Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Bu arada daha hiç alışverişe falan başlamadım ya kendimi geç kalmış hissediyorum. Kızımda bu haftalarda baya bir şeyi hazırdı😅 var mı benim gibi olan?
Ay ben de hiçbirşey almadım ıslak mendil dışında 😀 kardeş düşündüğümüz için oğlumun kullanılabilir durumda olan her şeyini sakladım duruyor, belki 1 2 zıbın alırım

Kızlar selamlar nasılsınız? Bir ses vereyim dedim. Her seferinde diyorum bi aktif olayım sonra koşturmacadan kalıyor. Bende durumlar yolunda gidiyor şükür 23+3 teyiz. Haftaya da şeker testine gideceğim. Bu arada daha hiç alışverişe falan başlamadım ya kendimi geç kalmış hissediyorum. Kızımda bu haftalarda baya bir şeyi hazırdı😅 var mı benim gibi olan?

Bir de şey soracağım, ben normalde hiç sırtüstü yatmam ama hep öyle yatasım geliyor bu haftalarda riskli değildir inş. Bi kaç yerde okudum 28. Haftadan sonrası için öyle yatmayın diyor genelde
Yanlız degilsiniz bende yeni yeni başladım alışverişe :)
Ben sürekli yatmıyorum ama sırt agrılarım başladı o yüzden 30 dakika filan uzanmazsam asla geçmiyor ama uyurken dikkat ediyorum sizde kendinizi yavaş yavaş alıştırın bence :KK39:

Kalsiyumu günde kaç porsiyon alıyorsunuz mesela ben bir kase yoğurt mutlaka yiyorum arada da bir bardak süt iciyorum . Sabahları peynir tuketyorum kasarla birlikte bir kaç dilim . Siz günlük olarak ne yiyorsunuz içiyorsunuz bunu çok merrak ediyorum. Hamileliğin 24+5 haftasındaym . Mesela bunu da merak ediyorum göbek üstüne ne zman çıkıyor bebek yukarı hangi haftada çıkıyor mesela
Yoğurt yemeyi bir türlü alışkanlık haline getiremedim unutuyorum 🫠 ceviz yemeye özen gösteriyorum yumurta 😱 ama yumurta ile pek aram yok zorla yemeye calısıyorum yemediğim zaman avakado ile destekliyorum avakado kilo aldırıyor bebişlere ve muz cogunluk yemeye calısıyorum et ve tavuk ile aram yok bebiş icin haftada 1 yada 2 kez yemeye calısıyorum peynir olmazsa olmaz bu şekilde :KK24:

Yoğurt yemeyi bir türlü alışkanlık haline getiremedim unutuyorum 🫠 ceviz yemeye özen gösteriyorum yumurta 😱 ama yumurta ile pek aram yok zorla yemeye calısıyorum yemediğim zaman avakado ile destekliyorum avakado kilo aldırıyor bebişlere ve muz cogunluk yemeye calısıyorum et ve tavuk ile aram yok bebiş icin haftada 1 yada 2 kez yemeye calısıyorum peynir olmazsa olmaz bu şekilde :KK24:
Aynen benimde bu sekilde

Alıntılayıp alıntılayıp bir türlü yazamadım kızlar hakkınızı helal edin uzun olacak.. Çok sevindim kuzum her şeyin yolunda olmasına maşallah bebeğine 🥰❤️ inşallah güzel sonuçlar alırsın şeker yuklemesinden de 🤲❤️

Anladım canım benim ❤️ mutlaka söyle bakalım o ne önerecek bu kadar ödem için ne diyecek bende merak ettim. Tansiyonun iyi olmasına ve tuz tüketiminin az olmasına sevindim tabi inşallah bir çözümü de vardır da biraz rahat edersin . ❤️🥰🤲 annene çekmişsin demek ki 🤣

Değerlerin temiz olmasına çok sevindim kuzum hadi bakalım darısı başımıza 🥰 ❤️ 🤲

Rica ederim canım. Ben magnezyum kullanıyorum ama günde bir defa. Hatta bazı günler kullanamıyorum bile belki kullanabilsem bu kadar da ağrı acı olmaz. 4 Nisan'da gidince doktoruma söyleyeceğim bende muhtemelen magnezyumu 2 ye çıkartır ilk hamileligimde öyle yapmıştı. Resmen elektrik çarpıyor gibi oluyor bazen vajina sol kısım. İnsan rahat adım bile atamıyor bazen. Sabret bakalım bir şey kalmamış canım inşallah detaylıdan da güzel sonuclar alırsın.. yorulunca daha çok olduğu kesin bugün bir dünya yürüdüm kuduruyor acıdan sol kısım.

