- 8 Ağustos 2011
- 11.249
- 6.539
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.941
Geçmiş olsun bacım. Arka arkaya iki gün yükleme. Şükür ki selametle bitti.Kuzum yaptırdım bugün yüklemeyi sonuçlar bu şekilde biraz dikkat et dedi yine de hafif bi diyetle kontrol edicez ara ara şekerini dedi
Di mi ? Burada biz biraz dezavantajlıyız.Cok sukur bir sorun yok seker sonucundalady peacock ozmut @acemianne92
Yaaa size aci tatli tum yasayacaklarinizi onden soyluyoruz
Ben biraz yurusem ayakta kalsam o gun karnim davul gibi oluyor. Rahatsiz ediyor o gerginlik beni. Dikis oldugu icinde hatta korkuyorum acaba ters bisey mi oluyor diye dun doktora anlattim. Normal dedi. aksamlari gaz olur ondan olur dedi. Ama bu gaz sadece yurudugumun aksamlari mi oluyor anlayamadim
Canım leydiciğimYalnız uzun zamandır devamsızlık yapanlar gözümden kaçmıyor. Nerdesini bakiyim siz?
Y YagmurrTanem
Taranta
@hanfendi25
Sifonella
@Flyflyars
Ben bir tane hastane çıkışı, iki tane hafif uzun kollu tulum gibi bir şey aldım ayakli onlari koydum, ince muslin örtü koydum, hastane çıkışının da örtüsü var, zıbın ekstra fazla koymayacagim aldığım tulumlar yeterli çıtçıtlı alttan, hastane çıkışının da zibini varMerhabalar ben hastane hazırlıkları ile ilgili soracağım kaç tane zıbın alacaksınız özellikle yaz bebeleri için ilk 3 ay için . Hastane çıkışı kaç tane alacaksınız fikir açısından paylaşabilir misiniz çok kıyafet ile doldurmak istemiyorum ilk kızımda öyle yaptık ve giyemedi bazılarını hızlı büyüdüğünden
Bende karat veremedim hala bi arkadas atmisti gecenlerde cok beğendim ama rengi cok açık makinaya da stilmiyormus bunlar ondan kararsiz
arkadaşıma da hastane vermiş valla vermeselerdi ben almamıştım diyorSor bakalım canım ne söyleyecekmuhtemelen kilodan ağrı oluyordur diz kapaklarinda.. biraz kilo alayım bacaklarım daha çok yorulur benim normalde de. Muhtemelen ondandır kuzum. Maşallah tam annene çekmişsin yani
Valla anne bebek çantası candır kandır kuzumgittiğim her yere sürüye sürüye götürdüm senelerdir hiç pişman olmadım aldığıma, hep iyi ki dedim. Hala daha uzak bir yere gideceksem annemlere falan kızımın esyalarini dolduruyorum rahatlık oluyor. Tavsiye ederim kesinlikle. Şimdi yine kullanacağım bebiste. İkisinin ihtiyaçlarını da alır rahatlıkla. Kızımdan kalan var biraz eskidi tabi o kadar kullanmaya ama hala iş görür. Bir de hastanede doğumda verilmişti o var. Muhtemelen bu doğumda da verirler vermezlerse de zaten var. Her türlü işimi görüyor kuzum yani.
Canımm markası neydiiiiKim diyor lazım değil diye, o diyen kullanmayı bilememiş oğlum üç buçuk yaşında hala kullanıyordum şimdi sırt çantasına koyuyorum gerekli eşyalarını kendi taşıyor ben de onun çantasını temizledim bu bebeğimde kullanacağım, ne bozulma ne deformasyon var sapasağlam eskitemedim, kaldı ki üç bucuk yil boyunca her yere onu surukledim.baska birşey kullanmadim
Canım bu markanınki güzel görünüyorrrr ben de bundan alabilirim sankiii. Teşekkür ederimm.Ben aldım canım geçen paylaşmıştım da burda gayet güzel geldi. Yani sürekli dışarı çıkıyorsan bence lazım özellikle belli bir aydan sonra çünkü bebeğin bir sürü eşyası olacak nereye koyacaksın. Tabi ki çok para vermek mantıklı değil o yüzden fiyat performans ürünü almak mantıklı.siyah rengi de var ben gri aldım.
