Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
evet bende bulanti 6 haftada oldu sonra kayb oldu bulanti 8 hafta sonra basladi ogurtu ve fazla tukuruk oluyor . karin agrisida oyle 8 hafta sonra basladi. en basindan yasadigim belirti istahsizlik goz kararmasi halsizlik
Bilgi için teşekkür ederim bakalım bu hafta birşeyler olacak mı?

Arkadasimin midesi hassastır ona rağmen hamilelik süresince hic bulantısı olmadı. Kızı da masallah baya saçlı da doğmuştu olmayinca olmuyor:)

36bucuk yaşındayım:) fetal dna icin bugun görüştük keşke uygun fiyatlı bir tahlil olsa herkese uygulayabilsek %99.9 dogru sonuç veriyor bize ama ikili testte ve ultrasonla burun ve ense kalınlığı ölçümü ile de elimizden geldiğince net bir sey soyleyebiliyoruz dedi. 12. Haftada burun ve ense kalınlığında bakicaz eğer gözümüze çarpan bir ölçü olursa da fetal dna isteyebilirim yine de bilginiz olsun dedi.
Bence net bi sonuç almak istediği için de öyle demiş olabilir.
Ne kadar güzel bir şekilde tanımlamış. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı mutlu huzurlu şekilde inşallah yavrularımızı kucağımıza alalım. Allah esirgesin. Korktuklarımıza uğratmasın inşallah. Annelik öyle bir duygu ki şimdiden başlıyor insana kaygılanmaya..

Gerçekten ya bende hep turşu ve tuzlu şeyler yemek istiyorum. Tatlı hiç sevmiyorum🤭acaba hepimizde cinsiyyet aynı mı😁🙈
Kendi cocugumun cinsiyetinden cok inan ki burayi merak ediyorum hepimiz kiz veya hepimiz erkek cikicaz bence🤣🤣 bu kadar evhamli bir grup tesadufen denk gelmis olamayiz ajsjdjd

Merhaba kızlaar bayadır yazmıyordum. Mide bulantısı ve halsizlikle savaşıyorum tavsiyesi olan var mı? Sizde durumlar nasıl

Kızlar iyi akşamlar.
9.haftadayım. Sizce bu haftada su gelme gibi bi durum olur mu ya.
Eğer olursa biz bunu hisseder miyiz otururken?
Canım Allah esirgesin ben daha ileriki haftalarda yaşamıştım bunu şu gelmesi böyle bildiğiniz altına kaçırma gibi bişey değil şöyle ki aniden yoğun bir su geliyor sen işediğini sanıyorsun ama kendini sıksan da durduramıyorsun öyle bişey rabbim kimseye erken haftada yaşatmasın düşünme bile böyle şeyler 🙏

Ay ilaç ben de içiyorum da hafifletiyor tamamen geçmiyor benim yaaa
Bazı kızlar gece 2 tane alıyor kuzum kesmiyor diye onun dışında beyaz leblebi ve yeşil elma iyi geliyor kraker de

Kizlar aksamustu jinekologumla konustuk, aile dostumuz ayni zamanda kendisi cok cok guvenip sevdigim bir ablamdir. Tup bebek doktorumu da kendisinin tavsiyesiyle okul arkadasi oldugu icin secmistim. Fetal dna icin iki firma onerdi, bakilacak gen sayisina gore fiyat veriliyor dedi. Tup bebek doktoruma da sorup hepsini arayip fiyat alacagim.

Embriyom genetik olarak saglikli oldugu halde yine de yaptirsam mi diye sorunca boyle yazdi direkt iletiyorum,

“PGD normal olsa da fetal DNA öneriyoruz. Çünkü PGD normal olup kromozom anomalisi olan bebek nadiren oluyor
Bu kadar emek ve masraf ettiniz, fetal DNA da yaptırın”

Firmalar icin de soyle malesef piyasada cok fazla art niyetli isinin ehli olmayan insan oldugunu soyledi. Fetaldna da saglikli rapor cikarilip downlu dogan bebek bizzat taniyorum malesef dedi… yani o piyasa da her seyde oldugu gibi kirlenmis malesef.

Ben iki doktorum da onerdigi icin aklimda kalmamasi icin yaptiracagim fetal dna.
Dileyen olursa bana yolladigi iki firmanin kartvizitinin fotografini mesajlardan yollayabilirim 🌸

Back
X