- 24 Temmuz 2024
- 663
- 1.075
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.881
Ama çok küçük boyutu ondan dolayı söylüyorum işlev olarak çok mantıklı ama 2 ay kullanılıyor.Bnm evim dublex sırf bu parça için bu seti alıcamsalonda mutfakta bunu kullanırım diye düşünüyorum.
Benim göbekten bakıyor ama hareketleri vajina üzerinde, göbek altında yanlarda var, üstünden hareket yakalamadimYa benim hala sanki 12-13. Haftadaki gibi yeri. Hareketleri hep oralarda hissediyorum. Bi türlü yukarı çıkmıyormuş gibi
Hmm o zaman bilemedim. Gittiği yere kadarAma çok küçük boyutu ondan dolayı söylüyorum işlev olarak çok mantıklı ama 2 ay kullanılıyor.
Ben de bulamadım devlette yok. Mecbur özel perinatologta var devlette .
Aynen aynen doktor benim de göbekten baktı genelde. Göbek deliği hizasındaydı ama hareketler genelde hep aşağıdaBenim göbekten bakıyor ama hareketleri vajina üzerinde, göbek altında yanlarda var, üstünden hareket yakalamadim
Ya hafta biraz daha ilerleyip alanı iyice daralmadan aşağılarda oynamaya hissettirmeye devam ediyor da, büyüyüp alan daralinca her yerden belli ediyor kendiniAynen aynen doktor benim de göbekten baktı genelde. Göbek deliği hizasındaydı ama hareketler genelde hep aşağıda
22. Haftadasın. En az göbek deliği hizasında olmalı su an.Ya benim hala sanki 12-13. Haftadaki gibi yeri. Hareketleri hep oralarda hissediyorum. Bi türlü yukarı çıkmıyormuş gibi
Fiyat ne dediler?Ben de bulamadım devlette yok. Mecbur özel perinatologtan aldım
Uyku tulumları var canım kullanımı çok rahat oluyor onları da düşünebilirsin, kışın dönmeye başlamış olurlar üstünü açtı mı derdi olmuyor, örtü ile yüzünü kapadı mı derdi olmuyor. Belirli tog yani kalınlık değerleri var uyku tulumlarının evin sıcaklık durumuna göre mevsime göre belirli toglar tercih edilebiliyor aklında olsunEvet bebis icin dusunmustum ince bi yorgan fazla mi gelir hic bilmiyorum
İki üç aylık bı olsun da kurtlular yastık yorgan tutuyor mu görürsünEvet bebis icin dusunmustum ince bi yorgan fazla mi gelir hic bilmiyorum
İlk zamanlar kesinlikle işinize yarar. Hatta minyon bir bebek olursa baya kullanırsınız diye düşünüyorum benim kızın boyu uzundu o yüzden erken bıraktık. Yoksa 1 ay daha giderdi diye düşünüyorumHmm o zaman bilemedim. Gittiği yere kadaryinede ilk zamanlar işimi görür. Bide bebeği indir çıkar yaparken merdivenden onun içinde taşırız diye düşündüm uyurken falan. Uykusu bölünmez en azından.
Ya hafta biraz daha ilerleyip alanı iyice daralmadan aşağılarda oynamaya hissettirmeye devam ediyor da, büyüyüp alan daralinca her yerden belli ediyor kendini
Gerçi doğru söylüyorsunuz biz daha 22 deyiz. Siz gibi yukarlarda hissedememem normal. Zaten bazen göbek deliği hizamda da bi şeyler hissediyorum muhtemelen ayakları aşağı tarafta olduğu için tekme atıyor yavrucak o yüzden altlarda hissediyor da olabilirim. Ama ne olursa olsun hareketleri hissetmek gerçekten güzel bir şeymiş. Hareketleri hissedene kadar bebişin kalbi atıyor mu kontrol zamanı gelene kadar bilemiyorduk. Şimdi çok şükür evde kendimiz anlayabiliyoruz hareketinden22. Haftadasın. En az göbek deliği hizasında olmalı su an.Bence bundan sonraki haftalarda daha yukarıda ve yoğun hissedeceksin.
Hem bebeğin yukarı çıkması kadar, kilosu (kas gücü) ve pozisyonu ile de alakalı olabilir bu durum. Düşün, misal sırtı dönük olsa darbeler içe doğru olur. Daha az hissedilir.