Canım iyi olmasına çok sevindim. Vay cimcime vay annesini korkuttu orayı burayı parmakliyordu he yerim ben onuuu. ❤️🥰 Aman iyi olsun da. Sen de dikkat et kendine yorma artık o kadar kendini kuzum benim ❤️

İnşallah tertemiz sonuçlar çıkar yüklemeden de canım. Maşallah minik kuzuya sagoujka gelsin inşallah ❤️ 🤲 🥰

Evet kuzum geri çekilebilir ki kızlar zaten malum 😊 ❤️ benim büyük cimcime 5 Aralık görünüyordu 17.kasimda çıktı geldi. Günü gününe giderken. Bu ufaklıktan korkuyorum her an gelebilir diye Haziran ayına girince beklerim artık 🤣🤣❤️
Evet bu sefer gittiğimde muhakkak soracağım dün yürüyüş yaptıktan sonra bugün mesela sabah 68.7 çıktım yani normale döndüm benlm her gün yürümem şart ben bunu anladım. Birde Benim diz kapaklarım son bir haftadır çok ağrıyor acaba kilomu fazla gelşyor ağırlık oraya iniyor yada ödemden mi ağrıyor bunu da soracağım. Ayyy evet zaten her şeyim annem 😄😄bunu da almışım maşallah😀

Yoğurdu yemeğin yanına yiyorum pek güzel. Ama tek başına kaşık kaşık yemek zor geliyor bana da. Elma, çilek vs hangi meyve varsa içine doğrayıp yiyorum. Yapmadıysan öyle bi dene.
Bitmemiş arkadaşlar kusasım geliyo. Efendi gibi aldım ilacımı. Ben elendim :cry: Ne zaman bitcek
Ah bennnnn…
Akşam ilaçlarımı içerken dedim mi Prilam ı içmeyeyim. Bi deneyeyim kendimi. Sahurda kalktım baktım kötüyüm, gözlerim kapalı hapı yuttum geri yattım. 😴

Yoğurdu yemeğin yanına yiyorum pek güzel. Ama tek başına kaşık kaşık yemek zor geliyor bana da. Elma, çilek vs hangi meyve varsa içine doğrayıp yiyorum. Yapmadıysan öyle bi dene.

Ah bennnnn…
Akşam ilaçlarımı içerken dedim mi Prilam ı içmeyeyim. Bi deneyeyim kendimi. Sahurda kalktım baktım kötüyüm, gözlerim kapalı hapı yuttum geri yattım. 😴
Benim kadim dostum pirilam 😍 ben de her gece bi tane içmeye devam 🥲

kızlar bugün kendi doktoruma muayeneye gittim şu şeker yüklemesi için böbrekler normal görünümde kafaya takılacak bi genişlik yok dedi çok şükür. ense kalınlığına 6.1 dedi çok takılacak bir durum değil ama perinatoloji baksın takip etsin yine dedi suyumun fazla olduğunu buda söyledi malesef o yüzden yarın yükleme yapılacak bakalım ne çıkacak

kızlar bugün kendi doktoruma muayeneye gittim şu şeker yüklemesi için böbrekler normal görünümde kafaya takılacak bi genişlik yok dedi çok şükür. ense kalınlığına 6.1 dedi çok takılacak bir durum değil ama perinatoloji baksın takip etsin yine dedi suyumun fazla olduğunu buda söyledi malesef o yüzden yarın yükleme yapılacak bakalım ne çıkacak
Ne güzel haberler 🤗
İns şeker yüklemesinin sonuçları da güzel gelir. 🤲🏼

PenceredekiKiz PenceredekiKiz sen ne yaptın canım?

