Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Aynen benim de öyle yan yatmaktan yanlarım ağrıyor sırtüstü daha rahat ediyorum. Zaten bundan sonra uyuyamama dönemleri başlar ufaktan. Bir sürü yastıklı sürekli dönerken uyanmalı geceler

Aynen benim de öyle yan yatmaktan yanlarım ağrıyor sırtüstü daha rahat ediyorum. Zaten bundan sonra uyuyamama dönemleri başlar ufaktan. Bir sürü yastıklı sürekli dönerken uyanmalı geceler
Ben başından beri yastık kullanıyorum alıştım yastığa artık bir parçam oldu onsuz kendimi eksik hissediyorum

Sırt üstü yatmak fiziksel olarak rahatsız sırta baskı yapıyor ağrıyor, kan dolaşımını yavaslattigi için tansiyon oynuyor kalkınca falan bı baş dönmesi yapıyor, organlar sıkışıyor rahat nefes alınmıyor, bunlardan dolayı öyle yatilmiyor ama yastığı yuseltip yatınca rahat oluyor, istense de uzun süre yatilmiyor zaten sırt üstü

Şimdi daha küçük ya ondan baskı yapmıyor sanırım anca öyle rahat ediyore

Geçen gün ayağımın ağrısından sonra artık terliklerle gidip geleceğim dedim öyle de yaptım çok rahat vallahi asla pişman olmadım çıktığıma
Bir kaç terlik bakıyorum biraz daha süslü falan bayram için giyerim dedim
bari güzel dursun dışardan

Çook tatlılaar yaaa şey mi kendine mi örüyorsun satış yapıyor musun ?
Satış yapıyorum normalde yaptığım ürünleri ama çiçeklere daha yeni başladığım için önce neler çıkarabiliyorum şu an onları deniyorum. Hiç denemeden insanlara sunarsam beklentilerini karşılayamamak istemiyorum O yüzden kendi el emeğimi görsünler ona göre sipariş oluştursunlar diye şu an harıl harıl örüyorum

Bende karat veremedim hala bi arkadas atmisti gecenlerde cok beğendim ama rengi cok açık makinaya da stilmiyormus bunlar ondan kararsiz kaldim

Sor bakalım canım ne söyleyecek muhtemelen kilodan ağrı oluyordur diz kapaklarinda.. biraz kilo alayım bacaklarım daha çok yorulur benim normalde de. Muhtemelen ondandır kuzum. Maşallah tam annene çekmişsin yani
Valla anne bebek çantası candır kandır kuzum gittiğim her yere sürüye sürüye götürdüm senelerdir hiç pişman olmadım aldığıma, hep iyi ki dedim. Hala daha uzak bir yere gideceksem annemlere falan kızımın esyalarini dolduruyorum rahatlık oluyor. Tavsiye ederim kesinlikle. Şimdi yine kullanacağım bebiste. İkisinin ihtiyaçlarını da alır rahatlıkla. Kızımdan kalan var biraz eskidi tabi o kadar kullanmaya ama hala iş görür. Bir de hastanede doğumda verilmişti o var. Muhtemelen bu doğumda da verirler vermezlerse de zaten var. Her türlü işimi görüyor kuzum yani.

Kim diyor lazım değil diye, o diyen kullanmayı bilememiş oğlum üç buçuk yaşında hala kullanıyordum şimdi sırt çantasına koyuyorum gerekli eşyalarını kendi taşıyor ben de onun çantasını temizledim bu bebeğimde kullanacağım, ne bozulma ne deformasyon var sapasağlam eskitemedim, kaldı ki üç bucuk yil boyunca her yere onu surukledim.baska birşey kullanmadim

Ben aldım canım geçen paylaşmıştım da burda gayet güzel geldi. Yani sürekli dışarı çıkıyorsan bence lazım özellikle belli bir aydan sonra çünkü bebeğin bir sürü eşyası olacak nereye koyacaksın. Tabi ki çok para vermek mantıklı değil o yüzden fiyat performans ürünü almak mantıklı.siyah rengi de var ben gri aldım.

Eklentiler

• IMG_1397.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 64
Evet sorularımı not aldım inşallah hepsini soracağım heralde benimde dizler ondan ağrıyor yoksa yaş 35 diyip artık gıcırdamaya mı başladı vücut

Anne bebek çantası candır. Yedek kıyafet yedek emzik ıslak mendil pişik kremi alt açma bezi suluk bunlar çok lazım şeyler. Çok gözlü olması hızlı bulma açısından avantaj. Dikkat edeceğim tek şey çok ağır olamaması. Zaten eşyalar ağırlaştırıyor. Çanta hafif olmalı.

Ne güzel haberler
İns şeker yüklemesinin sonuçları da güzel gelir.

PenceredekiKiz sen ne yaptın canım?
Kuzum yaptırdım bugün yüklemeyi sonuçlar bu şekilde biraz dikkat et dedi yine de hafif bi diyetle kontrol edicez ara ara şekerini dedi

Eklentiler

• 1000075617.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 53
Ben skip hop markasının muadilini aldım temudan bakalım nasıl gelecek merak içindeyim

Cok sukur bir sorun yok seker sonucunda lady peacock ozmut A acemianne92
Ya böyle önde olanların çoğunlukta olması çok güzel her soruya cevap
Yaaa size aci tatli tum yasayacaklarinizi onden soyluyoruz

Ben biraz yurusem ayakta kalsam o gun karnim davul gibi oluyor. Rahatsiz ediyor o gerginlik beni. Dikis oldugu icinde hatta korkuyorum acaba ters bisey mi oluyor diye dun doktora anlattim. Normal dedi. aksamlari gaz olur ondan olur dedi. Ama bu gaz sadece yurudugumun aksamlari mi oluyor anlayamadim

merhaba şubat annelerinden geliyorum :) doğum yaptım evde bi kedimiz var bir de 9 yaşında kızım. kediye alerjim çıktı çok kötü oluyorum aylarca perişan oluyordum test yaptırdım ve kedi alerjisi çıktı. kızım kediyi verme konusunda bile ağlama krizlerinde siz ne yaptınız? doktor yollaman lazım astıma çevirir dedi ki ben geçen sene oksijensiz kalıp boğularak acillik de olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…