Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yok balım yok, bana doktor buraya gelip yorulacagina parol iç meyve ye yat dinlen benim sana verecek birşeyim yok dedi bizde yeni gecirmistik ama bayramda minnak görümcem sağolsun bütün hastalığını attı üzerimize dünden beri biz de salya sümüğuz

Taze zencefil rendeleyip içine bal koyup karistir, biraz da limon sık, yiyebilirsen öyle aralıklarla kaşıkla gün içinde sürüp kivaminda oluyor zaten, yiyemezsen ılık suyla çay gibi karıştır iç, bı minik karabiber de ekleyebilirsin istersen, bana göre tadı kötü oluyor ama tek hafifleten tarifim de bu

Geçmiş olsun kuzum ateş var mı? Bende geçen haftadan beri hastayım daha yeni baya baya atlattım. Hapşırık, burun akıntısı vardı bende sürekli..ateş, öksürük yoktu o yüzden gitmedim. Bir sekilde geçti. Ateş varsa ihmal etmemek gerekir. Çok çok kötü hissediyorsan git tabi ki kuzum.

Sizede cok gecmis olsun. Bizde de arefe günü eşim kötüydü 2 günde topladı sonra ben basladim işte. Birde bayramda buralar cok soguktu oraya buraya git derken ordan da kaptim biraz.

Evet zencefil içerken çok zorlanıyorumbende pek begenmem ama yarin zorlicam iyilesiyimde yeterki. beni de ıhlamur rahatlattı bugün 2. Fincanı simdiye sakladim yatarken en azindan rahat uyuyayim diye simdi içtim.

Ben o zaman hiç yormiyim kendimi doktor diye. Ben bas agrim yok diye parol da icmedim ama iceyim bi tane o zaman eahatlatir o da

Sana da geçmiş olsun Öksürük yok burnum su gibi akıyor hapşırma refleksim oluyor ama hapşıramıyorum Burnumu gıdıklayan bir şey oluyor Sadece sonra gözümden yaş akıyor. Ateş cikmadı ama bunalıyorum bazen vucudum darlaniyo

Başım ağrıyor dokuluyorum dedim kemiklerim ağrıyor Sürünüyorum dedim, anlıyorum da sana verecek birşeyim yok ciğerine iner kötüleşirsen gel o zaman mecbur kalırsak veririz diyor meyve falan ne bulursan dayan portakaldan ziyade kivi de rahatlatıyor biraz yiyebilirsen, Allah şifa versin

İnceleyeceğim ama şöyle baktım fiyatı da diğerlerine göre baya uygun ben beğendim. Tekerlekleri küçük gibi ama manevrası daha kolay oluyormuş küçüklerde

Ahh ahh hastalık zaten kötü birsey hakilelikte xxxx982828282882882 daha kötüymüs yarın tüm tuşlara basıcam artik toksa 1 gun daha katlanamam. Zencefil portakal kivi ne varsa

Çok sağol canım benim. Benim de öyleydi burnum su gibiydi ateş, öksürük yoktu vücutta halsizlik oldu sadece 1 gün oldu o da. Burun akintim daha bugün iyice koyulasti afedersin. Akmıyor yani artık. 1 haftada toparladım ancak. Ateş olmayınca öksürük olmayınca gitmeye gerek duymadım influenza falan değil diye. Onlar olsaydı giderdim. Bol meyve bol su kuruyemiş falan ye iç kuzum. Dinlenmekten başka çaresi yok. İnşallah en kısa zamanda geçer

Kuzum plesentası yukarda olanlar da hep aynı ağrıları çekiyormuş normal demek ki korkmayalım. Kanama vs yoksa rahat olalım bebişlere yansımasın

Benimde öyle canım 13. Haftadayim progestan kullanıyorum korkuyorum hastaneye gitmelimiyim sence zaten önümüz hafta kontrolüm var bekliyimi bilemedim
İhmal etmektense acile görün için rahat etsin bence ben de gittim iki gün kala en azından içim rahatladı
Alttan muayeneden ben de hiç hoşlanmıyorum eminim doktorlar da sevmiyordur. İleride çatı muayenesini düşünemiyorum videolarını izlerken bile kasılıyorum Kadın olmak...
Gerçekten ya zaten karından bakınca suyun yeterli diyo kendi doktorum ama acile gidince hep aynı sıkıntı prosüdür değişse keşke her defasında imza atıyorum alttan muayeneyi reddediyorum diye

Canım merhaba 2 hafta önce kadar bende öyleydim doktora çıktım ilaçta verdi ama kullanmadım.
İki bardak sıcak suya göz kararı bal ve bir adet limon sıktım ara ara tükettim bana iyi geldi ve atlattım çok şükür bunu deneyebilirsin.
Bol meyvede tüket

Tarhana öneririm bende bol sarımsaklı tarhana sirkeli içmiştim

plesenta aşağıda olunca ne oluyormuş

plesenta aşağıda olunca ne oluyormuş ? Benımde aşağıda dendi vajinal ağrım oldu bugün normal mi

Geçmiş olsun.

Su an yine herkes hastalıktan kırılıyor. Bayram ziyaretlerinin de etkisi oldu sanırım. Eşim de çok hasta. Güya benden uzak durmaya çalışıyor. Ama aynı evin içinde illa herkese uğrar illet
Kızlar bu gebelik şekeri ödem yapıyor mu?
25-26. Haftalarda ödem genel bi hamilelik şikayeti. Haricen gebelik şekeri ödem yapar mı bilmiyorum ama gebelik şekeri için diyet yapmaya başladığımdan beri ödem neredeyse tamamen gitti

Beni görenlerin ödemin gitmiş. Süzülmüşsün demesinin yanında; ayağıma olmayan, sıkan ayakkabı rahat oluyor. Sabahları hükmedemediğim odun gibi parmaklarım öğleye doğru anca açılıyordu. Şimdi hiç yok gibi.

Teşekkür ederim aria olanını da bi inceleyeyim

İnceleyeceğim ama şöyle baktım fiyatı da diğerlerine göre baya uygun ben beğendim. Tekerlekleri küçük gibi ama manevrası daha kolay oluyormuş küçüklerde
Açıkcası teker durumunu hiç araştırmadım ne yalan söyliyim. Ben öncelik hafif olmadına birde fiyatına baktım Ama araba olarak hafif. Bazı e bebeklerde va oluyor orada da inceleyebilirsiniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…