak etme, kemik yapısına fiziki yapısına göre bile olçumler değişik çıkabilir, verdikleri ölçümler ortalama değerler altı üstü olması çok normal 😊

Eki Görüntüle 3567672
Ay bugün başınızı ne ağrıttım 🤦🏼‍♀️ sizce nasıl sonuçlar kızçeler
Canım sınır değerlere göre iyi gibi sonuçların . Sadece açlık değerin aralığa göre sınır çıkmış . Doktorun karbonhidrat konusunda dengeli ol diyebilir diye düşündüm . Hayırlı sonuçların olsun inşallah .

Hastaneden hastaneye de fark ediyor. Bana da 1 hafta geriydi sonra Baska doktor tam haftası dedi bi doktor da 3 gün ileride dedi bence takılmayın moralinizi bozmayın

Hala birşeyler almadım çocuklara . Bir yandan diyorum bari hastane çantası işini halledeyim . Bir yavaşlık geldi . Zaten gece uykuları yok sağa yatsam kaburgam sıkışıyor . Sola yatsam karnım geriliyor derken sabahı zor ediyoruz 😊 şikayet etmiyorum ama hep dua ediyorum kolaylaştır Allahım diye . Dayan diyorum şu 11-12 haftayı bi atlatalım .
Son dkya bırakmaa çanta isini, 28-30dan sonra ne olacagi belli olmaz, hepimizin duası vaktinde saatinde olması ama tedbir almakta da fayda var, iyice de ağırlaşmış olacaksın elinin altında bulunsa iyi olur

Back
X