Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
Yarın benımde ilk kızımın doktorunda randevum var dayanamadım bıde ona görüncem. Baya guvenıyorum ona cunku. bel agrım cok fazla bı sorucam bacagıma vuruyo yururken zorluyo cok erken sanki suan bır sorayım bakalım.Her ultrason öncesi acaba iyimi diye dusunmeden duramıyo ınsan. 24 saat gorebılsek keske😀

Yarın benımde ilk kızımın doktorunda randevum var dayanamadım bıde ona görüncem. Baya guvenıyorum ona cunku. bel agrım cok fazla bı sorucam bacagıma vuruyo yururken zorluyo cok erken sanki suan bır sorayım bakalım.Her ultrason öncesi acaba iyimi diye dusunmeden duramıyo ınsan. 24 saat gorebılsek keske😀
Ay sor sor ben ordan oraya sürüklenmekten adam akıllı doktoruma gidemedim, teee pazartesi gidicem o da kendi doktorum bile değil daha çok var. Bizlere de söylersin şiddetli bel ağrısını neymiş bakalım, 🌸

Evet bizde konuşuyoruz. Hani mesela anlamasada duymasada. Mesela onunla konuşunca yada eşim onunla konuşunca mutlu oluyorum. Haliyle mutluluk hormonları falan işte bebeğe geçiyordur. O yuzden faydaları çoktur eminim. Hayvanlar anlıyor diyorlar 🥰.
Yaa kıyamam mutlu oluyorsundur tabi dünyanın en güzel hissiymiş hamilelik 🥹💖 evet ya gerçekten hayvanlar anlııyor nasıl hemen anladı inanamadık bir süre 😍😍😍

Ayy valla sen soyle dedim eşime ben çekinirim dedim 😂Soyledik bebegin kalp atisina kadar soylemedik ama biz yine iyiymişiz benim cocukluk arkadaşim hamileymiş 3aylik daha yeni soylemişler aileye ben bi hafta dayanamadim onlar nasil dyanmiş bilmiyorum😂😂
Canım ben de öyleyim bayramda söyledim o da 1.derece yakınlara, annem ablam kayınvalidemler yani 😄 3 ay sakladım herkesten çok zordu valla

Canım ben de öyleyim bayramda söyledim o da 1.derece yakınlara, annem ablam kayınvalidemler yani 😄 3 ay sakladım herkesten çok zordu valla
nasil sabrediyorsunuz oyle, tebrik ederim vallahi! ben testte pozitifi gordum sabahina annemlere, sonra teyzemlere derken yedi ced duydu 😂 allahtan test yanlis falan cikmadi 😬

nasil sabrediyorsunuz oyle, tebrik ederim vallahi! ben testte pozitifi gordum sabahina annemlere, sonra teyzemlere derken yedi ced duydu 😂 allahtan test yanlis falan cikmadi 😬
İnsan tabii ki paylaşmak onların heyecanını görmek istiyor en başından beri ama ben çok korkuyordum ilk trimesterdan riskli diye 🥹 O süreçte bişey olsa kimse bilmediği için daha kolay atlatırdım ama herkes bildiği zaman daha zor olur diye söylemedim ama dediğim gibi zordu gerçekten herkesten saklamak 😂

Hahaha yerim ne yapıyorlar acaba ya merak ediyorsun değil mi? 😍🤩 benim de pıt pıt oluyor ama bağırsak hareketi olduğunu biliyorum daha çok erken diye üzülüyorum 😂
ya bence o mini mini tik tiklamalar bebis 😍 ben oyle dusunmek istiyorum en azindan 😂 bi’ de benimki tombik olacakmis gibi hissediyorum 😬 bugun biraz yenidogan kiyafeti bakayim dedim, cok minik geldiler gozume ay dedim bu cocuk sigmaz bunlara ahahahah cok biliyorum ya 🤣