Bu seferde hareket etsin diye bekliyoruzGerçi doğru söylüyorsunuz biz daha 22 deyiz. Siz gibi yukarlarda hissedememem normal. Zaten bazen göbek deliği hizamda da bi şeyler hissediyorum muhtemelen ayakları aşağı tarafta olduğu için tekme atıyor yavrucak o yüzden altlarda hissediyor da olabilirim. Ama ne olursa olsun hareketleri hissetmek gerçekten güzel bir şeymiş. Hareketleri hissedene kadar bebişin kalbi atıyor mu kontrol zamanı gelene kadar bilemiyorduk. Şimdi çok şükür evde kendimiz anlayabiliyoruz hareketinden
Kuzum biz de gebe eğitimine gittiğimiz zaman çocuk doktoru yorgan ya da battaniyeleri çok uygun görmemişti yenidoğan için. Gece uyurken örtü yüzüne gelip bebek boğulmaları çok yaşamıyormuş. O yüzden yorgan battaniye yerine uyku tulumu öneriyorlarmış. Tog değerleri oluyor sanırım. Tecrübeli annişlerimiz daha iyi bilirBen kenarlara bisey almayi dusunmed8m hiç bilemedim :) renk digeri bana cırtlak gibi geldi biraz gri odamada uyuyordu oyle aldim ama senin de 3 cocuk icin mantikli olan bencede gri olur
hep aklimdaydi kumas alir dikerim diye de kumaş almaya gitmek lazim onun için önce haftaya cikarim olmadi dedigin gibi kendim dikerim :)))
Alez mantikli aslinda bende o alt acmalardan serebililirim yatagin dışı kumas değil zaten hastanedeki yataklar gibi musamba tarzi sorun olmaz herhalde
Evet bebis icin dusunmustum ince bi yorgan fazla mi gelir hic bilmiyorum
Alıntılayıp alıntılayıp bir türlü yazamadım kızlar hakkınızı helal edin uzun olacak.. Çok sevindim kuzum her şeyin yolunda olmasına maşallah bebeğineCok sagol canimUmutvari
Yaa buyumus sanirim 733 gram olmus
Hersey yolunda dedi cok sukurA acemianne92
Bu seker yuklemeside zormus bee1 saatte ya kusacaktim ya uyuyacaktim direndim ama
Tabii tekrar kani verir vermez ilk soyledigimi yaptim
Anladım canım benimDoktoruma henüz demedim bu kadar fazla değildi çünkü ödem 8 Nisansa kontrolüm o zaman söyleyeceğim ama bu hafta iyice arttı ödem miktarı bence artık söylemem lazım bakalım onun yorumu ne olacak. Tansiyonum 10/6 10/5 hep bu civarda yüksek olsa sıkıntı olurdu çok şükür iyi tansiyonum da. Hayır son aylar ne olacak böyle giderseannem diyor ki sen aynı sana hamile kaldığım gibisin burnum şişiyordu ödemden dedi dedim saağol annemmm kardeşimde tam tersi doğuracaktı hamile olduğunu anlamadılar
Değerlerin temiz olmasına çok sevindim kuzum hadi bakalım darısı başımızaHanımlar Bir de benim şeker yükleme sonuçlarım çıkmış çok iyi dedi doktor açlık kan şekerim zaten düşük seyrediyordu birkaç aydır. Şeker yüklemesinede güzel dedi doktor hatta düşükbile çıkmışbir tık.
B12 biraz düşmüş onu zaten tahlile Hiç gerek yoktu farkındayımInstagram'da videolar görüyorum ütüyü buzdolabına koyup ekmeği gidiyor ütü masasına asıyor falan o modda dolaşıyordum bir süredir
Ocean methylb12 1000 lik sprey verdi doktor günde bir fıs ağzına fırsat dedi aç tok bişey demedi bende unuttum sormayı bilen varmı?
Demirim iyi gibi ama Ferritin düşük çıkmış Doktor onu yorum yapmamış mesajda muayenedeyken duruma göre demir ilacını damardan veririz demişti tekrar hatırlattım bakalım Onun için ne diyecek.
