Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Bu arada daha hiç alışverişe falan başlamadım ya kendimi geç kalmış hissediyorum. Kızımda bu haftalarda baya bir şeyi hazırdı var mı benim gibi olan?
Ay ben de hiçbirşey almadım ıslak mendil dışında kardeş düşündüğümüz için oğlumun kullanılabilir durumda olan her şeyini sakladım duruyor, belki 1 2 zıbın alırım

Yanlız degilsiniz bende yeni yeni başladım alışverişe :)
Ben sürekli yatmıyorum ama sırt agrılarım başladı o yüzden 30 dakika filan uzanmazsam asla geçmiyor ama uyurken dikkat ediyorum sizde kendinizi yavaş yavaş alıştırın bence

Yoğurt yemeyi bir türlü alışkanlık haline getiremedim unutuyorum ceviz yemeye özen gösteriyorum yumurta ama yumurta ile pek aram yok zorla yemeye calısıyorum yemediğim zaman avakado ile destekliyorum avakado kilo aldırıyor bebişlere ve muz cogunluk yemeye calısıyorum et ve tavuk ile aram yok bebiş icin haftada 1 yada 2 kez yemeye calısıyorum peynir olmazsa olmaz bu şekilde

Aynen benimde bu sekilde

Evet bu sefer gittiğimde muhakkak soracağım dün yürüyüş yaptıktan sonra bugün mesela sabah 68.7 çıktım yani normale döndüm benlm her gün yürümem şart ben bunu anladım. Birde Benim diz kapaklarım son bir haftadır çok ağrıyor acaba kilomu fazla gelşyor ağırlık oraya iniyor yada ödemden mi ağrıyor bunu da soracağım. Ayyy evet zaten her şeyim annem bunu da almışım maşallah

Yoğurdu yemeğin yanına yiyorum pek güzel. Ama tek başına kaşık kaşık yemek zor geliyor bana da. Elma, çilek vs hangi meyve varsa içine doğrayıp yiyorum. Yapmadıysan öyle bi dene.
Bitmemiş arkadaşlar kusasım geliyo. Efendi gibi aldım ilacımı. Ben elendim Ne zaman bitcek
Ah bennnnn…
Akşam ilaçlarımı içerken dedim mi Prilam ı içmeyeyim. Bi deneyeyim kendimi. Sahurda kalktım baktım kötüyüm, gözlerim kapalı hapı yuttum geri yattım.

Benim kadim dostum pirilam ben de her gece bi tane içmeye devam

kızlar bugün kendi doktoruma muayeneye gittim şu şeker yüklemesi için böbrekler normal görünümde kafaya takılacak bi genişlik yok dedi çok şükür. ense kalınlığına 6.1 dedi çok takılacak bir durum değil ama perinatoloji baksın takip etsin yine dedi suyumun fazla olduğunu buda söyledi malesef o yüzden yarın yükleme yapılacak bakalım ne çıkacak

Ne güzel haberler
İns şeker yüklemesinin sonuçları da güzel gelir.

PenceredekiKiz sen ne yaptın canım?

Ne güzel haberler
İns şeker yüklemesinin sonuçları da güzel gelir.

PenceredekiKiz sen ne yaptın canım?
inşallah canım ama içim çok rahat kötüyü düşünmüyorum varsa bişey bile ha olmasın ama rabbim bunu uygun gördü diyeceğim vardır her şerde bi hayır bakalım mevlam neyler :)

Sıvının fazla olması kötü bir şey mi ?

Sıvının fazla olması kötü bir şey mi ?
Gebelik şekerinden şüphe ediliyor sıvı fazla olunca. Diyet veriyorlar.
Güzel terliğimle yarım saatlik yürüyüşe çıkıldı
Vallahi spordan daha rahat giyin bacılarım terlik
Süper. Rahatlık daha önemli şimdi

Benim de var benzeri. Artık tarz kombin falan demeyip onu giyeceğim galiba
Kızlar kasık ağrısı ile muayeneye geldim bi sorun yok ama serum takalım istersen dedi bekliyorum
Geçmiş olsun. O derece yoğun bi ağrı mı ?

Hafta başında da yoklamıştı dün gece ve bugünde ara ara hissettim tedirgin oldum

Benim de aynı şekilde. Az bir yemek yesem karnım çatlayacak gibi hissediyorum sanki dünyayı yemiş gibi. Yani iç karın darlığı mı bu acaba? Yarın doktor kontrolüm var onu da soracağım. Seni de bilgilendiririm belki benzer şeyleri söyler. (Gerçi yarın perinatolojiye gideceğim bu konuda bilgi verir mi bilmiyorum da)

Selam canım ben iyiyim çok şükür İnşallah diğer arkadaşlar da iyidir

Benim de yaptığım tek şey alınacaklar listesi oluşturmak sürekli bir şeyler ekliyorum ama Hiç icraat yok

Aslında sırt üstü yatmak sakıncalı değilmiş yani bebek için bir riski yokmuş Sadece çok uzun süre aynı pozisyonda kalmayı diyorlar Bir de yan yatarsanız daha rahat eder kan akışından dolayı diye okudum yani sırt üstü yatarsam bebeğe bir şey olur gibi bir şey çıkmadı karşıma.
Ki ben de bu aralar sırt üstü yatıyorum aklıma geldikçe pozisyon değiştiriyorum.
Yan Yatmaktan yanlarım ağrıdı Çünkü artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…