Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ama çok küçük yapmışlar sırf ondan biraz düşündüm açıkçası. Ana kucağı bundan mantıklı değil mi ?

Ama çok küçük yapmışlar sırf ondan biraz düşündüm açıkçası. Ana kucağı bundan mantıklı değil mi ?
Sallananları mı diyorsunuz? Eğer ondan bahsediyordasanız ben ondan da aldım. İlk doğduğu 1 ay kaydı hep çocuk onun üstünden 2 aylık oldu reflüsü vardı salladıça kusuyordu. Şimdi de sallanmasından korkuyor. Hiiç kullanmadan paketledim halbuki çok özenerek almıştım

Kalsiyum olayını hafife almayın mutlaka tüketin kızlar.
Sonra olan bizim dişlere oluyor.
Kalsiyumu günde kaç porsiyon alıyorsunuz mesela ben bir kase yoğurt mutlaka yiyorum arada da bir bardak süt iciyorum . Sabahları peynir tuketyorum kasarla birlikte bir kaç dilim . Siz günlük olarak ne yiyorsunuz içiyorsunuz bunu çok merrak ediyorum. Hamileliğin 24+5 haftasındaym . Mesela bunu da merak ediyorum göbek üstüne ne zman çıkıyor bebek yukarı hangi haftada çıkıyor mesela

Süt içemiyorum. Midemi bulandırıyor.

En az bir kase yoğurt yiyorum. Yemekte de ayran içiyorum. Kaşar bebeğe en çok kilo aldıran besinlerdenmis. Ben bir ezine delisi olduğum halde (Günde 1/3 kalıp peyniri rahat yiyebilirim ) bir süre sadece kaşar peynirle kahvaltı yaptım. Ama ezineye geri döndüm. Gebelik şekeri var. Ne olur ne olmaz.

26 haftadaysan bebek zaten göbek üstüne çıktı. Dr a gittiğinde ultrason başlığını nerede gezdirdiğini izle

Mide yanmaları ve reflü arttığı için bebeğin bu günlerde daha yukarı çıktığını ve mideyi sıkıştırdığını hissediyorum.

Ben 24+5 deyim 26 da mı yukarı cikiyor bebek ? Dr.a Bir kaç gün önce gttm altlarda gezdryordu hala . Ama yukarı ckyormus 24 den sonra dendi. Bı de maşallah dyelim ama bebeğin kilosunu ogreneblrmym sziin benim acaba geride mi ileride mi merak edyorum safece .

Gunl

Çıktı seninki de yukarıda şimdi göbek deliğini geçti.

Cuma gittim Dr.a. Muayenede sordum tam olarak hangi pozisyonda diye. Çünkü tam vajinanın old noktada da hareket hissediyorum, göğsümün altında da.

Cihaz başlığını karnımda gezdirerek gösterdi. Başı bak burada, vajinanın üstünde dedi. Gövdesi hilal gibi kıvrılmış duruyor suan sol yan karnımda, devam etti bacaklar da ta sağ göğsümün altında.

Yani göbek deliğimin rahat 3-4 parmak yukarısına kadar çıkmış seviye olarak.

Sonuçta Suan baştan ayağa en az 30 cm boyları var. Epey yer kaplıyorlar.

Bebeğin kilosuna gelince i; Dr haftasıyla uyumlu olup olmadığını söylüyor. Verilen ultrason kağıdında hem gramaj hem de o gramajın denk old hafta yazıyor. Benim haftam senden ileri hem de bebeğin karın çevresi biraz geniş. Diyete girdim.

Benim 25.hafta 780grm dedi bugün

Yukarıya doğru çıkıyor ama eski alanlarında da geziyor, yukarı çıkıp o köşede beklemiyor, cirit atıyor sağa sola yukarı aşağı dön, takla, yuvarlan, kay hep bir şeyler hareketler

Son düzenleme:
A aaa yerim ben onu ya

Bebek takla atıyor. Bir sürü tepiniyor sonra eninde sonunda kafayı sol karnıma, ayakları kasıklarıma dayıyor. Heralde öyle rahat ediyor hanımefendi dkjdfj akşam mutlaka minik bir tık şeklinde tekme atıyor sonra uyuyor. Sağdan sola döndüğümde o da kendince rahat pozisyon alıyor kayıyor kendine yer buluyor. Çok enteresan ya sana bağlı senden bağımsız Takılıyor öyle

Evet ya kendilerine bi dünya kurmuşlar orda yaşıyorlar çok tatlı geliyor bana da

Bak biraz baktım nette. Bazı görseller buldum.

Yalnız uzun zamandır devamsızlık yapanlar gözümden kaçmıyor. Nerdesini bakiyim siz?

Y YagmurrTanem
@Taranta
@hanfendi25
Sifonella
@Flyflyars
Merhabalar benim çocuklar sırayla hasta oldu peşlerine de ben tabiki ramazan ayındaki yoğunluk da üzerine bindi buralara hiç giremedim. Arada girip okuyup çıktım yazamadım. Umarım herkesler iyidir.
Önceki hafta şeker yükleme yapıldı bana 2. kez ilki erken yapılmıştı risk grubundayım diye o sınırda çıkmıştı bu seferki yüksek çıktı moralim bozuldu.
75gr Açlık 103 1. Saat 170 2. Saat 119 çıktı yarın hem kadın doğum randevum var hem de iç hastalıklarına sonuç göstereceğim. Kızlar bir de T4 değerim düşük çıktı tiroidle ilgikş böyle sorun yaşayan oldu mu

Ah bacım geçmiş olsun.

Açlık şekerin biraz yüksek çıkmış gibi, yoksa diğerleri referans sınırlar dahilinde

Aynı şeyi on kere atmış gibi olacağım birkaç gündür bu muhabbeti konuşuyoruz çünkü burada ama sorduğun için kendi sonucumu yüklüyorum. Benim değerler senden daha yüksek. Dahiliye ilaca gerek yok dedi. Diyetisyen liste verdi. İki gündür uyguluyorum.

Bende t3 ve t4 alt sınırın hemen altındaydı. Tsh 3.16 idi. İlac kullanmaya başladım. Tsh 2.12ye geldi. T3 ve t4 de ilacın etkisiyle referans sınırlar arasına girdi.

Hamilelikte t3 ve t4 düşük çıkabiliyormuş. Bana dahiliyeci söyledi. Bunlar tek başına anlamlı veriler değil. Tsh mühim olan. Birlikte değerlendiriyoruz dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…