Rica ederim canım. Ben magnezyum kullanıyorum ama günde bir defa. Hatta bazı günler kullanamıyorum bile belki kullanabilsem bu kadar da ağrı acı olmaz. 4 Nisan'da gidince doktoruma söyleyeceğim bende muhtemelen magnezyumu 2 ye çıkartır ilk hamileligimde öyle yapmıştı. Resmen elektrik çarpıyor gibi oluyor bazen vajina sol kısım. İnsan rahat adım bile atamıyor bazen. Sabret bakalım bir şey kalmamış canım inşallah detaylıdan da güzel sonuclar alırsın.. yorulunca daha çok olduğu kesin bugün bir dünya yürüdüm kuduruyor acıdan sol kısım.Yorumun için teşekkürler canım. Doktora dordum dinlenince geçen ağrı önemli değil dedi. Bir kaç arkadaşta açıklık olmuş. Kimisi magnezyum kullanmış. Sen danıştın mı doktoruna seninki ne diyor. Cuma günü detaylı ultrasonum var o yüzden sabrediyorum doktora gidip muayene olmamak için. Ama umarım gecilmşyorumdur bişry olmaz
Canım iyi olmasına çok sevindim. Vay cimcime vay annesini korkuttu orayı burayı parmakliyordu he yerim ben onuuu.Biz kafayi yiyelim o parmağıyla sağı solu karıştırsıneli yüzünün önünde sağı solu parmaklıyordu, doktor bastirdikca oda dürttü şaka gibi ya yorulmussun sanırım hiç problem yok dedi, dün musluğum patladı dolapları indirdim elim degmisken, önceki günde çocuk odasını boşalttım, tetanozdan da keyfim yoktu sanırım üst üste geldi dont panik kızlar ben şey yapmışım biraz, korkudan tansiyonum falan yükselmiş 780grm olmuş
İnşallah tertemiz sonuçlar çıkar yüklemeden de canım. Maşallah minik kuzuya sagoujka gelsin inşallahBizde detaylıdan çıktık şükürkafa ölçüsüne göre 2 hafta önde boyuna kilosuna göre 1 hafta önde dedi. Yani her şekilde öndeymiş bizim oğlan
Bu sefer suyum da fazlaymış. Şeker yüklemesinde ne çıkacak acaba
Tahmini doğun 29 temmuzdu 20 ye çekti doktor. E zaten sezeryan olacak inşallah 10 temmuzda olur da kızımın 1. Yaş gününde kardeşi doğar
Evet kuzum geri çekilebilir ki kızlar zaten malumBenimki bir ağustos görünüyordu normalde ama bir hafta önden gittiğine göre bu tarih geri çekilebilir bi de kız bebekhadi bakalım ne zaman doğacaklar acaba
aaa tamam çok geç değilmiş kuzucum. Gönül rahatlığıyla gir
Oh çok şükür. Güzel haber bekliyordum gelmiş
Uyku tulumları var canım kullanımı çok rahat oluyor onları da düşünebilirsin, kışın dönmeye başlamış olurlar üstünü açtı mı derdi olmuyor, örtü ile yüzünü kapadı mı derdi olmuyor. Belirli tog yani kalınlık değerleri var uyku tulumlarının evin sıcaklık durumuna göre mevsime göre belirli toglar tercih edilebiliyor aklında olsun
İki üç aylık bı olsun da kurtlular yastık yorgan tutuyor mu görürsünuyku tulumu iş görüyor hiç yorulma yorganla falan
Ayy çok teşekkür ederim hepinizeKuzum biz de gebe eğitimine gittiğimiz zaman çocuk doktoru yorgan ya da battaniyeleri çok uygun görmemişti yenidoğan için. Gece uyurken örtü yüzüne gelip bebek boğulmaları çok yaşamıyormuş. O yüzden yorgan battaniye yerine uyku tulumu öneriyorlarmış. Tog değerleri oluyor sanırım. Tecrübeli annişlerimiz daha iyi bilirgece yatarken sadece tulumla yatırın dedi doktorumuz
Benim en son kontrolümde (3 mart) dr yan yatmaya başlarsın artık demişti. Hep sol tarafıma yatarak uykuya dalıyorum ama gece boyu o şekilde kalmak mümkün olmuyor. Yatağa büyükçe bir kırlent koydum bacaklarımı onun üzerine koyup sırtüstü yatıyorum biraz ama uzun süreli kalmıyorum.Kızlar selamlar nasılsınız? Bir ses vereyim dedim. Her seferinde diyorum bi aktif olayım sonra koşturmacadan kalıyor. Bende durumlar yolunda gidiyor şükür 23+3 teyiz. Haftaya da şeker testine gideceğim. Bu arada daha hiç alışverişe falan başlamadım ya kendimi geç kalmış hissediyorum. Kızımda bu haftalarda baya bir şeyi hazırdıvar mı benim gibi olan?
Bir de şey soracağım, ben normalde hiç sırtüstü yatmam ama hep öyle yatasım geliyor bu haftalarda riskli değildir inş. Bi kaç yerde okudum 28. Haftadan sonrası için öyle yatmayın diyor genelde
Bana da doktorum 28. haftadan sonra yatmazsın sırt üstü demişti sorduğumdaKızlar selamlar nasılsınız? Bir ses vereyim dedim. Her seferinde diyorum bi aktif olayım sonra koşturmacadan kalıyor. Bende durumlar yolunda gidiyor şükür 23+3 teyiz. Haftaya da şeker testine gideceğim. Bu arada daha hiç alışverişe falan başlamadım ya kendimi geç kalmış hissediyorum. Kızımda bu haftalarda baya bir şeyi hazırdıvar mı benim gibi olan?
Bir de şey soracağım, ben normalde hiç sırtüstü yatmam ama hep öyle yatasım geliyor bu haftalarda riskli değildir inş. Bi kaç yerde okudum 28. Haftadan sonrası için öyle yatmayın diyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?