- 12 Aralık 2013
- 515
- 958
- 303
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #10.541
Ya saçmalamaaaaa o senin güzelliğinnnGayet de güzelsin şekerim![]()

Ne güzel karnın kibarcıcık hem boyun da uzun gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya saçmalamaaaaa o senin güzelliğinnnGayet de güzelsin şekerim![]()
Keşke lansinoh konusunu biri bana deseydi de cahillikle alsaydım, Allah'ım ilk günler ağlaya ağlaya yumruk Sika sika emzirdim o acıyı çekeceğime çifter alsaymisim keşke, acıdan sonra krem sürunce gelen rahatlama büyük nimet geldi gözümeBen tavsiye üzerine aldım ikisi de var cahillikle kim ne iyi dese aldık![]()
Benim göğüs ucum çok büyükmüş tecrübeli anneler çocuk bunu nasıl tutacak da emecek sen bitiksin diyolar mmesela. Tecrübelerinize dayanarak ben nasıl emzircemKeşke lansinoh konusunu biri bana deseydi de cahillikle alsaydım, Allah'ım ilk günler ağlaya ağlaya yumruk Sika sika emzirdim o acıyı çekeceğime çifter alsaymisim keşke, o acılı halimden sonra krem sürmek büyük nimet geldi gözüme![]()
Gayet güzel tutar merak etme sen, küçük olsa daha çok ugrasirsin, bikac gün zaten gucsuzlukten hiçbiri ememiyor çeneleri titriyor, alıştıkça kene gibi yapisiyorlarBenim göğüs ucum çok büyükmüş tecrübeli anneler çocuk bunu nasıl tutacak da emecek sen bitiksin diyolar mmesela. Tecrübelerinize dayanarak ben nasıl emzircem![]()
Benim göğüs ucum çok büyükmüş tecrübeli anneler çocuk bunu nasıl tutacak da emecek sen bitiksin diyolar mmesela. Tecrübelerinize dayanarak ben nasıl emzircem![]()
Allah yardımcımız olsunGayet güzel tutar merak etme sen, küçük olsa daha çok ugrasirsin, bikac gün zaten gucsuzlukten hiçbiri ememiyor çeneleri titriyor, alıştıkça kene gibi yapisiyorlar![]()
Oo ne güzel planlar bunlar böyleKızlar günün gündem maddesi meme reddiydi bizde.
Bugün bir arkadaşımla konuştum yaklaşık 4 ay önce doğum yaptı. İlk zamanlar geceleri biberon verdikleri için memeyi kabul etmemiş ve 3 ay sağarak süt vermiş sonra da emzirmediği için sütü kesilmiş. Ben bir sürü emzik ve biberon aldım. Ne olacak? Hiç mi verilmiyor belli bir aydan sonra mı veriliyor ne yapmam lazım çocuk meme reddi yapmasın diye? Korktum ya. Ben sandım ki sağdığım sütü gece eşim ısıtıp biberonla verir de uyurum 3-4 saat. Emziği de gece uyurken sürekli huzursuzlanmasın diye vermeyi planlamıştım.
Kremi ne zaman kullanmaya başlıyoruz ve emzirirken nasıl oluyor canım gözüm bi korkmadı degil vallaKeşke lansinoh konusunu biri bana deseydi de cahillikle alsaydım, Allah'ım ilk günler ağlaya ağlaya yumruk Sika sika emzirdim o acıyı çekeceğime çifter alsaymisim keşke, acıdan sonra krem sürunce gelen rahatlama büyük nimet geldi gözüme![]()
İlk etapta alışık olmayınca, bebişte emmeyi bilmediğinden, tam kavrayamadigindan yara oluyor çatlıyor, kaşıntı falan oldukça rahatsız hissettikce şimdi de sürebilirsin krem, doğuma gitmeden de sür orada direkt emzirme işine girince aklına gelmez telaşla, cantanda da bulunsun gerektikçe surersin, yıkama derdi yok bununKremi ne zaman kullanmaya başlıyoruz ve emzirirken nasıl oluyor canım gözüm bi korkmadı degil valla![]()
Aaaaaa direk bebek emiyor o zaman dogru mu anladım emmedigi aralarda da sürebiliriz o zamanİlk etapta alışık olmayınca, bebişte emmeyi bilmediğinden, tam kavrayamadigindan yara oluyor çatlıyor, kaşıntı falan oldukça rahatsız hissettikce şimdi de sürebilirsin krem, doğuma gitmeden de sür orada direkt emzirme işine girince aklına gelmez telaşla, cantanda da bulunsun gerektikçe surersin, yıkama derdi yok bunun
Evet doğuyor ilk muayenesi yapılıyor, sende toparlandiysan emzirme işine geçiyoruz, aralarda da tabii ki surersinAaaaaa direk bebek emiyor o zaman dogru mu anladım emmedigi aralarda da sürebiliriz o zaman
Kuşum benim de baya geniş kahverengi kısmı yuvarlak yeri ucu da geniş bilmiyorum ki nasıl olacak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
şey benim de bana göre büyük ya napıcaz şimdi?! Mezura ile ölçtüm 2cm
Benim de her ikisi de oldukça genişKuşum benim de baya geniş kahverengi kısmı yuvarlak yeri ucu da geniş bilmiyorum ki nasıl olacak
Meme ucu gibi bi şey almıştım emzik ucuna benziyor inşallah onunla olur
Artık kim tutturursa memesini diğerine söyleyecek![]()
nerde bu üniversite acabaFetal evet gerçekten pahalı. Buradan birinde duydum yeditepe ünide 7bin liraymış piyasaya göre nispeten daha uygun. Çok stres yapıyorsanız amniyosentezi tekrar mı düşünseniz. Ya korkunç geliyor amniyosentez kulağa ama bilemedim. Rabbim yardımcınız olsun inş sağlıklı doğar tüm bebeklerimiz
teşekkür ederimAcıbadem Atakent Hastanesi Prof.Dr. Mehmet Aytaç Yüksel.
Açıkçası biraz pahalı ama normal muayene alıp gidebilirsiniz ekstra detaylıya gerek yok diye düşünüyorum :)
Ben kendisinden şuana kadar çok memnunum isterseniz biraz araştırırsınız
Silmeye gerek dahi yoksa o zaman krem daha mantıklı o zaman bende alayımEvet doğuyor ilk muayenesi yapılıyor, sende toparlandiysan emzirme işine geçiyoruz, aralarda da tabii ki surersin
Yok canım silinmiyor, içeriği temiz, kokusuz şeffaf bir şey, minik bı nokta krem yeterli oluyor sürmek için, on ml tuplerden alsan uzun vakit gidiyor, denersin işine yarayacak mi, yetmezse alırsın yenisini kırk ml de var hangisini kendine uygun görüyorsan bakarsın, kesinlikle cantanda olsun, o son anlar şişiyor emme çabası falan derken can yakıcı olabiliyor, o yoğunlukta bı de göğüs ucu acısı çekme.Silmeye gerek dahi yoksa o zaman krem daha mantıklı o zaman bende alayım
Ataşehirde gösteriyor sanırım anadolu yakası istanbulnerde bu üniversite acaba