Ay temuda muhteşem şeyler var bu ay ben de toplu bi sipariş vereceğimBen skip hop markasının muadilini aldım temudan bakalım nasıl gelecek merak içindeyim
Oh çok şükür gözün aydınCok sukur bir sorun yok seker sonucundalady peacock ozmut @acemianne92
Yaaa size aci tatli tum yasayacaklarinizi onden soyluyoruz
Ben biraz yurusem ayakta kalsam o gun karnim davul gibi oluyor. Rahatsiz ediyor o gerginlik beni. Dikis oldugu icinde hatta korkuyorum acaba ters bisey mi oluyor diye dun doktora anlattim. Normal dedi. aksamlari gaz olur ondan olur dedi. Ama bu gaz sadece yurudugumun aksamlari mi oluyor anlayamadim
U.S.F Colectian diye bir şey, fiyatı daha ortalamaydi bazı markalara göre, belki işime yaramaz diye öylesine almıştım, çok yaradı, kazara da iyi çıktı yani özellikle almamıştımCanımm markası neydiiii.
Evet malesef ilk çıktığı zamanlarda ne güzel dolu dolu alışveriş yapıyorduk. Neyse artık bi eşimin üstüne bi kendi üstüme bi annemin üstüne alışveriş yapar dururum bebiş içinU.S.F Colectian diye bir şey, fiyatı daha ortalamaydi bazı markalara göre, belki işime yaramaz diye öylesine almıştım, çok yaradı, kazara da iyi çıktı yani özellikle almamıştım
Geçen paylastigim minik parçaları tulum, takımı falan temudan aldım, kıyafet konusunda çok çeşit var bayıldım, bir de muslin örtü aldım bakayım denerim diye pamuk gibi yumuşacık çıktı sevdim, korseyi de temudan aldım, limit olmasa çok iyi olacak üç dört siparişte anca alabildim
Yaaa, ya sen yazmadın, ya ben kaçırdım.Canım leydiciğimbebişle ben gayet iyiyiz. Belki önceden söylemişimdir bizim şirket iflas verdi ben de eğitimler alıyorum evden çalışabileceğim bilgisayar işleri yapabilmek için sertifika almaya çalışıyorum ki birden düzenimiz bozulmasın en azından doğumdan önce memlekete taşınma stresi yaşamayız belki. Özetle, iş sebepli çok yoğunum ama şükür her şey yolunda sen nasılsın yürüyüşlere başladın mı nasıl gidiyor?
Yok ladyim doktorumu göremedim ameliyata gitmişti yarın iletişime geçicez inşallah diyet verirler mi acaba?Geçmiş olsun bacım. Arka arkaya iki gün yükleme. Şükür ki selametle bitti.
Hepsi de referans değerler içinde gelmiş sonuçlarınDiyet listen bizimki gibi mi?
Benim 3. Günüm diyette ve tartı sonucu gayet iyi
Biraz açlık hissediyorum. Pide ve karbonhidrat yemediğim için midem boş gibi ama alışacağım. Önümüz de bayram. Baklavalar çikolatalar
Di mi ? Burada biz biraz dezavantajlıyız.Önümüzde örnek pek yok.
Şeker sonucun için de gözün aydın diyeyim
Şuan yolda geldiği gibi yükleyeceğim, inşallah beni utandırmaz kuşumAy temuda muhteşem şeyler var bu ay ben de toplu bi sipariş vereceğimçanta gelince bizimle de paylaşsana kuzucummm.
Sağol canım bana da tiroid ilacı başlandı düşük doz tsh normal ama başlayalım dedi. Şeker yükleme için de bu verilerden en az biri yüksek çıkarsa bizim için yeterli dedi doktor insüline gerek yok ama diyet şart dedi. Düzenli kan şekeri ölçümü ile beraber saatli programlı yiyip içeceğim artık inşallah becerebilirim.Ah bacım geçmiş olsun.
Açlık şekerin biraz yüksek çıkmış gibi, yoksa diğerleri referans sınırlar dahilinde
Eki Görüntüle 3567041
Aynı şeyi on kere atmış gibi olacağım birkaç gündür bu muhabbeti konuşuyoruz çünkü burada ama sorduğun için kendi sonucumu yüklüyorum. Benim değerler senden daha yüksek. Dahiliye ilaca gerek yok dedi. Diyetisyen liste verdi. İki gündür uyguluyorum.
Eki Görüntüle 3567042
Bende t3 ve t4 alt sınırın hemen altındaydı. Tsh 3.16 idi. İlac kullanmaya başladım. Tsh 2.12ye geldi. T3 ve t4 de ilacın etkisiyle referans sınırlar arasına girdi.
