Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ama çok küçük boyutu ondan dolayı söylüyorum işlev olarak çok mantıklı ama 2 ay kullanılıyor.
Hmm o zaman bilemedim. Gittiği yere kadar yinede ilk zamanlar işimi görür. Bide bebeği indir çıkar yaparken merdivenden onun içinde taşırız diye düşündüm uyurken falan. Uykusu bölünmez en azından.

Aynen aynen doktor benim de göbekten baktı genelde. Göbek deliği hizasındaydı ama hareketler genelde hep aşağıda
Ya hafta biraz daha ilerleyip alanı iyice daralmadan aşağılarda oynamaya hissettirmeye devam ediyor da, büyüyüp alan daralinca her yerden belli ediyor kendini

Ya benim hala sanki 12-13. Haftadaki gibi yeri. Hareketleri hep oralarda hissediyorum. Bi türlü yukarı çıkmıyormuş gibi
22. Haftadasın. En az göbek deliği hizasında olmalı su an. Bence bundan sonraki haftalarda daha yukarıda ve yoğun hissedeceksin.

Hem bebeğin yukarı çıkması kadar, kilosu (kas gücü) ve pozisyonu ile de alakalı olabilir bu durum. Düşün, misal sırtı dönük olsa darbeler içe doğru olur. Daha az hissedilir.

Evet bebis icin dusunmustum ince bi yorgan fazla mi gelir hic bilmiyorum
Uyku tulumları var canım kullanımı çok rahat oluyor onları da düşünebilirsin, kışın dönmeye başlamış olurlar üstünü açtı mı derdi olmuyor, örtü ile yüzünü kapadı mı derdi olmuyor. Belirli tog yani kalınlık değerleri var uyku tulumlarının evin sıcaklık durumuna göre mevsime göre belirli toglar tercih edilebiliyor aklında olsun

İlk zamanlar kesinlikle işinize yarar. Hatta minyon bir bebek olursa baya kullanırsınız diye düşünüyorum benim kızın boyu uzundu o yüzden erken bıraktık. Yoksa 1 ay daha giderdi diye düşünüyorum

Ya hafta biraz daha ilerleyip alanı iyice daralmadan aşağılarda oynamaya hissettirmeye devam ediyor da, büyüyüp alan daralinca her yerden belli ediyor kendini
Gerçi doğru söylüyorsunuz biz daha 22 deyiz. Siz gibi yukarlarda hissedememem normal. Zaten bazen göbek deliği hizamda da bi şeyler hissediyorum muhtemelen ayakları aşağı tarafta olduğu için tekme atıyor yavrucak o yüzden altlarda hissediyor da olabilirim. Ama ne olursa olsun hareketleri hissetmek gerçekten güzel bir şeymiş. Hareketleri hissedene kadar bebişin kalbi atıyor mu kontrol zamanı gelene kadar bilemiyorduk. Şimdi çok şükür evde kendimiz anlayabiliyoruz hareketinden

Bu seferde hareket etsin diye bekliyoruz

Kuzum biz de gebe eğitimine gittiğimiz zaman çocuk doktoru yorgan ya da battaniyeleri çok uygun görmemişti yenidoğan için. Gece uyurken örtü yüzüne gelip bebek boğulmaları çok yaşamıyormuş. O yüzden yorgan battaniye yerine uyku tulumu öneriyorlarmış. Tog değerleri oluyor sanırım. Tecrübeli annişlerimiz daha iyi bilir gece yatarken sadece tulumla yatırın dedi doktorumuz

Alıntılayıp alıntılayıp bir türlü yazamadım kızlar hakkınızı helal edin uzun olacak.. Çok sevindim kuzum her şeyin yolunda olmasına maşallah bebeğine inşallah güzel sonuçlar alırsın şeker yuklemesinden de
Anladım canım benim mutlaka söyle bakalım o ne önerecek bu kadar ödem için ne diyecek bende merak ettim. Tansiyonun iyi olmasına ve tuz tüketiminin az olmasına sevindim tabi inşallah bir çözümü de vardır da biraz rahat edersin . annene çekmişsin demek ki
Değerlerin temiz olmasına çok sevindim kuzum hadi bakalım darısı başımıza
Rica ederim canım. Ben magnezyum kullanıyorum ama günde bir defa. Hatta bazı günler kullanamıyorum bile belki kullanabilsem bu kadar da ağrı acı olmaz. 4 Nisan'da gidince doktoruma söyleyeceğim bende muhtemelen magnezyumu 2 ye çıkartır ilk hamileligimde öyle yapmıştı. Resmen elektrik çarpıyor gibi oluyor bazen vajina sol kısım. İnsan rahat adım bile atamıyor bazen. Sabret bakalım bir şey kalmamış canım inşallah detaylıdan da güzel sonuclar alırsın.. yorulunca daha çok olduğu kesin bugün bir dünya yürüdüm kuduruyor acıdan sol kısım.
Canım iyi olmasına çok sevindim. Vay cimcime vay annesini korkuttu orayı burayı parmakliyordu he yerim ben onuuu. Aman iyi olsun da. Sen de dikkat et kendine yorma artık o kadar kendini kuzum benim
İnşallah tertemiz sonuçlar çıkar yüklemeden de canım. Maşallah minik kuzuya sagoujka gelsin inşallah
Evet kuzum geri çekilebilir ki kızlar zaten malum benim büyük cimcime 5 Aralık görünüyordu 17.kasimda çıktı geldi. Günü gününe giderken. Bu ufaklıktan korkuyorum her an gelebilir diye Haziran ayına girince beklerim artık

İki üç aylık bı olsun da kurtlular yastık yorgan tutuyor mu görürsün uyku tulumu iş görüyor hiç yorulma yorganla falan

Ayy çok teşekkür ederim hepinize hic aklıma gelmemisti bu durum o zaman tulum bakarim artık

Kızlar selamlar nasılsınız? Bir ses vereyim dedim. Her seferinde diyorum bi aktif olayım sonra koşturmacadan kalıyor. Bende durumlar yolunda gidiyor şükür 23+3 teyiz. Haftaya da şeker testine gideceğim. Bu arada daha hiç alışverişe falan başlamadım ya kendimi geç kalmış hissediyorum. Kızımda bu haftalarda baya bir şeyi hazırdı var mı benim gibi olan?

Bir de şey soracağım, ben normalde hiç sırtüstü yatmam ama hep öyle yatasım geliyor bu haftalarda riskli değildir inş. Bi kaç yerde okudum 28. Haftadan sonrası için öyle yatmayın diyor genelde

Benim en son kontrolümde (3 mart) dr yan yatmaya başlarsın artık demişti. Hep sol tarafıma yatarak uykuya dalıyorum ama gece boyu o şekilde kalmak mümkün olmuyor. Yatağa büyükçe bir kırlent koydum bacaklarımı onun üzerine koyup sırtüstü yatıyorum biraz ama uzun süreli kalmıyorum.

Dolaşım sistemiyle alakalı yatmayın hatta egzersiz yaparken bile sırtüstü yatarak yapılanlardan kaçının diyordu okuduğum kitapta da

Bana da doktorum 28. haftadan sonra yatmazsın sırt üstü demişti sorduğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…