Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
İnşallah riskiniz ortadan kalkmış olur ve istediğiniz doğum şekliyle sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsiniz bebeğinizi

Aynen kuzucumm ben de bi şey alırken çok araştırırım. Her yorumu okurum ama en önemli ve kıymetli yorumlar buradakiler. Kimsede reklam kaygısı vs yok çünkü benim göğüs uçlarım hep hassas ne kaşınır. Ben şimdiden alayım demiştim kullanamaya da başladım valla gayet memnunum. İnşallah sen de memnun kalırsın
Yaaa ben de 6 aylık diyince şaşırıyor insanlar küçük mü kaldı çocuk diye endişe ettim kendi kendime. Minyon olmak iyidir ya bende boy var da ne oluyor sanki
boşver boşver en güzeli çatlamazsın işte

Fetal evet gerçekten pahalı. Buradan birinde duydum yeditepe ünide 7bin liraymış piyasaya göre nispeten daha uygun. Çok stres yapıyorsanız amniyosentezi tekrar mı düşünseniz. Ya korkunç geliyor amniyosentez kulağa ama bilemedim. Rabbim yardımcınız olsun inş sağlıklı doğar tüm bebeklerimiz

Bende de lansinoh göğüs balmı var. Onu temizlemeye gerek de yokmuş

Eklentiler

• 1000075237.webp
    29 KB · Görüntüleme: 60
Çok güzel Vay arkadas boyunuz var tabii manken gibi gözüküyorsunuz kilonuz da ideal. Ben de boy olmayınca üstten alttan basık duruyorum patates çuvalı misali hiç böyle estetik görünmüyorum ne yazık ki Taranta manken gibisiniz kizimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…