Hamilelikte t3 ve t4 düşük çıkabiliyormuş. Bana dahiliyeci söyledi. Bunlar tek başına anlamlı veriler değil. Tsh mühim olan. Birlikte değerlendiriyoruz dedi.
Artık bu levele yaklaştık. Doğum ücretleriGüncel özel hastane doğum ücretlerini sormaya başladım İstanbul’da. Fikir edinmek isteyen olursa diye paylaşıyorum.
Ulus ve Vadi İstanbul arasında birkaç bin fark var ama 24. hafta doktor muayene ve tahlilleriyle birlikte normal doğum 120.000 TL ortalama Liv’de.
Sadece doğum Şişli Memorial’da 80 küsür bin.
Acıbadem Taksim ve Acıbadem Fulya’yı da öğreneceğim yarın unutmazsam.
Bir de Zincirlikuyu Medicana’dan fiyat almayı düşünüyorum.
Bunun dışında birkaç doktorla da görüşeceğim, özel muayenehanesi olan. Birisi Semra Özer, diğeri de Irmak Saraç.
maşallah bebisineSağol canım bana da tiroid ilacı başlandı düşük doz tsh normal ama başlayalım dedi. Şeker yükleme için de bu verilerden en az biri yüksek çıkarsa bizim için yeterli dedi doktor insüline gerek yok ama diyet şart dedi. Düzenli kan şekeri ölçümü ile beraber saatli programlı yiyip içeceğim artık inşallah becerebilirim.
Varisler için de ayrıca ilaç verdi. Multivitamin haricinde magnezyum ve demiri aksatma dedi B12 referans sınırdan yüksek olsa da düşük olmasına rağmen gebelikte önermiyoruz doğum sonrası iğne yaparız dedi. Şuan günde birkaç posta ilaç içmem gerekiyor bunların çetelesini nasıl tutacağım acaba...
Bebek de iyi bugün ona da gittik 25+2 31 cm 816 ve olarak çıktı. Şeker durumuna bağlı olarak kilo fazlası fazla su durumu yok bebek etkilenmemiş en azından buna sevindim. Umarım diyetin üstesinden gelebilirim
Merhaba benim kızımın değeri 1.50 idi alerji doktoru sonuca baktı buna alerji bile diyemeyiz dedi . Biz e nabıza sonuç düşünce internetten baktık ve alerji diyordu Google. İyiki doktoru dinledik yani kedimizi vermedik , sizin değeriniz kaçmerhaba şubat annelerinden geliyorum :) doğum yaptım evde bi kedimiz var bir de 9 yaşında kızım. kediye alerjim çıktı çok kötü oluyorum aylarca perişan oluyordum test yaptırdım ve kedi alerjisi çıktı. kızım kediyi verme konusunda bile ağlama krizlerinde siz ne yaptınız? doktor yollaman lazım astıma çevirir dedi ki ben geçen sene oksijensiz kalıp boğularak acillik de olmuştum
Gebelik şekeri için en az bir değerin yüksek gelmesi gerek. Bence vermeyebilir çünkü hiçbir değerin sınırın üstünde değil.Yok ladyim doktorumu göremedim ameliyata gitmişti yarın iletişime geçicez inşallah diyet verirler mi acaba?
Polyamid de polyester gibi sentetik bir ürün, pamukla daha rahat edersin hem bebişler yazın doğcak sıcakta rahatsız edebilir, bir de emzirme sürecinde normale göre fazla terleniyorKızlar bir şey soracağım. Temudan emzirme sütyeni almıştım. Bundan daha önce kullanmıştım ve baya rahat etmiştim. Ama kumaşına dikkat etmemiştim o zaman. Polyamid diyor kumaşı için. Bu aralar kendi kıyafetlerim de dahil polyesterden falan uzak durmaya çalışıyorum. Ama bunun hakkında pek bilgim yok. Baktım net bir şey de göremedim. Özellikle emzirme döneminde kullanacağım için içim pek rahat etmedi var mıdır bilgisi olan?
Kimsenin canını çektirmek istemem o yüzden ne olduğunu demiyim ama bi yaz meyvesi var çok şekerliymiş bu ara ondan biraz yedim çok canım istiyodu abarttım belki ondan olduGebelik şekeri için en az bir değerin yüksek gelmesi gerek. Bence vermeyebilir çünkü hiçbir değerin sınırın üstünde değil.
Dikkat et. Tatlı çok yeme, karbonhidratı abartma falan diyecek bence. Yani uçan baklava görürsen kafanı başka yöne çevir bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?