- 21 Ekim 2024
- 945
- 1.104
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.981
Ben avrupa yakasındayım. Bezmialemde takipteydim ama doktor konusunda 5 aydan sonra başka doktora cesaret edemedim hem zamanımda azaldı .anadoluda erdem hastanesine karar verdim fiyatıda makul keza zaten yigenim orda doktor öneriside olunca oraya başlıyorum bende artık enazından güvenirim diye düşündümArtık bu levele yaklaştık. Doğum ücretleri
Acaba Anadolu yakasında fiyatlar nasıl ?
Bu şişeyi her gece kafaya dikmeden rahat uyuyamıyorum. Cısss diye yanmayı söndürüyor. Bir büyük yudum mideme iyi geliyorAyva yemek iyi geliyor demişlerdi. Ben bu şurubu kızımda çok kullandım. Şimdi de Dr bunu yazdı 3 şişe.
Eki Görüntüle 3567619
Seninki 100 mg lık yükleme. En zoru. Allahım kolaylık versin.
Kızımda sarhoş gibi elimde bu şişeyle geziyordum.Bu şişeyi her gece kafaya dikmeden rahat uyuyamıyorum. Cısss diye yanmayı söndürüyor. Bir büyük yudum mideme iyi geliyor
Benim bildiğim bir hafta ileri-geri normal. Ama her muayenede bu fark açılıyorsa o zaman dikkate alınır.Kizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geridebugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Sagol ladycigimKızımda sarhoş gibi elimde bu şişeyle geziyordum. Aynen şu şekil
Benim bildiğim bir hafta ileri-geri normal. Ama her muayenede bu fark açılıyorsa o zaman dikkate alınır.
Sen güzel beslen. Moralini yüksek tut.
Canım ölçümler her seferinde değişebilir . Hemen kötü düşünme lütfen . Ufak mm lik bir kayma bile çok şey değiştirir . Yolunda olmasa birşeyler doktorun söylerdiKizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geridebugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Doktorumda sagolsun ben ne kadar paniksem o kadar rahat bir adamCanım ölçümler her seferinde değişebilir . Hemen kötü düşünme lütfen . Ufak mm lik bir kayma bile çok şey değiştirir . Yolunda olmasa birşeyler doktorun söylerdi
1 haftayı doktorlar öenmsemiyor canım çünkü ölçüm hata payı var. Ben detaylıya gittin detaylıyı yapan doktor 2 hafta önde ölçtü kafasını. Doktoruma çıktım 1 hafta önde ölçtü. Çocuğun pozisyonuna göre sapmalar oluyor. Doktoruna güven içini ferah tutKizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geridebugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Ah canım bu vesveseler hiç bitmiyor . Hep bir şüphe bende de var . Benim biri aşağıya çok vuruyor diyorum aha çıkacak sanki . Ama doktor diyor rahim ağzı kapalı . Az hareket etmese diyorum birşey mi oldu . Annelik işte delilikDoktorumda sagolsun ben ne kadar paniksem o kadar rahat bir adamgerci bana islemiyor ama ne yapalim mecbur bekleyecegim
Açlık kan şekeri sınır çıkmış.
Açlık kan şekerini sorun ederler mi ki acaba suyun fazlalığı için yaptırmıştı ya doktor da izinli soramıyorum aksi gibiAçlık kan şekeri sınır çıkmış.
Yükleme sonuçları ideal
Geçmiş olsun
Olur öyle on güne kadar normal daha fazlaysa sebep sorgularlar, benim beş gün önde gidiyordu sonraki kontrolde normal tarihinden 4gun geri gitmişti toplam 9gun falandı, haftalık yavaşlar hızlanır gelişimi stres yapılacak hiç bir şey yok inan ki, çarşamba gittiğimde baş gövde bacak birbirinden günleri farklıydi, zamanla hafta ilerledikçe hepsi tam vaktinde gelişir merak etme, kemik yapısına fiziki yapısına göre bile olçumler değişik çıkabilir, verdikleri ölçümler ortalama değerler altı üstü olması çok normalKizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geridebugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Canım sınır değerlere göre iyi gibi sonuçların . Sadece açlık değerin aralığa göre sınır çıkmış . Doktorun karbonhidrat konusunda dengeli ol diyebilir diye düşündüm . Hayırlı sonuçların olsun inşallah .
Hastaneden hastaneye de fark ediyor. Bana da 1 hafta geriydi sonra Baska doktor tam haftası dedi bi doktor da 3 gün ileride dedi bence takılmayın moralinizi bozmayınKizlar yaa son kontrolde doktor hersey yolunda dedi ama simdi ultrason kagidini inceledim. Bebegin olcumleri 6 gun geridebugune kadarda hep uyumluydu hatta. Simdi niye boyle bisey oldu anlamadim biraz moralim bozuldu. Olcumlerde boyle birsey yasayan oldu mu acaba ?
Sınır değerde çıkmış. İns sorun olacağını sanmıyorum.Açlık kan şekerini sorun ederler mi ki acaba suyun fazlalığı için yaptırmıştı ya doktor da izinli soramıyorum aksi gibi
Bu arada dün gece en son kaçta birşeyler yedin ve ne yedin . Bunlar da etkiliyormuş .Açlık kan şekerini sorun ederler mi ki acaba suyun fazlalığı için yaptırmıştı ya doktor da izinli soramıyorum aksi gibi
Son dkya bırakmaa çanta isini, 28-30dan sonra ne olacagi belli olmaz, hepimizin duası vaktinde saatinde olması ama tedbir almakta da fayda var, iyice de ağırlaşmış olacaksın elinin altında bulunsa iyi olurHala birşeyler almadım çocuklara . Bir yandan diyorum bari hastane çantası işini halledeyim . Bir yavaşlık geldi . Zaten gece uykuları yok sağa yatsam kaburgam sıkışıyor . Sola yatsam karnım geriliyor derken sabahı zor ediyoruzşikayet etmiyorum ama hep dua ediyorum kolaylaştır Allahım diye . Dayan diyorum şu 11-12 haftayı bi atlatalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?