İnsan tabii ki paylaşmak onların heyecanını görmek istiyor en başından beri ama ben çok korkuyordum ilk trimesterdan riskli diye 🥹 O süreçte bişey olsa kimse bilmediği için daha kolay atlatırdım ama herkes bildiği zaman daha zor olur diye söylemedim ama dediğim gibi zordu gerçekten herkesten saklamak 😂
yok haklisiniz tabii ki allah korusun her sey olabilir. 🙏🏻 diyorum ya; benimkinde test bozuk/yanlis falan olsa o bile riskti ama benim genel huyumdur her seyi dumduz soylerim 😬

aman saglikla gelsinler de, gorece atlattik artik o riskli donemleri. gerci ben dogup saglikli oldugunu gorene kadar hep bi’ cekincedeyim, saglikla gelsin aman diye. ☺️

Bende bi sknti yok kanama yonunden ama doktorda hiç bilgi vermedi onla ilgili bu gttigimde sorayim bari sormasam bşy demiyo cunku.🙂
sor tabii yahu. sonucta risk olmadigi surece hamilelik bir hastalik degil, bir surec, keyifli keyifli yasabiliriz bence 😊 hayir zaten mide bulantilari vs. yeterince zorluyor 😂

yok haklisiniz tabii ki allah korusun her sey olabilir. 🙏🏻 diyorum ya; benimkinde test bozuk/yanlis falan olsa o bile riskti ama benim genel huyumdur her seyi dumduz soylerim 😬

aman saglikla gelsinler de, gorece atlattik artik o riskli donemleri. gerci ben dogup saglikli oldugunu gorene kadar hep bi’ cekincedeyim, saglikla gelsin aman diye. ☺️
O endişe 40 yaşına gelseler de gitmeyecek ki annelik böyle bişey 🥹 Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömür versin çocuklarımızla mutlu mesut geçireceğimiz 🩵

Merhabalar benimde bebeğim 3 4 gün ileriden gidiyor.
Son adet tarihi
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün.
Tahmini doğum Tarihi
Bunları yazman lazım eklerim tabi
Yaşım 27 ilk gebeliğim 8 haftalık kalp durması oldu. Bu 2. Gebeliğim. SAT 14 Ocak , tahmini doğum 22 ekim, keseyi 5. Haftada gördüm kalp atışını 6. Haftada duydum.

O endişe 40 yaşına gelseler de gitmeyecek ki annelik böyle bişey 🥹 Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömür versin çocuklarımızla mutlu mesut geçireceğimiz 🩵
dogrudur. ☺️ benim ilk cocugum oldugu icin annelik konusunda pek tecrubeli degilim, saglikla gelsin, saglikli olsun vs. diyorum surekli ama o “annelik” hali tam olarak da yuklenmedi sanki bana, bakalim dogunca insallah. ☺️

Merhaba arkadaşlar 11 haftaya girdim ctesi günü doktora gideceğim ikili tarama için uygunmudur acaba

ya bence o mini mini tik tiklamalar bebis 😍 ben oyle dusunmek istiyorum en azindan 😂 bi’ de benimki tombik olacakmis gibi hissediyorum 😬 bugun biraz yenidogan kiyafeti bakayim dedim, cok minik geldiler gozume ay dedim bu cocuk sigmaz bunlara ahahahah cok biliyorum ya 🤣
Hahahahhaha çok tatlısın ya 😂😂😂💖 anneler hisseder dermişim 😅 tıklatsın sürekli anaaa anaaa desin tıktıktık yapsın istiyorum

Bebek daha 5 cm benim göbek bağımsızlığını ilan etti. Öne doğru bir göbek çıktı yanlarımda felan belimde felan hiç et yok. Direkt önde bir göbek göğüslerimde aşırı şiş kocaman oldu sizde durumlar nasıl? Erken mi oldu yoksa ben mi kilo aldım anlamadım değişik bir hal aldı vücut

Back
X