Ne güzel haberler 🤗
İns şeker yüklemesinin sonuçları da güzel gelir. 🤲🏼

PenceredekiKiz PenceredekiKiz sen ne yaptın canım?
inşallah canım ama içim çok rahat kötüyü düşünmüyorum varsa bişey bile ha olmasın ama rabbim bunu uygun gördü diyeceğim vardır her şerde bi hayır bakalım mevlam neyler :)

Sıvının fazla olması kötü bir şey mi ?

Güzel terliğimle yarım saatlik yürüyüşe çıkıldı
Vallahi spordan daha rahat giyin bacılarım terlik 😃😃

Eklentiler

• IMG_3181.webp
    IMG_3181.webp
    184 KB · Görüntüleme: 53
Sıvının fazla olması kötü bir şey mi ?
Gebelik şekerinden şüphe ediliyor sıvı fazla olunca. Diyet veriyorlar.
Güzel terliğimle yarım saatlik yürüyüşe çıkıldı
Vallahi spordan daha rahat giyin bacılarım terlik 😃😃
Süper. Rahatlık daha önemli şimdi 😃

Benim de var benzeri. Artık tarz kombin falan demeyip onu giyeceğim galiba :KK45:
Kızlar kasık ağrısı ile muayeneye geldim bi sorun yok ama serum takalım istersen dedi bekliyorum ☺️
Geçmiş olsun. O derece yoğun bi ağrı mı ?

Gebelik şekerinden şüphe ediliyor sıvı fazla olunca. Diyet veriyorlar.

Süper. Rahatlık daha önemli şimdi 😃

Benim de var benzeri. Artık tarz kombin falan demeyip onu giyeceğim galiba :KK45:

Geçmiş olsun. O derece yoğun bi ağrı mı ?
Hafta başında da yoklamıştı dün gece ve bugünde ara ara hissettim tedirgin oldum

Kızlar ben yemek yiyince bişeyler yiyip içinde karnım acayip geriliyor sırtımın sol tarafına ağrı giriyor dayanamayacak dereceye geliyorum sırtımın tam karşısı karnımın olduğu yerde acımaya başlıyor tarif edemedim belkide bilmiyorum neden olabilir ki 🙄
Benim de aynı şekilde. Az bir yemek yesem karnım çatlayacak gibi hissediyorum sanki dünyayı yemiş gibi. Yani iç karın darlığı mı bu acaba? Yarın doktor kontrolüm var onu da soracağım. Seni de bilgilendiririm belki benzer şeyleri söyler. (Gerçi yarın perinatolojiye gideceğim bu konuda bilgi verir mi bilmiyorum da)

Kızlar selamlar nasılsınız? Bir ses vereyim dedim. Her seferinde diyorum bi aktif olayım sonra koşturmacadan kalıyor. Bende durumlar yolunda gidiyor şükür 23+3 teyiz. Haftaya da şeker testine gideceğim. Bu arada daha hiç alışverişe falan başlamadım ya kendimi geç kalmış hissediyorum. Kızımda bu haftalarda baya bir şeyi hazırdı😅 var mı benim gibi olan?

Bir de şey soracağım, ben normalde hiç sırtüstü yatmam ama hep öyle yatasım geliyor bu haftalarda riskli değildir inş. Bi kaç yerde okudum 28. Haftadan sonrası için öyle yatmayın diyor genelde
Selam canım ben iyiyim çok şükür İnşallah diğer arkadaşlar da iyidir♥️

Benim de yaptığım tek şey alınacaklar listesi oluşturmak🤣🤣 sürekli bir şeyler ekliyorum ama Hiç icraat yok🤣🤣

Aslında sırt üstü yatmak sakıncalı değilmiş yani bebek için bir riski yokmuş Sadece çok uzun süre aynı pozisyonda kalmayı diyorlar Bir de yan yatarsanız daha rahat eder kan akışından dolayı diye okudum yani sırt üstü yatarsam bebeğe bir şey olur gibi bir şey çıkmadı karşıma.
Ki ben de bu aralar sırt üstü yatıyorum aklıma geldikçe pozisyon değiştiriyorum.
Yan Yatmaktan yanlarım ağrıdı Çünkü artık

Son düzenleme:
Back
X