• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
merhaba şubat annelerinden geliyorum :) doğum yaptım evde bi kedimiz var bir de 9 yaşında kızım. kediye alerjim çıktı çok kötü oluyorum aylarca perişan oluyordum test yaptırdım ve kedi alerjisi çıktı. kızım kediyi verme konusunda bile ağlama krizlerinde siz ne yaptınız? doktor yollaman lazım astıma çevirir dedi ki ben geçen sene oksijensiz kalıp boğularak acillik de olmuştum 🤦🏻‍♀️
Kediyi sevdikçe dokundukca odasına aldıkca devam edecek bu alerji durumu. Aynı evin içinde korumak zor .benim de kedim var doktor göndermen lazım dedi
Odama almadım sevmedim dokunmadım daha iyi gelmişti bu yöntem doktorunuza sorun danışın isterseniz. Ama kızınıza net bir şekilde anlatın 1 gün günlük birşey degil ki malesef

Evet sorularımı not aldım inşallah hepsini soracağım 😄 heralde benimde dizler ondan ağrıyor yoksa yaş 35 diyip artık gıcırdamaya mı başladı vücut 😂😂
Yok canım daha fıstık gibisindir vücut gicirdamaz öyle hemen 😍❤️🤣 kilo çok etkiliyor tabi ödemler de sor bakalım ne diyecek bende merak ediyorum 🥰 ❤️
Şeker yüklemesi yaptıracaklara fikir olur diye ekliyorum. Bugün randevum vardı, hemşire bilgilendirme yapıp yarın yükleme için çağırdı.
Doktor üçüncü saati de istemiş. Ona dayanamam gibi geliyor. Müthiş bir baş dönmesi yaşıyorum aç da kalsam yemek de yesem.. bakalım..
Eki Görüntüle 3567467
Sağol canım bilgilendirme için. İnşallah güzel haberlerle de gelirsin. ❤️🤲
Canımcımm ben de açık renk almayı planlıyordum ama herkes çok uzun süre kullanıldığını söylemiş makineye atılmazsa sıkıntı olur evet. Ona

arkadaşıma da hastane vermiş valla vermeselerdi ben almamıştım diyor 😀 bizim hastane verir mi bilmiyorum vermez sanırım 😀 ama ben de alacağım iyi bir marka model bulursam kuzucum 😍

Canımm markası neydiiii

Canım bu markanınki güzel görünüyorrrr ben de bundan alabilirim sankiii. Teşekkür ederimm.

Ay temuda muhteşem şeyler var bu ay ben de toplu bi sipariş vereceğim 😀😀 çanta gelince bizimle de paylaşsana kuzucummm.
Valla ben hediye falan beklemiyordum açıkçası o zaman. Bir tane çanta, biraz bez, bebek için şampuan,losyon falan, göğüs ucu kremi, bebek için parfümsüz deterjan hemde 4 paket falandı. Baya şaşırmıştım. Bakalım bu sefer verirler mi bilmem 🤣🤣🥰 ama ben almıştım iyi olmuştu. O kadar kullanışlı oluyor ki o çantalar. İnşallah gönlüne göre bulursun kuzum 🥰❤️🤲

Evet sorularımı not aldım inşallah hepsini soracağım 😄 heralde benimde dizler ondan ağrıyor yoksa yaş 35 diyip artık gıcırdamaya mı başladı vücut 😂😂
Canım benimde diZlerimde ağrı başladı yürüyünce belimde tutuluypdu birazcık evde iş yaptığıöda doktor magnezyum başlattı anında kesildi. Kullanıyomusun bilmiyorum ama magnezyum eksikliğinden de olabilir

A6E08F7D-A80F-4753-9FB3-BADC92D6264C.webp

Hayatımda içtiğim en şekerli suydu galiba 🤦🏼‍♀️hadi bismillah inşallah kolayca atlatırım 🙄

Son düzenleme:
Kızlar kızlarrr inanılmaz mide yanmalarım başladı ben 6 aya kadar iyi gelmiştim ya :KK47: öneriniz varmı sizler neler yapıyorsunuz varmı önerisi çözümü olan resmen içim yanıyor midem ekşiyor gibi yanıyor anlatamıyorum
Ayva yemek iyi geliyor demişlerdi. Ben bu şurubu kızımda çok kullandım. Şimdi de Dr bunu yazdı 3 şişe.
IMG_5081.webp

Benden sizinkine ek bir tane daha istediler. Bir açken, üç glükozu içtikten sonra. :/
Seninki 100 mg lık yükleme. En zoru. Allahım kolaylık versin. 🤲🏼

Ayım 2 sinde doktora gideceğim şikayetlerim çoğaldı benim epeyce gidene kadar ayva yı deniycem sağol Lady
Bana da yazar diye düşünüyorum
Aile hekimi de yazıyor.
Önümüzdeki hafta aile hekimliği kapalı. Gidecek olan bugün gitsin.
IMG_5082.webp

Artık bu levele yaklaştık. Doğum ücretleri :KK51:
Acaba Anadolu yakasında fiyatlar nasıl ?
Anadolu yakakasına hiç bakmıyorum ama sizi haberdar ederim öğrendiğim yerlerden.. lady peacock lady peacock ay bir türlü cevap vermeyi beceremedin. Bu sefer olur umarım.
maşallah bebisine :emir_bebek::nazar:
Evet henüz etki başlamadan teşhis ve tedavi başladı sende.

Geçen cuma, 24+4te, 900 küsür gramdı benimki. On beş gün içinde gittiğim 2 Dr da bebeğin karın çevresi geniş dedi. Ben kendim kilolu old için çocuğum da öyle gibi düşünmüştüm ama öyle değilmiş 😬 Şekerdenmiş. Amaaaaa….

Diyeti başaracağız. Başka yolu yok :KK74:

Tiroit ilacını sabah namaza kalkınca alıyorum ben. Geri kalanları akşam yatmadan hep birlikte.
Şuan günlük kullandığım ilaçlar , demir+magnezyum+coraspirin+prilam.
Haftada bir de devit.
Eki Görüntüle 3567509

Back
X